💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 456
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Другата България
То май от Алекса тръгна тая верижна реакция на змейката.

И нещо, което ми попадна във фейса:
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/igri-na-volyata-pobalg … R4y_Zs9LLSsR7V4Ew
Много добро, и много вярно.
Цитат
Даже имената на племената будят пристъпи на неловък смях. "Непобедимите" не спират да губят, при "Супергероите" няколко участници са в постоянна летаргия, а при "Безстрашните" има състезатели, които се страхуват и от сянката си.

Но истинската обида за интелекта настъпва, когато буквално над половината екранно време е отделено не за ровене из царевските дюни, тичане от капитана на отбора до другото дърво и сглобяване на картинка от пет кубчета. Тегоба е да гледаш интригите, които сценаристите са спуснали към участниците.

В тези кадри усещането, че това е риалити шоу, а не турски сапунен сериал, тотално се губи.

# 2 176
Не знам как може след тази снимка на Илиян и Мани да си мислите, че са просто приятели. Нито прегръдката им е приятелска, а пък фактът че са качили снимката е съвсем показателен. Надали някой свободен и търсещ връзка ще пусне такава снимка в интернет да даде фалшив сигнал на всички желаещи.

# 2 177
Направо са си официализиращи връзката, няма лошо. Доста неприятен е Илиян, изглежда лукав и подъл. Но в началото ми беше още по-неприятен, сега има моменти, в които ми е леееко симпатичен. Странно е Simple Smile Та явно и Мани е видяла нещо в него

# 2 178
За тези четири сезона Гого определено печели приза за най- обичан и харесван участник. И да не е победител, трябва да го компенсират по някакъв начин. Smiley
Много ми се иска да го видя след 7-8 години, пораснал и възмъжал още повече.

# 2 179
  • Другата България
Ами ето така, мисля си го. Възможно е да греша, но към момента си го мисля.
Така, както си мисля, че промото за тази вечер “казва“, че Цветан не отпада, но пък може и да е заради това, че толкова искам Звезда да си ходи, че са ми притъпени рецепторите. Blush

# 2 180
Аз не усещам близост на снимката. Просто снимка. Илиян е манекен, знае как да се държи пред обектив. Но това е моето мнение. На мен и двамата са ми много неприятни. Гледах малко от лайфа. Това момче (Илиян) не може добра дума да пусне от устата си, злоблив, неприятен и усмивката му не е усмивка. Просто широко отворена уста и зъби. В Мани също не усещам нито нежност, нито чар. Мън-мън.
Алекса каза, че Илиян може да е всякакъв, но е по-добър играч от Цецо. Аз поне разбрах, че иска така да уреди гласуването, че Цецо да е на дуел. Но пък, тук е прав, ако дадат някакъв пъзел, Касим може да се върне и тогава пак да пречи.
Опитвам се да съпоставя лайфовете на Алекса и Лефтеров. На мен Лефтеров ми е симпатичен, както и Чакалов. Но присъствието на Илиян и неговите злобни бележки, развалят атмосферата. Лайфовете на Алекса са ми приятни и интересни. Дори и Елица е приемлива. Така ги усещам.
За най-приятен участник приемам Чакалов.

# 2 181
  • Sofia
Поразителна прилика с Jabba the Hutt. Затова сигурно й викате Джаба всъщност 😃

Моля следващата корица да е тази 👺

Ами, да.
Противна (разплута), властна и деспотична.
Приликата е поразителна, описанието също, но не искам да я гледам цяла седмица. И това, че се задържа толкова време й е много! Когато и да си тръгне, все ще е късно. Въпреки, че не мога да я трая, ще се изкефя на макс, ако отпадне на крачка от финала. Не я искам финалист, а само да помирише финала, да реши, че е постигнала целта и... "Шат на патката главата". 😊 Сори, гадна съм! 😉

# 2 182
# 2 183
Епизода на Неделчо ме разсмя искрено. И Титаник, и хорото, и въжето.
Алекса не се държи добре. Ясно. Кара я леко като диктатор, но вчера ми хареса как скастри Касим. Той вика "Аз не мога!" И Алекса веднага контра "Как ти не можеш? Какво не можеш!" И така няколко пъти. Касимчо сви перките и забрави да се оплаква.
Тази вечер с радост ще изпратя Цецо и Касим.

# 2 184
  • София
Ха, Дяволче, Хубави гифчета, ама що не сложи едно и на Елица на торнадото. Smile Все пак беше най-бърза, даже и от мъжете мисля.

О, не, аз подготвям за почти всички герои от този ден, включително и за Елица (не само торнадото, но и куба), но отнема време, а това са поне около 8-10 гифчета за всички герои. Естествено ще я има и Елица, няма как да я пропусна. Ама сигурно ще е утре. 🙂
Тези които публикувах днес с Мани и Мишето са си отделно за днес си, че ми бяха под ръка и по-бързо станаха.
За другите ще се иска малко повече работа.

Куков и Велислава коментират последните събития в ИВ

# 2 185
Част от мен съжалява, че Фифо не е на номинации днес Heart Eyes

# 2 186
  • Другата България
Част от мен съжалява, че Фифо не е на номинации днес Heart Eyes

Вече и 2/3 от мен.

# 2 187
  • София
В анкетата посочих, че номинирани "супергерои" ще са Касим и Цветан, а отпаднали - Касим и Звезделина. Победител, може би - Генчо. Поведението на Алекса не го одобрявам, не мисля, че дори на хората, които му симпатизират, би им харесало да ги наставляват по подобен начин.

# 2 188
  • Sunshine state
И аз съм гласувала като Ла Катрала с разлика, че на мен поведението на Алекса ми харесва и не виждам нищо лошо в него. 🤷🏼♀
Касим вчера много ми стана смешен като взе дс вика колко бил разкрачен, а то нямаше причина да стои така. 😂

# 2 189
И аз съм гласувала като Ла Катрала с разлика, че на мен поведението на Алекса ми харесва и не виждам нищо лошо в него. 🤷🏼♀
Касим вчера много ми стана смешен като взе дс вика колко бил разкрачен, а то нямаше причина да стои така. 😂
Май Алекса и Фейгин много го дърпаха милия 🤣, което е много жестоко от тяхна страна🤣

Общи условия

Активация на акаунт