💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 499
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 160
Скрит текст:

Не мога да не му призная на Неделчо, че понякога много топ ги удря в есенцията тия клипчета.
Smile
Не е фен на сините, обаче! Личи си!

# 2 161
  • София
Хм, дали мъж, или просто другарче... Нали го коментирахме, че живеели заедно на приятелски начала, поради мижав интерес на Илиян към другия пол? (ЕЖК Grinning)

Ох и аз се смях до сълзи с клипчето от змейката Joy , не е хубаво, знам, ама Илиян каква стойка изгъна, а.след него Касим пада като прострелян в другата посока... Не мога! Joy

# 2 162
Много лИбоФ в тея игри тази година. За Мани и Илиян отдавна бях сигурна. Мани с тоя избор на мъж резко ми падна в очите.. А я харесвах.

На вкус и цвет ... всички сме различни! Убедена съм, че Гого я обикаляше там, но очевидно другаде е бил интереса й. Тя си знае. Cupid

# 2 163
  • Euskal Herria
То май от Алекса тръгна тая верижна реакция на змейката.

И нещо, което ми попадна във фейса:
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/igri-na-volyata-pobalg … R4y_Zs9LLSsR7V4Ew

# 2 164
# 2 165
Мисля, че Цецо винаги е бил досаден на Виктория, но до скоро тя нямаше избор освен да го прикотква към себе си. Което, разбира се не й беше трудно. Сега вече с появата на Алекса и с това, че и Гого е с тях не е толкова зависима от Цецо и няма нужда да се хАби много и да си дава зор да е мила с него.

Още от първия ден си го помислих,след първата седмица се убедих.

# 2 166
  • SF
Забавно клипче! Точно такава беше ситуацията с двете леви.

Тронът, на който седи Ралица по време на съветите, ме убива направо. Правен е от тройкаджия в час по трудово обучение с подръчни материали. Нещо криво заварено, омотано с балатум.

# 2 167
  • Euskal Herria
Имаше клипче какво всъщност представлява мястото за съвета, трона и пр. Снимано беше през деня и се виждат доста от местата. В някоя от предишните теми май беше пускано.

# 2 168
Много лИбоФ в тея игри тази година. За Мани и Илиян отдавна бях сигурна. Мани с тоя избор на мъж резко ми падна в очите.. А я харесвах.

На вкус и цвет ... всички сме различни! Убедена съм, че Гого я обикаляше там, но очевидно другаде е бил интереса й. Тя си знае. Cupid
Ма как ще избереш Илиан вместо Гого. Не е наред туй Мани.

# 2 169
Илиян с пируета от художествената гимнастика 🤣
Ох, умирам JoyJoy
Обаче гледам,че Алекса нещо е изгубил баланс, та заради него падна така Илиян, а вчера не го забелязах..  и след това и другите опадаха като круши. Satisfied

И нещо ново от Неделчо Simple Smile

На сините на Титаник направо се разбих Joy

# 2 170
Ха, Дяволче, Хубави гифчета, ама що не сложи едно и на Елица на торнадото. Smile Все пак беше най-бърза, даже и от мъжете мисля.

# 2 171
  • SF
Неделчо защо не е нарисувал очилата на Гого и Илиян?

# 2 172

Гого яко се бъзика с нас 🤣
“Не знам дали някой забеляза” 🤣🤣🤣
Аз диоптър направих, главата ме боли да се взирам в телевизора 🤣
Имам нужда малко да си почина от предаването 🤣

# 2 173
  • София
Гледах малко от Надкаста с Валери, Туджаров и Неделчо ни държат изкъсо, избъзикаха се да не смее никой да каже лоша дума за Гого, че бг мамите ще го линчуват:) Сладури са те, приятно ми е да ги слушам. Чакалчето ще го чуя и него, все като го гледам и си мечтая моето дете да има такъв учител по ФВ, ама това е друга тема.
Аз се съмнявам Илиян да е от десния бряг, според мен са си бестита с Мани.

# 2 174
Както прочетох някъде назад, Илиян и Мани живеели заедно, това едва ли значи, че са гаджета. Лондон, какво да правиш, наемите са високи. Дори и да са се загаджили лошо няма, умни са и двамата, Илиян не ме дразни, Мани е красиво миньонче.

Общи условия

Активация на акаунт