💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 818
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Другата България
Аз пак за продукцията.
Снощи уж да пиша, и се отплеснах.
Значи, приключва капитанската битка, и Зори си тръгва, спасена.
Накрая казват на Алекса, че е пленил знамето на жълтурите и алабалализмите.
Прибира се Зори в племето си, и започва да обяснява какво е станало на играта, и как Алекса е пленил знамето на безстрашните.
Да ме поправи някой, ако греша, но това за знамето не го ли казаха след като Зори си тръгна?

# 1 306
  • София
Да, след беше, и на нас ни направи впечатление.

# 1 307
  • София
Нали ги карат с един бус по дестинации те.
Зори сигурно е видяла знамето там.

# 1 308
  • София
Аз пак за продукцията.
Снощи уж да пиша, и се отплеснах.
Значи, приключва капитанската битка, и Зори си тръгва, спасена.
Накрая казват на Алекса, че е пленил знамето на жълтурите и алабалализмите.
Прибира се Зори в племето си, и започва да обяснява какво е станало на играта, и как Алекса е пленил знамето на безстрашните.
Да ме поправи някой, ако греша, но това за знамето не го ли казаха след като Зори си тръгна?

Е, най-вероятно е разбрала когато са ги откарвали до териториите. Нали още от първи сезон се знае, че ги развозват с един бус от и до игрите, надали си мълчат там. А и в случая са били само 3ма все пак. Така де, освен ако не са оставили Валери да си ходи пеша, че нали е отпаднал 🤣

# 1 309
  • София
Гаф е на монтажистите (сефте)
Те ги карат от Арената с бус до локациите им (Валери в хотел, Алекса в резиденцията и Зори в стопанството) и от там Зори знае за знамето, видяла го е, че е в Алекса, а може и да са си говорили.

mushama,
Добре дошла във форума!

Понеже снощи бях писал дълги фермани, сега ще бъда максимално кратък, за да го прочетат всички фенове на Алекса.
Алекса не загуби на терен защото е ял некачествена храна, а защото е много по-слаб от Валери в абсолютно всичко освен борба и пъзели. И е много по-слаб от Зорница в плуването.
Не храната му е виновна. Толкова са му способностите.
Когато Алекса загуби от Филип, Зорница и Виктория ; после от Чакалов ; тогава кой бе виновен? Може би пък липсата на храна... Снощи също се видя, че ако нямаше пъзел нямаше да е победител.
Това не го прави слаб играч, в никакъв случай. Но не е и това с което го оприличават водещите и точно това дразни не само мен, но и много други хора. Защото ни правят за пореден път на глупаци. Ама хората не са глупави и си личи от коментарите в социалните мрежи и тук.
Алекса има едно средно ниво като за Игри на волята. Добър играч от мъжки пол и толкоз. Такива с лопата да ги ринеш за 4 сезона са над 20 мъже в най, най-лошия случай. За финалист е крайно недостатъчно, така че вярвам, че ще се наиграе сам, ако ли не, здраве да е. Няма да е първия, нито последния незаслужен финалист в това режисирано шоу.
Толкоз.

# 1 310
  • Другата България
Аха, пак стигнахме до БУС-а. Joy
Вероятно същия, в който Гошо е държал ръката на Елица.
То, може и рибата на Евгения да е била и тя в тоя БУС, така или иначе нищо чудно да е хващана вече веднъж....поне да бяха излъчили после какво стана с тази риба, изчистиха ли я, изядоха ли я....или от рев и сълзи за Валери не остана време.....

# 1 311
  • Бургас
Най - много ми хареса в снощния епизод това, че Алекса отказа да яде с жена си, а тя да му се оплаква.

# 1 312
  • София
В На Кафе коментират за снощната битка
За първи път да чуя лоши думи от Гала за Алекса (заради мутренското му поведение срещу Касим)

Валери при Гала
Интересно ми беше, гледайте

# 1 313
  • Другата България
Гала органически не я понасям. Но го слушах Валери. Коалициите били за хората, които се чувстват застрашени....ти да видиш. Той не участвал в такива.

# 1 314
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Алекса не загуби на терен защото е ял некачествена храна, а защото е много по-слаб от Валери в абсолютно всичко освен борба и пъзели. И е много по-слаб от Зорница в плуването.
Дяволо, напълно съм съгласна с всичко в поста ти, само ако позволиш лека корекция по отношение на болднатото - не само в плуването е по-слаб Алекса от Зорница. Като цяло е по-слаб от нея. Да не забравяме, че тя вече веднъж го би /а и не само тя, както си отбелязал. Даже Чакалов си пропуснал в изброените Simple Smile/.
Всъщност Зори след като изостана, през цялото време му дишаше във врата и то само защото той беше много, много добър на целенето, почти нямаше пропуск. Това му спечели играта. Е, и невъзможността на Валери да нареди пъзела. Ако и тя беше толкова точна, почти съм сигурна, че щеше да си го води през цялото време.

# 1 315
Има си едни основни играчи, за които се говори, но аз не мога да ме споделя, че единственият участник, когото органически не понасям е Виктория.

Понеделник чного добре ръководеше на терен, но всеки неин синхрон ми носи главоболие. Маниера й на поведение, на игра, на абсолютна липса на уважение…Коментарът за Мани на понтона. И тоя абсурден любовен кошмар с Цецо 😭😭😭

Diavolo, благодаря.

# 1 316
Merri_An,

играта е до 8 точки. Жълтите са много по-силни. Има трима души в сините, които са проблем - Алекса, Гого и Виктория от жените. Гърмиш си слабите участници на тях тримата, и без това е риск и оттам нататък е все тая. Всеки мъж от жълтите може да бие Касим, Илиян и Цецо, всяка жена Фейгин и Мани, заради килограми само. Жени може да не излезе срешу силен съперник, но донесе две точки на отбора си, което тук е по-важно от доказването на кой е по-силен.  Фифо и Чакала загубиха по една от Алекса, а можеха да вземат срещу всеки друг. Лефтвров показа, че Цецо не е заплаха, но Михаела, която също можеше да вземе Фейгин или Мани беше изгърмяна за точка, която можеше да е тяхна.
Да, но отборите се редуват да посочват участници, т.е. в половината случаи сините избират кого да изпратят срещу посочения от другия отбор участник. Тази стратегия, след първата двойка образувана на принципа много слаб срещу много силен, сините щяха да я усетят и нямаше да оставят жълтите да определят кого да изпратят срещу Алекса ( и другите силни), а те щяха да го пратят срещу някого от жълтите. Все пак имаше поне две врътки на всички.

# 1 317
  • София
Андрей (победителя от сезон 3) за пореден път се подиграва с Алекса в свое стори.
Мемето е комбинация от дифирамбите на сръбския петльо и на фона на това се включва Куков с неговото, ''Лаладжия''
А под сменящите се снимки е голямото кискащо се човече.

# 1 318
Ох, наистина беше много смешно снощи! Цялата реч, Алекса по гащи, сериозната му физиономия, другите го слушат, впили поглед в него... Операция шок и ужас!

# 1 319
  • София
Фифо показва уникален баланс. 😮

Общи условия

Активация на акаунт