💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 519
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 400
Пълни ми душата Касим.
Яд ме е, че най-вероятно ще отпадне, симпатичен ми е от ден едно, но това е играта.
Важно е и по какъв начин ще си тръгнеш.

# 2 401
Колкото и да искам Касим да отпадне през цялата игра, някак тази вечер не мога да не му стискам палци. За него всичко това е много по-трудно отколкото за другите и надскача възможностите си. Това е вдъхновяващо.

# 2 402
  • Другата България
Ама на Касим просто не му остана време кога да играе в игри с такива компоненти. Той до момента беше Евгения, само че в мъжки род. Седящ или стоящ, или седнал, и чакащ. Винаги подценяван, винаги на пъзел, винаги : “Ти тук няма да се справиш, по-добре не...“, и той понеже е възпитан и кротък, сяда и чака. Ето и снощи сърбина пак него обвиняваше през цялото време. Винаги Вики и Цветан напред като най-“силни“, Илиян скатава щото така е удобно, а и се пази, и кой - Мани и Фейгин, и естествено Гого. Щото Касим не може. Е, явно може, просто трябваше някой да му даде шанс.
Докато Звезди и не искаше, и не можеше. Тя се предаде още в племето, още преди съвета.

# 2 403
Генчо може и да спечели в тази игра, но за мен победителят ще е Касим! Събуди се той, най-накрая.

Защо да се е събудил? Той играе добре, вече го видяхме на няколко игри, че може, вчера го написах това. Него племето му не го пуска да играе, защото го мислят за слаб.
Иска ми се Генчо да спечели, харесва ми, но бих се радвала и Касим да спечели и да нтрие носовете на всички сини, които го мислят за слаб.
Цецо щеше да загуби от Генчо на гилотината, все пак бяха по-равностойни там. Но на тази игра тотално щеше д се влачи след всички, да пада , да викат лекар на терен и всички екстри, свързани с играта му.

# 2 404
  • софия
Кас, страхотна игра, страхотна! Не знам какъв ще е изходът, но ти за мен си победителят в тази битка.
( искам да съм вратлето на Кас, ку мъ разбирате, нале...)

# 2 405
В паузата ще споделя, че и Гого има недостатък
Скрит текст:
прекалено е нисък:banana:

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 22:42 от victoria vassileva

# 2 406
Яд ме е защото този хъс и хитрост, Касим можеше да покаже и в отборните битки, а не да дърпа племето назад. Или там е лесно. Има балъци дето ще теглят игрите. Не харесвам такива хора.
За мен племето просто не му даде шанс. Мислех, че ще променят отношението си към него след първата спечелена елиминация, но уви.

# 2 407
Сега си представете Цецо на висяща та греда.

# 2 408
Яд ме е защото този хъс и хитрост, Касим можеше да покаже и в отборните битки, а не да дърпа племето назад. Или там е лесно. Има балъци дето ще теглят игрите. Не харесвам такива хора.

Със сигурност не изглеждаше толкова умишлено, колкото при Илиян например. Според мен Касим се притеснява от другите и не смее съвсем да иска поле за изява, оттам така се получаваше, където беше въпрос на физически сили, даваше всичко, с което разполага.

# 2 409
Ама как нисък? Идеален е за нас, миньончетата! Heart Eyes

# 2 410
  • SF
Ако ви кажа, че сега съм за Касим...

Касим играе феърплей. Можеше да заклаща гредите на Звезделина. Изчака я да мине, и тогава се пусна по гредата. Сядай и тръскай, намествай се хубаво, пък ако трябва, вземи и падни още в самото начало, завъртайки с ръце гредата... Добро момче!

# 2 411
  • София
Много хубава игра и добро представяне и на тримата.
Харесва ми и има напрежение.
Генчо води, но Касим му диша в тила, а Звезди не е изостанала с много.
Нека имаме предвид, че като цяло жените изпитват най-големи затруднения, когато трябва да се мята, за точност.
Браво и на тримата!
Касим като отиде на елиминация и се преобразява. Показва истински дух и воля.

Жалките тук са от продукцията и в частност уронващите престижа на Касим коментари.
Плачат за санкция!

# 2 412
Бе то и за по високите е тамън Гого. Сега нито ще се мерим, нито ще се надбягваме.

# 2 413
  • Пловдив
За да спестят от две греди сега ще се изчакват и бавят, което е нелепо! Може ли да знаеш, че ще си по-бърз и да чакаш на опашка, защото някой умник е сложил само една греда?

Ами много стана скъп дървеният материал...... явно пестят от продукцията Smiley

# 2 414
Е, каквото и да си пишем, то на тази игра Цецо нямаше никакъв шанс! Ама никакъв!

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 22:35 от gerata

Общи условия

Активация на акаунт