💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 732
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 290
  • софия
Sweat Smile
Тази седмица с тия елиминации и капитански елиминации, евнетуално на Цецо излизането Жечев тряя напраи няква отстъпка за Надкаста, те толкоз епизода за два месеца няма да изкарат.Sweat Smile
Баш това си говорихме вчера с една приятелка. Туджарката и Дечо не могат да смогнат да взимат интервюта и да монтират. Ще се разчекнат,  завалиите 😁

# 1 291
Аз пък съм много любопитна, как би се представил Гого на индивидуална елиминационна битка, но предполгам, че скоро няма шанс да видя такава. Не мога да си представя сините да го номинират. Но сигурно би било впечатляващо. Възмутена съм от Алекса, не заради друго, а защото беше много слаб и на плуване и на кокилите, но как само си намери оправдание с храната , пък и речи държа на всичкото отгоре. Браво на Зори, задмина на плуването "големия" лидер Алекса и нито за минута не се отказа.
Колкото до голямата драма Женя- Филип, бих казала само ,който нож вади , от нож умира. И няма какво да му се сърди на Филип, че се приготвя да минава двойно трасето, защото когато бяха по малко, тя не се напъна да минава два пъти трасе, а точно на Филип му се наложи да го направи.Иначе ми идва малко дребен, както и Гого. Победителя си го представям по снажен някак си.

# 1 292
Другите три жени не ми се струва да са срещу Фифо и нито една от тях не каза , че той е женомразец и не го дъвче така както Джафа. Дори предната седмица Ралица като каза , че  заслужава да продължи , че да е и финалист след всичко , което показва и Женя каза , че не заслужавал след всичко което мислел за жените, те я гледаха някак странно.
Моето обяснение е , че Фифо е бил първият , който е тръгнал срещу Женя като участничка в Сървайвър с всичките й  схеми. Другите са се стреснали в началото и тя се е усетила и пак е почнала по старата схема. И там беше срещу Николай Мартинов в женски коалиции, а той човека си заслужаваше най- много. А Фифо не я затапва като и каже , че се е наиграла преди , стига й толкова или може би го прави ама те не го дават.

# 1 293
  • София
Относно това, дето "има си начин да се отърват от Касим". Начинът е да загубят битка, да ходят на съвет и т.н. Много рядко някое племе доброволно и съзнателно ще си саботира играта, че да ходи на съвет, че да номинира - двама - и после на елиминацията я камилата, я камиларя. Обичайно всячески се стремят да избягват номинациите, а в случая Касим го ползват за удобен глас едната коалиция.

# 1 294
  • София
Между другото, за териториалната битка пак мъжете носят основна вина. Огромно забавяне на хвърлянето на халката. Голямо бутане, при все видното несправяне. Напомни ми за Филип и онези злощастни въжета. Пренебрежението към жените води до надценяване на собствените възможности и невиждане на алтернативи, когато нещо тръгне на зле. А Филип също има навика да се сдухва, когато тръгне да губи. Жълтите са много добре подготвени физически, но заради кофти характери, делене на полове и его, тотално се изгърмяха. И тук ми е много трудно да посоча изключение, може би Рали и Лефтеров.

Лято, ако не губят естествено битка, значи Касим не ги спъва чак толкова.

# 1 295
Играта на понтона е заблуда, че е само чиста сила. В тази връзка не е нужно по-тежките да бъдат в очакване, че са сигурен победител и точка. Факт е, че и Касим успя да катурне Жени.

# 1 296
  • Другата България
Merri_An,

играта е до 8 точки. Жълтите са много по-силни. Има трима души в сините, които са проблем - Алекса, Гого и Виктория от жените. Гърмиш си слабите участници на тях тримата, и без това е риск и оттам нататък е все тая. Всеки мъж от жълтите може да бие Касим, Илиян и Цецо, всяка жена Фейгин и Мани, заради килограми само. Жени може да не излезе срешу силен съперник, но донесе две точки на отбора си, което тук е по-важно от доказването на кой е по-силен.  Фифо и Чакала загубиха по една от Алекса, а можеха да вземат срещу всеки друг. Лефтвров показа, че Цецо не е заплаха, но Михаела, която също можеше да вземе Фейгин или Мани беше изгърмяна за точка, която можеше да е тяхна.
Blush Ясно. Чак сега те разбрах. Има логика в написаното, моята е малко по-различна, но общо взето съм съгласна. Въпреки, че понякога и “слабаците“ носят изненади, пак ще се върна на Касим, който ако не беше изчакал Женя да се изправи от глупост, направо си беше взел точката. Ок, отново благодаря.
Само че си стоя зад думите, че стратегията на отбора беше предложена от мъжете, а не от Филип персонално. И знам, че чух и гласът на Евгения, в съгласие, първоначално смятах, че тя е предложила тази стратегия, после обаче върнах и разбрах, че не е било така.

# 1 297
Аз не харесвам Алекса, но за мен лично нищо кой знае какво не е направил. Нито е обидил Касимчо нито кой знае колко го е унизил.Каза си му право куме в очи.:Ти не ставаш много много тъй ,че не се възгордявай!
Това с тоалетите даже ме развесели.😁 Това даже си беше комплимент, че Касим видиш ли е много Шик...😁
А кухнята е само сравнение ,заради Гого,който се раздава на 1000%. Ако имаше друга домакинска дейност например пране  😁 можеше и него да спомене.😅😅😅
 Според мен не нападна някой друг,защото другите са десетократно по -добри в играта и не му противоречат.
 За Илиенчо е същото ,когато се караха за салама.И сляп може да види ,че Илиян не се раздава в игрите и само мишкува.А когато се обсъжда храна е първа пушка...Ако беше и така в обсъждането на игрите ехеее...
Алекса е груб и агресивен за това няма спор. Такъв му е и спорта. Надут е също, според собственното си мнение все пак е шампион и е полагал ежедневен труд за което.Той затова и уважава другите спортисти.
 А Касимча няма никаква работа в ИВ. Четох някакъв коментар ,че бил добричък и като детенце и че знаел ,че мястото му не е в игрите.
 Айде бе, то точно това детенце си минава от лагер на лагер ,когато му припари под лъжичката. И всеки път се изтъква ,че видиш ли бил незаменим на пъзел .Ние да не сме кьорави !!!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 14:43 от Joy 05

# 1 298
Между другото, за териториалната битка пак мъжете носят основна вина. Огромно забавяне на хвърлянето на халката. Голямо бутане, при все видното несправяне. Напомни ми за Филип и онези злощастни въжета. Пренебрежението към жените води до надценяване на собствените възможности и невиждане на алтернативи, когато нещо тръгне на зле. А Филип също има навика да се сдухва, когато тръгне да губи. Жълтите са много добре подготвени физически, но заради кофти характери, делене на полове и его, тотално се изгърмяха. И тук ми е много трудно да посоча изключение, може би Рали и Лефтеров.

Лято, ако не губят естествено битка, значи Касим не ги спъва чак толкова.

Абсл съм съгласна, че тук това, колко по-добри са от другите ги доведе до падение. Егото много пречи.

Лефтеров много ми беше никакъв, но напоследък все повече ми харесва. Стоически понася да гледа как момичето, коеот заяви, че още обича, се задява и страда по друг, който по всичко изглежда, че му е и приятел. Не че е нейна вина, но много по-лоши реакции съм виждала от мъже, представя се много достойно. Играе много добре, не се конфронтира излишно и макар да е част от едната коалиция много разумно играе. Изглежда мн свестен, няма да лъжа.

# 1 299
Каква харизма видяхте в Женя?! Отвращава ме мутренското и поведение, според мен жените се страхуват от нея. Непонятно ми е какво прави Михаела, навряля се в нея и с отворена уста слуша отровата на дружинната.

# 1 300

Много интересен и стойностен подкаст с Веси, заповядайте и черпете информация:
https://youtu.be/Y_1Ll9QWcuU

# 1 301
  • Пловдив
Щото в бара на Жени ще си пускат на видео стената игрите,и ще са си само тяхни хора.Без да се съобразяват с фенове и фенки.

За да има клиенти барът....тази жена единици хора я харесват.

# 1 302
Жалко, че Валери отпадна. На мен ми беше симпатичен и беше много добре подготвен физически. Сега интиригата ще е по-голяма. Жълтите са отслабени и битките ще са малко по-равностойни. Пък и Жени ще може да се докаже и да минава и мъжките постове Joy не да кюта отстрани. Може като Георги да си предава сама щафетата.
За мен жълтите жени не са блеснали с нищо, може би защото имаха и много силни мъже.  Но в сравнение с Фейгин, Мани, Елица, Зори и дори Мира за мен те изостават.

# 1 303
Жалко, че Валери отпадна. На мен ми беше симпатичен и беше много добре подготвен физически. Сега интиригата ще е по-голяма. Жълтите са отслабени и битките ще са малко по-равностойни. Пък и Жени ще може да се докаже и да минава и мъжките постове Joy не да кюта отстрани. Може като Георги да си предава сама щафетата.

искам я на халките по няколко пъти Joy

# 1 304
Може като Георги да си предава сама щафетата.

Ох, няма да лъжа, много се смях като предаде щафетата, за да остане по слипове. Мисля, че беше абсолютно най-забавния момент в този епизод, както и по някое време Сините дет пак водеха нещо пак не бяха разбрали правилата.

Общи условия

Активация на акаунт