💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 408
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 580
  • SF
Не мога и не мога да харесам леля Генка. Сори, ама не ми е приятен. Все ми беше тази кой ще отпадне днес. 🤷🏼♀

Е, страшен стратег бил! Супер стратегия направил!
Колко стратегии трябва да извадиш, когато излизаш на битка с Касим и Звезделина?
Взе 100 гроша. И?
Айде обратно в племето да го номинират пак. За тези лелеяни 100 гроша могат да му предложат шампоан и в допълнение парче вкусна, ароматна, топла пица.

# 2 581
Не знам какво се е случвало с Емил Каменов след Къртицата, но който е гледал предаването ще си спомни, че беше сред най-слабите участници, та не знам как би се развил подобен двубой.
Като цяло обаче се радвам, че Алекса и Пух са се вразумили или по-скоро някой(продукцията вероятно) ги е вразумила, Подобна битка не би разрешила нищо, а би послужила само за изключително лош пример.
Не съм съгласна с образа, които е изграден на форума, още повече че аз лично една лоша дума не съм написала за никого и не ми е приятно да ме определят като хейтър, коментирам си играта, стратегиите, но....както ние ги обсъждаме и не разбираме понякота действията им и те имат същото право, така че не се сърдя Blush

Не съм гледала снощния епизод, но първият човек, който изключи някого от отбора и показа, че това е възможно да се прави беше Генчо,  така че да не се сърди на другите, че няма племе. Колкото и да го харесвам беше много неправилно пред останалите две племена да покаже, че при тях има разцепление и са напълно готови да се лишат от един член безпроблемно. След това вече Елица довърши всичко с постоянното желание някой да освободи място за Алекса.

# 2 582
Генчо, за разлика от доста от участиниците, има доста добра себеоценкаи си преценява качествата. Да излезе срещу Касим и Звезди беше най-малко рисковият вариант с най-много позитиви за него.

Взема грошове, отстранява един син. Все още не се разпада неговото племе - демек има шанс да привлече силни играчи или ако бъде взет той да има пари да се защити. Звезди се е предала, Касим, колкото и да се бори в битка като тази няма шанс срещу Генчо. Защо не? Какво му носи "достоен" дуел и загуба в този етап на играта? Какво му носи и победа в първата битка?

# 2 583
Ще има лайф на "Светата Троица" мисля беше в профила на Мани с таен гост от 10 часа. Който му се гледа, да пуска.

# 2 584
  • София
Така, и аз се присъединявам към клуба на сънувалите ИВ и Гого. Grinning Бях участник, но ни бяха завели на нещо като екскурзия с автобус някъде и преди да се връщаме се заприказвахме с Гого при един магазин и изпуснахме автобуса. И за да е пълен абсурдът, нямаше как да се върнем или да се свържем с останалите и прекарахме нощта в чакалнята на гарата. Laughing

Кой пък го хейти Лефтеров, според мен е възможен и приемлив победител, а и историята с Мирела му придава допълнителен ореол. Аз го харесвам. Simple Smile

# 2 585
Така, и аз се присъединявам към клуба на сънувалите ИВ и Гого. Grinning Бях участник, но ни бяха завели на нещо като екскурзия с автобус някъде и преди да се връщаме се заприказвахме с Гого при един магазин и изпуснахме автобуса. И за да е пълен абсурдът, нямаше как да се върнем или да се свържем с останалите и прекарахме нощта в чакалнята на гарата. Laughing
Казах ви, че този човек ни влияе зле🤣Никой не ме слуша🤣

# 2 586
За пореден път се затвърждава изключително доброто ми мнение за Генчо. Интелигентен, владее изказа си, с ясен поглед върху играта и възможностите в нея, които му се предоставят. Харесвам участници, които играят с умисъл и мислят няколко хода напред. А и от коментарите на останалите излиза, че е страхотен човек. Не мисля, че е имало уговорка между него и Звезди, чисто и просто последната е изявила желание да си ходи вече, без да плаща неустойки, и това желание е уважено. Звезди ми е като мис Ели, но издържа много повече време от нея.

Акцентът е:

Браво на Касим, приключи достойно една игра, която не беше за него!

# 2 587
  • Буркина Фасо
"Мацко, ако не ти се стои повече тук, дай поне аз да се пробвам нещо да направя."

това е девиза и на влюбените. да се добутат до финал и един да вземе парите.

# 2 588
Не съм съгласна с образа, които е изграден на форума, още повече че аз лично една лоша дума не съм написала за никого и не ми е приятно да ме определят като хейтър, коментирам си играта, стратегиите, но....както ние ги обсъждаме и не разбираме понякота действията им и те имат същото право, така че не се сърдя Blush
Ха, говорят си наизуст. Лефтеров едва ли е влезнал тука да чете, пък и да е влезнал се съмнявам, че е намерил някъде хейт относно персоната си.
Най-вероятно нищо не е намерил.

# 2 589
Аз не приравнявам интелигентност с тарикатлък. Въпреки всичко приемам сметкаджийството на Генчо- такъв си е човека, рано или късно ще има хитрата сврака с двата крака Smirk, Докато към саботажа на Звезделина към Касим нямам грам толерантност ,това е недостойно Hands Thumbsdown

По принцип нямам доверие към много дрънкащи мъже, обикновено не излизат читави - интриганти, лъжци, фурнаджийски лопати . Така че Генчо и Алекса са ми в тоя коридор, не мога да ги харесам независимо от спортните им качества.

След последното разиграване в Игри на схемите(това име повече отговаря на случващото се) , към момента подкрепям на 100% :

Сини - Гого,Мани, Фейгин
Жълти - Лефтеров, Филип
Червени  - Зорница, Георги (на 80%)

Но положението е динамично Simple Smile Така че очаквам и от тях изненади .Гого например - малко съмнително  да е чак пък такова чудо на природата, не може да си няма някой дефект  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 10:53 от araselia

# 2 590
  • SF
това е девиза и на влюбените. да се добутат до финал и един да вземе парите.[/color]

На Цецо и Вики ли? Или на Фейгин и Георги?
Не съм чула никакви влюбени да си казват такова нещо.
Генчо е първият и единствен играч, който знаеше предварително условията и избра да играе срещу свой съплеменник. Да млъква и да не обелва повече нито дума, нито обвинения към играта на другите. Ама здраво да стиска грошчетата и само да се покланя на Георги и момичетата, ако си играят играта и търсят подкрепата си, особено на елиминационен съвет срещу Генчо.

# 2 591
  • София
Не съм ви чела, давам направо.

Ако правилно съм разбрала, гилотините бяха с еднакво тегло? Ако е така, изключително нечестна игра, едните да държат 20% от теглото си, другите 60%. Никакъв шанс за вторите. Така се наглася изход от битка.

Генчо добре прецени как да вземе 100 гроша срещу лесни съперници, но до там. Вместо да отстрани някой от коалицията на така хейтения Алекса, отстрани негов противник и позволи на Цецо да се върне, така затвърждавайки позициите на Елица и Алекса. Не даде и шанс на Цвети да се върне - срещу Цецо и Касим, тя имаше шанс на втората битка, и му беше добро пушечно месо. Та хитър ход, но дали умен?

# 2 592
Явно си е до симпатии. Не ме е дразнил Генчо досега. Нито Филип. Не мога да хресам Алекса и Виктория. И това е.
За Джеферович съм 50/50. Ако нямаше предистория, може би щях да я гледам с други очи. Сега сякаш съм "не". Не й се получава великата стратегия.

# 2 593
  • Другата България
Гледайх и лайфа от оня ден на Лефтеров ,Чакалов ,Мирела ,Илиян,Мани ,Георги,Михаела -е той беше доста интересен .Личи си неприязънтта им на всички към Алекса по начина по който обсъждаха .Някой замълчаваха ,като стане дума за Алекса ,но Чакала го обсъждаше зле. Смееха се ,че битка между Пух и Алекса уж нямало да има ,или ако има ще е в някоя дискотека ,там да се бият.Михаела вика представяте ли си да има бой между Емил Каменов и Алекса и всички дружно казаха -О, Алекса няма никакъв шанс .За Мани и Илиян -връзка любовна нямат.
А, не бе, имат! Joy
Разбира се, че нямат.
Потвърждава се и теорията ми за Алекса, да. Че не е много харесван от участниците.
Благодаря за преразказа.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 10:40 от Merri_An

# 2 594
  • София
А, забравих нещо вчера - Алекса явно защитава малките момиченца само докато му изпълняват заповедите. Нещо като жълтите, които много се грижеха за техните жени, докато им позволяваха да ги ползват за пушечно месо. После им се наложи да гладят ризки.

Общи условия

Активация на акаунт