🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 434
  • 920
  •   1
Отговори
# 780
Би си го Калин.
За него бях!
Гуспата не мога да го дишам и се радвам, че отпадна.

# 781
  • София
Според мен Калин постъпи добре, че се отказа от битката с люлките. Толкова едър човек да се мъчи с тях нямаше да е добре. Гуспата изглеждаше леко комичен, нямаше нищо общо с преминаването на едната от жените преди време.

# 782
  • Стара Загора
Черпя ви по едно вино за загубата на Гуспата! Grinning

# 783
И според мен ще е Яни , фермер на старите. За ратай не мога да прогнозирам. При новите ратай Елена.

# 784
Старите трябва да обръщат, така че залагам че Веселка или Вал ще е ратай. Има слаби жени да се елиминират от новите.

# 785
  • София
Ех, как ме е яд. 😥🙁

Сълзите у хората бяха истински. Яни, Веселка и Валерия. И шокиращо и Иван?!

Мъжки дуел, леко комичен на моменти, но игрите бяха брутално тежки.

Гуспа, тръгваш си с гордо вдигната глава.

И дано са те чули и съградят този мост!

# 786
  • Велико Търново
А, да... поне спойлерът не излезе верен. Което все пак е нещо.

Много искам сега Надеждите да не се възгордяват. Което обаче едва ли ще стане.

Всъщност, Старите сами си го направиха. Изобщо не трябваше да избират Гуспата за ратай сега. Трябваше да си заложат на женски дуел, да си дръпнат Мажена или Мирела и да си осигурят точката. В такива моменти като този хора като Митко се пренавиват и обикновено не се представят добре. Така се получи и с Дидо, че даже и с Альона.

Alucard, Чавдар вече беше на арената.

Сега погледнах в Уикипедия - че Гуспата е отпаднал от дуела беше написано преди да приключи епизодът. Не знам този, който го е писал дали е изчакал поне дуелът да свърши.

# 787
Все ми беше тая кой ще спечели и ми е все тая, че Калин спечели, ама много приказки, много нещо, а пък ... зор голям! И за двамата. 5 години не са нищо с напредване на годините, ама това се разбира от опит.

# 788
Жалко за старите и за Гуспата. Добре се представи и излиза без негатив от участието си.
Сега още повече ме е яд, че не си избра Влад.

Не знам още колко шамара трябва да изядат старите, за да проумеят, че Чавдар е прав - две лесни точки чакат оттатък и е чиста глупост да ги изпуснат ей така. Обикновено се ядосвам, когато мъжете подпукат жените, но в случая жените на старите с изключение на Нина са абсолютни фаворити срещу Мирела и Мажена, и дори Елена.
За фермер залагам, че ще избере Яни.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 22:34 от Дидичка

# 789
  • София
Ами браво значи, старите го закъсаха сериозно. Много ме е яд! Сега трябва да залагат на силни жени да отупат слабите на новите - Мажена, Мирела и Елена, нямат друг полезен ход.
Дяволо, къде си? Ела, моля те, пак да разкажеш колко е силен Гуспата. Казах ти, че е слаб и няма да се справи, трябваше да си избере Влад.
Между другото и двамата бях срам и резил на люлките. Сигурно и аз щях да мина така. Joy

Азалия, да, някъде от Дружба е Митко.

# 790
  • София
Много хубав и тежък дуел. Битката беше равностойна, да, Калин водеше, но имаше интрига. Можеше и да се обърнат нещата.

Време е да натиснат слабите звена при Новите, че накрая да няма финал самп с нови.

Според мен Гуспата не беше слаб, а Калин беше много добър. Нямаше нито една игра, в която Гуспата да се изложи освен Алманаха.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 22:15 от Niya-

# 791
Дано следващите дуели са женски, за да може Вал и Веселка да вземат точките. При старите Лили и Нина са слабите звена , Аксения не знам как ще бъде на арената. При новите всички жени, може би без Камелия са слаби до една, дори и Ваня.

# 792

DamaPika- виж сега/не се оправдавам,но с такива като теб е нужно/...нито промо съм гледала нито спойлер съм правила...след,като видях как се контузи ГУСПАТА за който съм ..предположих,че няма да може да победи...очаквах,че ще го заракат на преглед,но уви....и си изказах предположение......аде спрете най после да ми лепкате ненужни изрази,че ми писнахте бе....проста съм била,неграмотна съм била,абе вие в час ли сте....аз вашия език го говоря и се мъча и да пиша,но вие уж големите българки дори и това не можете...аааааааа спрете се да се заяждате с мен бе момиченца....засрамете се...то бива рацизъм,но вашето е в повече.....не сте това за което тук се преставяте.....така де...оставете ме да си коментирам и не ми трябват глашатай....

# 793
Страхотен дуел. Адмирации и за двамата за мъжката битка.

# 794
За пореден път Иван реве за мъж!
Май ми се струва гей ...

Общи условия

Активация на акаунт