🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 542
  • 920
  •   1
Отговори
# 570
То направо е смешно да се наричат мъже. Истинки мързеливци и мрънкачи. Контрастът между старите и новите мъже е плашещ.

# 571
При новите липсва сближването. Не се харесват мъже - жени, не се харесват жени с жени, мъжете също не бих казала, че си допадат, малко е по принуда това "братство". А дружно всички вдигнаха ръце от Радо, вече тотално е аут. Радо иска от Иван да отиде да се разправя с Камелия, да не го обсъждала и настройвала другите. Smile Иван се чуди как да не му се изсмее...
Играят го индивидуалисти, нямат усещането за екип. Ако вземат, че си изпълнят задачите, победят в отборните игри или дуелите на Арената, то е някак по стечение на обстоятелствата. Примерно Радо победи Дидо почти на късмет, за Елена същото важи. С леките задачи се справят - къде с преписване, къде на магия. Елена работи с млечните продукти и им носи бонус точки, но тази седмица е варила кафе и бъркала кексове...и резултата е плачевен.
Ники им загледа пейките, от четири крака единия по-къс. Smile

Чавдар не мога да го гледам дори.

# 572
Ама той Ники защо им даде толкова кошници бе??? Така не е честно.
А този Радко, милият - ту му млякото горещо, тук пък - друго нещо. Какви жалейки, че говорят Мажена и Камелия за него. Като в детската градина е този човек.

А Чавдар честно, много ми е симпатичен, но... Той е близо 4 години по-млад от мен, какви са тези разсъждения? Колко деца трябвало, всеки трябвало. Ами ако не искам, какво? Чудя се дали Иван и Андрей не му ги слагат в устата тези думи за тези деца, нали имат някаква платформа или тя беше за друго. Малко незапозната говоря.

# 573
Ники уж искаше да ги стимулира, но аз не виждам как ще стане това в точно тази конфигурация от хора. Те вместо другата седмица да работят повече ще си кажат "е за какво да се напъваме  като и без да си даваме зор взимаме 2 кошници"

# 574
Повтарям се, но според мен беше заради Елена. Господинът от фирмата за почистване ѝ наговори доста неприятни неща. Още една кошница, за да се почувства по-добре.

# 575
  • при късмета
При старите дори Елена щеше да се справи като фермер. Просто защото тях  няма нужда да ги организираш, да обясняваш, да не говорим да молиш да си свършат работата. Новите са гледали старите сезони, защо не прецениха, че са вътре тези, които не са седнали през сезона си, не са оставили недовършена задача и не са мрънкали колко работа има да се свърши? С изключение на Кукото, вече бяха започнали курортите. Все пак не са вкарали Саня, Джуката и квадратната глава, Поли, невестулката да върти само мандрата, двамата примати от миналия сезон, псевдо летеца, който не изпускаше чашата с алкохола, че те да са им конкуренция. Ако са били на кастинг с някаква различна нагласа, то поне като влязоха трябваше да се сетят колко ще се работи. Ама за да се сетиш, то трябва да има с какво

# 576
Камелия е неприятна. Всичките ги соли, но за някои неща е права. Мъжете се пазеха заради предстоящия дуел.

# 577
Повтарям се, но според мен беше заради Елена. Господинът от фирмата за почистване ѝ наговори доста неприятни неща. Още една кошница, за да се почувства по-добре.
Вината за това, което й на говориха си е  нейна ,че ги остави да правят каквото си искат. За справка Лили е с по 20+ години по-малка от Финци и Гечо,ама явно не е спряла да ги юрка и имаше резултат. След като взеха кошниците и тя им благодари, Финци на шега й каза нещо от рода на " утрепа ни от работа " . Така че вината за несвършената работа е на Елена защото реално те не я саботираха, просто тя не успя да ги накара да работят

# 578
Елена май не е била ратай, така че няма лошо да стане. Мажена беше фермер и ратай, сега явно е ред на Елена.На мен ми направи лошо впечатление, че Мажена нарече Радо олигофрен. И това ми било лекар. Тя също не си свърши работата. Не успя да ушие дюшеците.

# 579

ох, с този Бачорски беше брутално тъпа реклама. Smiley Що не си гледа Моловете и инстаграма. Само една табелка "образцов дом" липсваше да даде на Старите, че да се върнем назад във времето.

# 580
Елена очаквах да покаже хъс и характер, но уви. Хем ги остави да поспивант и да хапват , хем те не го оцениха и я заплаха здраво. И със задачите се провали и със лидерството. Може да е родена за изпълнител, може като ратай да е разкошна. Ама не ми се вярва.

# 581
  • Другата България
То ясно, че е ирония това, че държи на думата си.
Аз акцентирах върху “мъж“. Щото това е всичко останало, но не и мъж, поне за мен де.
Какво мъжко има в Евгени? Не говоря за първични полови ....атрибути.

Не съм догледала още епизода, но някак си мисля, че Мажена ще поостане, като гледам как заети в това да са “индивидуалисти“ и да търсят коя полезна жена по-напред да отстрелят, “мъжете“ при БЕЗнадеждните просто забравят за нея.

# 582
  • при късмета
Нямаше нужда Елена да ги юрка, в буквалния смисъл. Можеше да ги мотивира, като каже нещо  като "дайте да спечелим и тази седмица, че Радо да решава дали да ходи на дуел и ако изберем другия, нашия съотборник да има предимството да реди точки. Задачите са много, няма да е лесно, но трябва да опитаме". Нещо в този стил. А те нямаха нито една задача без забележки, да не говорим, че повечето направо бяха за отписване, като несвършени, не само със забележки. Само за една задача каза, че не е добре направена и трябваше да настоява да я оправят, за другите даже не си направи труда да види до къде са

# 583

Вината за това, което й на говориха си е  нейна ,че ги остави да правят каквото си искат. За справка Лили е с по 20+ години по-малка от Финци и Гечо,ама явно не е спряла да ги юрка и имаше резултат. След като взеха кошниците и тя им благодари, Финци на шега й каза нещо от рода на " утрепа ни от работа " . Така че вината за несвършената работа е на Елена защото реално те не я саботираха, просто тя не успя да ги накара да работят
Леко я саботираха някои. Примерно Калин беше видимо недоволен, че си позволи да прати Радо ратай и съответно не си даваше много зор. Към края на седмицата пък мъжете нарочно си почиваха заради дуела.
Ма ко беше написала, че Старите се познават отдавна и си работят като добре смазана машина, независимо кой е фермерът на седмицата. Ще си позволя обратното заключение. Лили в нейното положение (при Новите) с толкова много задачи нямаше да се справи по-добре.

# 584
  • Асеновград
Камелия е неприятна. Всичките ги соли, но за някои неща е права. Мъжете се пазеха заради предстоящия дуел.

Много е права , че Радо е ръб.

Общи условия

Активация на акаунт