💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 194
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 730
Когато си в началото на играта и всичко все още зависи от племето е меко казано предателство да искаш то да иде на елиминация. Добре, отива Веселина, но и още някой. Ходят по двама Не знаеш какво ще се падне, не знаеш способностите все още на Веси,. Ами ако си иде другият. Абсолютно и беше все едно кой ще е, само Алекса да дойде.
А в същото време Веска беше там благодарение на Алекса.

Другата номинирана беше самата Елица.
Тя просто беше напълно сигурна, че Веселина ще отпадне на индивидуална битка, аз също. То се и видя, че веднага след като я номинираха, Веселина беше аут. Способностите й ги видяха всички в племената на първата битка на резервите.

# 2 731
https://www.edna.bg/testove/test-v-koe-pleme-v-igri-na-voliata-t … va-da-vlezesh-318

Решете и споделете кое племе ви се падна и дали сте съгласни.Както и кое ви е любимото племе и защо.

На мен ми се паднаха Супергерои,но аз харесвам Непобедими,защото няма интриги при тях,поне не толкова,колкото в другите племена.В началото,когато бяха по-сплотени,бяха и най-успешни.Сега също са силни,но при тях много зависи дали се разбират,за да печелят или губят.Като цяло се справят добре и аз като си харесам някого,100% съм си за него.И при победи,и при загуби,досаден фен съм.😁Играчи имам любими и от трите племена,както и такива,които не харесвам,но това е нормално.

Ще са ми интересни вашите мнения!

А в анкетата гласувах за Георги,Генчо,Гого и Лефтеров.

# 2 732
Аз бях в Непобедимите, защото на всичко цъках храна. 😂😂😂

# 2 733
  • София
Хах, за втори път попълвам този тест, леко промених отговорите си (без някои кардинални) и любопитно, за втори пореден път ме прати при Безстрашните. 😀
Хогуортската разпределителна шапка си познава материала... 🙄😛

# 2 734
Аз бях Супергерои, ама защото за нищо не ме бива, та цъкнах пъзели, че иначе трябваше да го играя греда или шамандура.

# 2 735
  • София
Новата анкета е хипер лесна. Това го знае всяко хлапе Grinning

Филип, Гого, Лефтеров, Валери 

# 2 736
Комплексен: бива го на плуване, изометрия, има здрави ръце, има точност в стрелба, ловкост, бързина, хитрост и самообладание. Съдейки по горните критерии определям за най-комплексен Гого, след него Филип и след него Валери.

# 2 737
И мен ме пратиха в синьото племе, и аз бих се справила само на пъзелите.
В анкетста гласувах за Филип, Гого, Алекса и червеният Георги. Независимо от личните ми симпатии, за мен те са най-комплексни.

# 2 738
Новата анкета е хипер лесна. Това го знае всяко хлапе Grinning

Филип, Гого, Лефтеров, Валери 
Това е и моя избор.

# 2 739
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Не знам защо форума предизвиква смущение при тези реалити “звезди”.
Голяма част от момичетата тук нито са омъжени, нито имат деца. Да не говорим, че според мен ще бием по визия участничките в предаването.
Тогава какво му е смущаващото, че Гого има фенки в този форум.
Уау, много висока заявка Simple Smile
Между другото, и на мен асоциацията ми за средностатистическия потребител на бг-мама е жена на средна възраст, омъжена, с деца и куче, професия домакиня и зодия драка. Смущаващо си е малко, ама само малко Simple Smile
Та само да вметна, че съм на 26 години и както е написала Aaliyah13 - "част от момичетата тук нито са омъжени, нито имат деца,  бием по визия участничките в предаването."

За мен реакцията на Гого беше от засрамване, че е харесван и има фенки, а не от предубеденост за семейното положение и възрастта на фенките. Излиза, че е висока заявка да си млад, красив, свободен и списващ във форум, чието име съдържа думата "мама". Trollface
За другите съфорумници не знам, но La Vikinga със сигурност е около моята възраст, издава я високата meme култура. Satisfied Trollface Hug
Сега наваксвам с четенето на форума, да така е.Bowtie

# 2 740
Силата на Мани беше показана при дърпането на Джаферович. Фейгин и Мани не са силни физически, умрях да се смея как дърпаха Евгения
"Силата" не е само груба физическа сила и живо тегло.
Та тя Евгения е повече от двойно  по-тежка от Мани.
Мани има много стегната фигура и изчистена мускулатура, а не фигура на сумист. Отделно е много комплексна, няма слабо място. На дърпане, ако беше срещу жена с по-голямо тегло от нейното до към  50% щеше да бие. Затова в спорта има категории. Не може да се състезават категория перо срещу тежка категория.
п.п.А аз с глас се смях, когато малкият Касим цамбурна във водата огромната Джаферка.Smiling Imp

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:35 от sineva 1

# 2 741
Гого, Фифо, Валери и Георги. Аз се позиционирах в Супергероите. Имаме сходство, явно затова са ми най-симпатични 😎😎😎

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 12:29 от KatyaS

# 2 742
Мани е наистина от Карлово. Съученичка е на моя приятелка. Трябва да взема да я разпитам. Grinning

В анкетата гласувах за Гого Heart Eyes, Фифо и Алекса. 4-ти я глас не успях да го дам за никого.

# 2 743
Не съм специалист, но гледах как дърпат момичетата от жълтия отбор. Направих съпоставяне. Преди мислех подценявах момичетата от "жълтия" отбор, но на последните игри ми направи впечатление, че почти всички момичета са с изравнени възможности. И от червения отбор има добри момичета. На фона на проблемните играчи от синия отбор, Мани и Фейгин ми изглеждаха с по-големи възможности от другите. Мисля, че единствено Елица е над другите, останалите са долу-горе изравнени.
Елица ми направи впечатление, че е красива още като спечели олимпийския медал, една от малкото красиви жени в тези тежки спортове. Мирела не я харесвам, така си кълчи устата, че ме отблъсква. Мира е хубава, много, две думи няма, красива жена. Михаела ми е по-приятна от Мирела. Но това е оценка на жена на моята възраст. Мисля, че битката в сряда показа какво могат момичетата. Очаквах повече от Ралица, но тя май е имала някаква травма.
Евгения я изключвам от всичко. Тя е трети вид. Момчетата, момичетата и Евгения.

# 2 744
  • София
И аз изгледах лайфа от днес
От мен най-интересното важното:

Наистина са си мислили, че може да има елиминации за капитан
Не е излъчено обаче

Социално играе добре Алекса - хвалиха го
без Чакала, който откровено му се дразни и напълно го разбирам, евала, че няма фалш в него

Алекса е причината за падането от змейката (и тук ги писахме, вижда се и от гифчето)

Фейгин до последно е мислила да гласува за Касим, колкото и Мани и Илиян да са и обяснявали какъв капан им готвят. Осъзнала се е когато на съвета, Цецо е гласувал за Илиян

Илиян доста нападаше Цецо
Но след играта са в нормални отношения
С Вики обаче не са в никакви отношения. И това е повече от нея към него, защото той няма специални отношения към нея

Цецо е блъскал по врати и шкафове, Фейгин седнала на стола до него и той демонстративно станал и си преместил стола по-далеч

Мани е била мажоретка

Общи условия

Активация на акаунт