💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 394
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 745
Не бях сигурна в някои от отговорите си и затова три пъти направих теста с леко различни отговора и попаднах в три различни племена Grinning

# 2 746
И още от лайфа. Всички бяха единодушни, барабар с Туджаров, че последната игра е трябвало да бъде загубена от сините, за да се поизравнят отборите. Затова и такива странни правила имаше.

# 2 747
  • Sunshine state
В новата анкета гласувах с Гого, Филип и Алекса. Останалите не са ме впечатлили особено.
Тестът ме прати при жълтите. Дотук й беше на Джафа царството, че като дойда.. 😆😂

# 2 748
От мен глас за Гого, Филип и Лефтеров. В този ред.

# 2 749
  • София
От мен гласове за Гого, Фифо, Лефтеров и Георги.
Бих сложила Валери вместо Георги, но издънката му на пъзела беше голяма.

Пъзелът, който Георги не нареди, беше класическият сбъркан пъзел на продукцията. Иначе водеше в реденето.

Генчо ми е твърде силов.

Илиян е добър, но като че ли му липсва хъс.

Алекса, както и преди казах, е посредствен в най-добрия случай. Кой ли не го би в единоборство, включително Виктория и Зорница.

Чакалчето беше ок, просто Фифо беше по-добър.

Гайтанов може би щеше да е добър също, но малко видяхме от него.

Останалите... 🥱

# 2 750
Направи ми впечатление, че Чакалов с много по-различен тон обсъждаше играта. Нивото му е много по-високо, от това на Илиян, Мани и онзи с шапката. Не знам какво демонстрираше последния. Че Цецо е способен да буйства, човек може да предположи, но мисля, че трябва да се чуе и другата страна. Пуснах тук и там, защото не са ми много приятни, докато другия лайф ми беше доста интересен - не се "плюеха" други играчи.
Каквото било, било. Алекса много стратегически отклони за конфликта с Пух. И наблегнаха на забавния момент. Приятни ми изглеждаха. Виктория беше весела, усмихната, Цецо също.
Лайфовете на Чакалов, Лефтеров, Мирела и още някой - са също приятни.
Гого, Филип, Алекса. Тези са ми фаворити. Бих поставила и Чакалов.

# 2 751
Аз сложих Гого, Филип, Валери и Генчо.
Към Лефтеров съм пристрастна, харесва ми визуално и като човек, нямаше да съм обективна. Валери оопределено беше за финал за мен, наред с гореизборените и добавям Лефтеров за 5.

# 2 752
  • София
Горкия Пух 🥴😬

# 2 753
  • Sofia
Моят избор е Филип, Гого, Чакалов и Алекса, като стискам палци на Фифо, ако не е той - Гого. Всеки друг би бил явна подигравка с участници и зрители.

# 2 754
Е сега като ни предизвика на бой ще си харесаме. Я веднага някой да цъкне на него.

# 2 755
Явно не е за финал Валери. Очевидно не му достигна психическа устойчивост. Независимо дали нарочно се забави, защото искаше да излезе или не можа за много повече време от останалите да подреди елементарен пъзел, явно психиката му го подведе. Не игра с хъса, с който играха Зорница и Касим, затова и отпадна.

# 2 756
Чета много мнения за това как "еди кой си" не можел да нареди пъзел .Че да споделя и аз едно мнение ,което незнам дали е валидно тук де...
 Владо Николов в едно конкурентно предаване ( на което съм гледала само сезон 3 и сегашния 🙂)  обясни, че при много силно физическо натоварване и силен адреналин, мозъка накрая на играта не е достатъчно наситен с кислород и затова не всеки може да решава логически задачи.
 В ИВ според мен има доста примери затова.
 Нагледен пример затова е играта на резервите, в която най - бързо се справиха плувците ( Фифо и Зорница ) и волейболистката ( Вики) .Все спортове ,където дишането е от изключително голямо значение и то спомага за достигането на повече кислород в мозъка.
 Така че  не винаги от един пъзел накрая при силно натоварваща игра можем да съдим за нивото на играча.
 Отделно има и различни трудности на пъзел за всеки( напр. един е добър в картинни ,друг в тези с математически символи и т.н.), както и различна зрителна памет.  Например ,ако един път си решавал подобен пъзел много по- лесно ще го наредиш втори път.
 И затова ,според мен разбира се не е уместно да се "плюе " някой въз основа на нерешен пъзел.
 А разбира се това не е валидно ,ако цяла игра си си почивал и накрая само отидеш един пъзел да нареждаш и го редиш със скоростта на охлюв.😁

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 19:05 от Joy 05

# 2 757
  • София
Аз пък да се оплача от една снимка- спойлер след разделението им в два отбора, ами развали ми се тръпката от играта. Само от един кадър става ясно, кое племе изчезва, кой, къде отива, възможните варианти за коалиции, съответно кой е застрашен....много ме е яд.

# 2 758
Тая снимка е показана по телевизията. Ама не сме в стерилна среда, все някъде ще видиш нещо. Миналата година едва ли не от първият ден се каза кой ще победи, но на мен пак ми беше интересно.
Между другото, като чета темата за спойлерите, въобще не съм сигурна дали тая снимка не е показана с цел дезинформация.

# 2 759
  • София
Как дезинформация, да е фалшива ли?

Общи условия

Активация на акаунт