💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 471
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 415
Не е нисък, де, точно толкова трябва да е. Като му говоря да гледа с красивите зелени очи нагоре към мен Grinning

# 2 416
  • Брюксел / София
На финала ще се окаже, че най-слабото място на Касим са пъзелите.
Тази вечер играе като звяр и наистина има изключителна воля.
Хич не го харесвам, но съм впечатлена от желанието му за победа и хъса му в тази игра!

# 2 417
В поузата ще споделя, че и Гого има недостатък
Скрит текст:
прекалено е нисък:banana:

Ще те допълня - фигурата му е добра, атлетична, но с тези мускетарски мустаци и брадичка.... И само да не отваря уста, че много лигаво говори.
Но е чудесно момче - кротко, симпатично, умело и ловко, не е самохвалко. И готви!

Нооо, с това прекалено мълчание, може и да е скрита лимонка.

# 2 418
Скрит текст:
Това е поредният плюс. Така отпадат  по- високите дами от фен-клуба в битката за него. 😂😂😂😂😂. Надяваме се, че момичетата - манекенки ( над 175-180), ще отстъпят в надпреварата. При Гого всичко е плюс! 😂😂😂

# 2 419
  • София
Касим играе чудесно играта, браво! Досега не е имал шанс да покаже какво може, жалко!
Продукцията, как можахте да сложите само една люлееща се дъска! Да се изчакват хората като че ли не са в игра, а на вратата на автобуса.

# 2 420
Генчо дали е предполагал че, Касим ще му диша във врата и че даже на моменти ще води.

# 2 421
Скрит текст:
Не се приема 🤣 Пробвай пак 🤣 Аз също в момента умувам🤣

# 2 422
Изкефи ме как затапи всички на масата.
Няма равен на Гената този сезон, като ораторски умения. Simple Smile
Така си е, отдавна установих, че на Генчо анализите са много точни, още като каза преди време на Елица, че играела за себе си на капитанската битка, затова и нямало значение за племето дали е загубила или не. Когато тя очакваше да спечели вечеря с Алекса.
А освен Зори, тя също гледаше доста тъпо, когато Генчо блъфира за съединяването с Безстрашните.

# 2 423
Скрит текст:
Не се приема 🤣 Пробвай пак 🤣 Аз също в момента умувам🤣
Айде,бе то сега е модерно дамите да са над господата!

# 2 424
Много долен номер, Звезделина, многооо

# 2 425
  • Другата България
Звезделина открито цака Касим, че дори и му се извинява за това. Мдаааа, няма как това момче да се пребори, Евала, момче.
Офф, Димо вече май е на

# 2 426
Абсолютно брилянтен ход на Генчо. Дано си струва. Поздравявам го. Не мога да се за съглася с думите им със не Звездата обаче. Все едно чакаха да се оплачат, защото някой ги слуша. Като селски клюкарки бяха. Еми съжалявам, но единствено Генчо постоянно повтаря, че няма племе и Звездата му приглася. Нито един от останалите не е казвал това и винаги се раздават в игрите. Какво повече от това. Да се кълнат във вярност. За мен всичко което изговори се отнасяше и за него.

# 2 427
Много неприятно се държи продукцията с Касим.Евалата на момчето прави каквото може, и то бих казала много дойстойно!!! Един Цецо на тази игра щеше да се изложи според мен много повече .И определено не Касим е най -слабото звено в отбора на Сините ,ами Цветан ,даже и Виктория.

# 2 428
  • Където морето целува небето...
Касим щеше да отнесе Цецо на тази игра!

# 2 429
  • София
Обаче Касим не го показват в синхроните... Явно много личи.

Общи условия

Активация на акаунт