🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 559
  • 920
  •   1
Отговори
# 405
Калин в последно време, го чувам само как подхвърля думата "дрис", интересен подбор на думи и речников запас!

# 406
  • при късмета
Аксения все още не ми е симпатична, даже вече казах, че за мен това ѝ "качество" да не спазва правилата е голям минус. Както и предположих при смяната тя сама си промени държанието и чак тогава старите я приеха. Реално погледнато се опита в нейния отбор в началото да си придава важности, да прави впечатление и да ги накара едва ли не да прощават всичко, защото тя е дошла на почивка и да се гримирВа все пак. Такова ѝ беше държанието и нагласата в началото и това няма да се промени. Добре, че ѝ стигна акъла при старите да отиде със съвсем други нагласи, защото и те нямаше да я търпят, ако проявяваше същите фасони и претенции и към тях. Старите са ларж, заради Альона колко наказания имаше, пък не ѝ го натякваха. Приемат го като част от играта и толкова. Но не ме и дразни толкова, колкото в началото. Усетила се е за някои нередности в поведението си и това трябва да го отчета като +. Но това, че е безотговорна ще ѝ остане характерова черта и по тази причина не мога да я харесам

Вчера, според мен, при старите беше по-весело, въпреки, че нямаха DJ. Хем сами си намериха забавление, хем отметнаха задача, ей така, неусетно.

# 407
Елена тотално провалено фермерство - кафенце пием, спагетки ядем , шоколад си мажем , цял ден лежим - отидат вземат мерки от другите чукнат 2 пирона и хайде да подремнем. Това с рецептата беше наистина смешно и жалко 🤦♀
И сега отново да отбележим какво ги крепи новите - ЗЛОБАТА , не се радват че са спечелили , а че Аксения щяла видиш ли да пере на ръка - думи нямам за тази пошлост.
Нина им прецака цялата игра, чак да се изнерви човек докато ги гледа.
Друга поредна глупост е как Калинчо със завързаните очи е видял,че Аксения нарушава правилата и чак отишъл да се жалва на продукцията и продукцията съответно знаят,че ще има негодувание от зрителите поставят тема за размисъл “Редно ли е,че новите са подали сигнал за нарушаване на правилата от другия отбор?!” 🤦♀🤦♀🤦♀

# 408
Забележка към Продукцията, защо решихте да ни покажете сборичкането между Яни и Иван и
да го преиначите с вашите си мръсни подсъзнания? И за разкош да покажете как Яни си чеше патката!

# 409
  • София
Не беше заради сборичкването, а търкането на метъра. Пошегува се Яни, никой не смята, че е гей.

# 410
Каква е тази симпатия към Аксения? Тя вечно нарушава правилата, но почти никой в темата не я критикува за това? С нищо не си е заслужила специално отношение. Никой не отбеляза (освен мен и още един потребител), че преместването и в другия отбор си беше нечестно. По-силен отбор, който тогава водеше в класирането, че и имунитет. И защо? Да, беше жертва по едно време. Но преди това - абсолютно природно бедствие като ратай и то не защото не може, а защото е егоист. И да, обвинете ме, че съм фиксирана в нея, но и вие сте. Вечно все бившите ѝ съотборници лошите, а пък тя мила и добра. Ми не, пак си позволи да наруши правилата. Понеже си мислеше, че санкции няма да има. Ще се върна назад в темата да видя отзвука от провинението на Хепи Ванче със стола, но съм сигурна, че е имало доста повече нападки по нейн адрес. Но за Аксения с тъжната физиономийка и вечното намилане срещу бившите ѝ съотборници няма. И да и тя все им е в устата, но и аз ще ползвам като вас поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило."
Ако имаше опция да натисна няколко пъти,,полезно,,за вашия коментар,щях да го направя!

# 411
Абсолютната БГ реалност- 54 души, мислят че е нередно да спазваш правилата 😐

# 412
Хахах хайде сега. Не това е въпросът.

Правилно ли постъпиха Калин и Иван като докладваха Аксения? 54 души смятат, че не, защото всички знаем каква история се крие зад това докладване. 54 души не са съгласни няколко броя псевдо-мъже да се опитват да тормозят една жена и да минават метър с подли ходове в състезанието.

Иначе надали някой е против спазването на правилата. Тя Аксения ще си износи маската, но новите мъжлета по-симпатични няма да ни станат Wink

# 413
Бррр, монтажа с Яни беше голям криндж.
 А пък като е толкова ербап, да беше отишъл и да си изкаже възмущението лично на Елена, а не да се оплаква от нея на мъжете и да се почесва по… Непринуденост и простащина не са синоними. Не мога да го харесам и това е.
Иначе, Елена си я тресе някаква параноя, нищо, че го раздава много Дзен. Все пак отчитам факта, че се съгласи да им я препише, не им отказа.

# 414
  • София
А преписването не е ли също неспазване на правилата? Наказва се и в училище, и в живота след това.

# 415
Мда,абсолютната БГ реалност е да си правиш свободни интерпретации Grinning въпроса не е редно ли е да се спазват правилата, а правилно ли постъпиха двамата мишоци маскирани като мъже

# 416
И да и тя все им е в устата, но и аз ще ползвам като вас поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило."
Ами да, затова при безнадеждните тя се държеше като идиот, точно като тях.
Пък сега виждам едно човешко и нормално отношение към нея, и съответно тя също се държи нормално. Добре, непокорна е, не е най-отговорния човек на света, лигава на моменти, ама си търпи наказанието безропотно. Личното ѝ наказание. А това, че И&А се напънаха да накажат и отбора ѝ заедно с нея... Пак двоен аршин! Както знаем на Хапи Ванчето наказанието беше само за нея и тя омрънка света! Отбора щедро беше пощаден. Аксения поиска да работи нещо, въпреки че наказанието ѝ е да е сляпа, т.е. ще е трудно да работи каквото и да е, но тя намери какво. Влезе в язовира и се изкъпа сама. Аз, ако не виждам, няма да вляза във водоем, та ако ще и пари да ми дават.
И да, фиксирала си се! Мине се не мине хапеш Аксения и всеки, който одобри нещо казано или направено от нея.
Ако не си разбрала, нарочно се нахъсват безднадеждните, та още повече да си покажат отвратителните черти човешки, защото очевидно са склонни към такива. Пък старите, каквото и да ги п авят, те смирено си го понасят. Толкова приятна сцена беше снощи - безнадеждните като отвързани, щото има купон с компот за тях, кълчат се и злобеят по старите, а те затворени в къщата си - работят, измислиха си театър и се забавляват спокойно и заедно. Ми трябва да съм пълен галфон, за да намеря, че нещо добро е произлязло от безнадеждните и да търся кусур при старите там, където няма.
Хепи Ванче беше в отбора на старите, когато извърши нарушение, и беше наказана само тя. Това е второ нарушение за отбора.

# 417
Азалия, аз пък смятам, че от Новите произлязоха някои добри неща. Simple Smile И там има стойностни играчи. Също моята фиксация в Аксения произлиза от вашата в предишния ѝ отбор. Никога не може да се каже нещо добро за тях, все се търси и нещо негативно. При Старите наобратно. Но браво на Иван и Андрей - успяха да ни надъхат като футболни запалянковци. 😁

# 418
Разбирам възмущението ви от постъпката на двамата безнадеждни, “достойни” заместници на Кирчо и Ивчо от миналия сезон. Обаче нарушението си е нарушение, и за мен няма значение кой сигнализира за него, дали ми е симпатичен или не, щом си сгафил, трябва да си понесеш последствията.   Видно, Аксиния само натрупа позитиви пред публиката, “изписаха ѝ веждите”. Лошо, безнадеждници, лошо. Не сте гледали внимателно миналия сезон.

# 419
А преписването не е ли също неспазване на правилата? Наказва се и в училище, и в живота след това.
Иван и Андрей не са забранили копирането,доколкото знам.Нали и старите преписаха рецепта

Мда,абсолютната БГ реалност е да си правиш свободни интерпретации Grinning въпроса не е редно ли е да се спазват правилата, а правилно ли постъпиха двамата мишоци маскирани като мъже
Защо да не са постъпили правилно? Щом е извършено нарушение ,нека си понесат последствията

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 14:03 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт