💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 730
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Скрит текст:
Гледах ЧакалКаста с Валери ,нищо интересно не се каза ,освен на въпроса ако Валери трябваше да си създаде племе от кои играчи щеше да е -той каза: Генчо,Георги и Гого .От жените Виктория,Жени ,Елица и Мани .
Това племе щеше да е най-силното и комплексно племе в историята на шоуто в България.
Само да вметна, че Валери от жените избра Вики, Елица, Зори и Веси.
Не съм гледала подкаста, така че се доверих на предходния коментар. BowtieТова е огромно разминаване -  особено с добавянето на Веси, иначе бих заменила Виктория със Зори в предишната конфигурация. Елица и Мани - жени, които могат да минават всякакви постове, Жени - безспорен фаворит на силови битки с бутане и дърпане, сигурен пост на пъзел, Зори - най-добра плувкиня. От мъжете - Генчо: чиста физическа сила, издържливост, Георги - най-добър плувец, Валери - комплексен играч, подходящ за всеки пост, Гого - най-добрият играч този сезон. Според мен това племе би било непробиваемо на терен, ако премахнем останалите елементи във формата, а именно: стратегическа и социална игра.

# 2 716
  • София
Снощи не можах да гледам, 0е бях навън, но днес наваксах. За мен Генчо стратегически постъпи много умно, а Звезди си беше решила, че ще си ходи (даже го е написала е ИГ), та обвиненията, че не помислил за нея са безпочвени. 100% са се разбрали предварително.
В анкетата гласувах за Елица (колкото и да не ми е симпатична), Михаела, Зорница и Мани (колкото и да не ми е симпатична и тя).
Голямо величаене на Касим за битката...еми много добре се справи, ама това не променя факта, че дърпаше племето назад.
Цецо огроооомен късмет извади. Мисля, че Звезделина можеше да го бие, а и Касим също, ако не беше решила, че й стига толкова.
Междудругото снощи в заведението видях Мира, беше със семейството си. Наистина е много красива жена, по-красива от по-детски сладката Мирела.

# 2 717
Елица искаше да жертва единствено Веселина, а не ВСЕКИ от племето, което е напълно разбираемо, при условие, че Веселина беше новодошла и крайно слаб за племето играч. Това че Генчо извъртя нещата и Георги отиде на елиминации е заслуга първо на Генчо, защото го изманипулира и второ на самия Георги. След тази игра драмата дали да дойде Алекса приключи, защото той отиде в друго племе.
Относно капитанската битка, решението на Георги да си подсигури храна за мен е много по-егоистично от желанието на Елица за романтична вечеря. Ама на Георги всички му пляскаха и му се радваха.
Може и да се повтарям, но за мен Генчо щеше да спечели повече ако планът на Елица се беше осъществил.
Първо щеше да е по-добре за племето - гонят слаб и печелят силен играч, съответно шансовете да ходят на елиминации намаляват.
Второ печели той, защото всички щяха да се обединят в неговата коалиция срещу двойката, без Мира. Така даде шанс на двете гълъбчета да си намерят съюзници в две племена, което при разпадането на едно от племената им дава много повече шансове да вървят напред.

# 2 718
  • София
.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 18:49 от ketito

# 2 719
Когато си в началото на играта и всичко все още зависи от племето е меко казано предателство да искаш то да иде на елиминация. Добре, отива Веселина, но и още някой. Ходят по двама Не знаеш какво ще се падне, не знаеш способностите все още на Веси,. Ами ако си иде другият. Абсолютно и беше все едно кой ще е, само Алекса да дойде.
А в същото време Веска беше там благодарение на Алекса.

# 2 720
  • София
Когато си в началото на играта и всичко все още зависи от племето е меко казано предателство да искаш то да иде на елиминация. Добре, отива Веселина, но и още някой. Ходят по двама Не знаеш какво ще се падне, не знаеш способностите все още на Веси,. Ами ако си иде другият. Абсолютно и беше все едно кой ще е, само Алекса да дойде.
А в същото време Веска беше там благодарение на Алекса.

Да не говорим, че Елица нямаше от къде да знае, че именно Алекса ще дойде. Хипотетично дават игра, в която той пада, те гонят някой червен (все едно дали Веси или 2рия номиниран) и на негово място идва последната девойка от резервите. Но тя без да е сигурна в нищо, искаше да рискува човек от своя отбор.

# 2 721
Не мога да си представя Елица, Жени, Виктория и Мани в едно племе. Биха били силни физически, но като характери не виждам как ще съвпаднат. Ще се номинират непрекъснато.
Георги, според мен, сам искаше да отиде на битка, за да спечели нещо. Той е силен играч и не го плашат битките, така че не го броя за изманипулиран.
За мен беше много грозно поведението на Елица спрямо Веселина. Каквато и да беше Веси, тя се е борила, за да влезе в игрите и по някакъв начин се е доказала, за да е избрана. И се появява някаква ревяща, която иска да я жертва, за да бъде с гаджето си. Еми, бих се била със зъби и нокти срещу нея. Още повече, че Веси беше абсолютно странична, Алекса подреди така нещата.

# 2 722
Иля моя е грешката в избора на жените от Валери ,объркала съм ги  Innocent  

Сега изгледах и лайфа на Мани ,Туджаров и Чакала .Отново много интересен .Илиян най-много говореше .Цецо е най-слабия в племето .След като го номинирани като се върнали на Резиденция взел да блъска врати и чекмеджета от яд .Не можели да го усмирят.Илиян не одобрява Алекса ,ако можел искал да го изгони  на съвет.Чакала казва- "много ефирно време му давате на Алекса -схемаджията" .Туджаров ,обаче го защити и каза,че Алекса е стратег .Мани била от Карлово ,а от десетгодишна живее в Лондон.

# 2 723
  • София
Пуснах новата анкета!

Ха сега да видим! 😊

Какво имаме от жените:

1. Мани 194 гласа
2. Елица 184 гласа
3. Фейгин 134 гласа
4. Зорница 101 гласа
5. Михаела 97 гласа
6. Мирослава 49 гласа

Аз гласувах за Мани, Ели, Мишето и Зори
Ако трябва да съм честен, лично за мен Зорница е най-комплексната на терен. Но това си е лично мое мнение, което не налагам на никого. 🙂

# 2 724
  • Sofia
Именно! Елица има безспорни спортни качества, борбеност и воля, но дотам. Изключително незряла и завършен егоист. Може би спортът и изолацията (затворената среда) са причините за това, не знам! Ако не бяха това реване, сълзи и сополи, щеше да е явен фаворит и всеобщ любимец.  Противоречива, но изключително комплексна, като играч.

# 2 725
В новата анкета, резултата май ще е предвидим
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 726
  • София
В новата анкета гласувах: Гого, Филип, Валери и Георги.

# 2 727
  • София
При мъжете ми е трудно да избера само 4 опции, при жените беше лесно.

# 2 728
  • Другата България
За мен наистина изборът на Валери е необясним.
За мъжете - Гого, Фифо, Гошо, Алекса.

# 2 729
Отделих 4-ма като в избора си включих и Генчо. Започна да ми допада. Сега ме е яд малко, че с Куков тръгнаха така лошо в играта и Куков не остана повече, за сметка на повечето досегашни отпаднали. Щеше да е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт