💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 116 024
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 345
  • Където морето целува небето...
Е за кой да гласува Гого. За Илиан дето ходи след него и го дебне сакън да не  изяде наденицата.
А и всеки има право да гласува както прецени. Това че Мани и  Фейгин се поддадоха е друга тема.
Не харесвам поведението на Алекса. В никакъв случай
Примерно за себе си, както до сега. Аз не припадам по него, но можеше той да е капитан, както толкова много иска, а и ще е добър капитан. Ще го видим Алексата на капитанската.

# 346
Генчо нямаше късмет, не мисля, че продукцията е виновна
Бяха близо с Валери и при допира им се счупи греблото.
Ох, недей, че сега някой ще каже че Валери го е счупил. Grinning

# 347
  • София
Гого за Алекса ли гласува днес, че изтървах?

за Алекса. За себе си гласува само когато от другата коалиция искат да водят парада Wink

Гого отново мисли в играта. Беше втори след каяка след Валери, но е много по-сръчен и ловък от него. И мислещ.

# 348
Това с греблото беше пълна гавра - Генчо си го бил счупил??? Кой знае какво детско гребло за 5 лева са купили...
И после след двойните усилия в гребането (стискането на греблото натоварва хвата) нещата с халките бяха предрешени - големите мъже имат проблем със захващането и издържането на теглото си (спомнете си Пух), а тук се добавиха излишната умора + 20 кила допълнително... Червените са обречени. Като гледам май няма да им сменят и греблото...

# 349
  • Sofia
Може ли тази седмица всичките да са на реката? Mr. Green
Питам само...

# 350
Червените са обречени. Като гледам май няма да им сменят и греблото...
Е това вече е Продукцията Simple Smile

# 351
  • Буркина Фасо
на сините брадвите се чупиха, на червените - греблото.
само при жълтите всичко е здраво и цяло Smiley

# 352
Интересно ми е фенките на Гого в темата какво мислят за участието му в коалиция с мутрите Виктория и Алекса и безполезния Цецо. Дали сте ОК със заплахите към Мани?

Чак пък заплахи.  Това е игра все пак. Ако Мани беше гласувала за Илиян какво щеше да стане. Да и отрежат ръката ли ...какво.
Тези циркове дето ги играят са по сценария

# 353
Генчо окапа на халките

# 354
Гого ми е един от фаворитите ,но няма правилен поглед над играта.Това ще му изиграе лоша шега.

# 355
Валери към Лефтеров -"Аре Митак по-бързо не си на Панчарево " Smile

# 356
За съжаление пак няма видим жълтите на реката

# 357
  • Стара Загора
Като дадат на Алекса мазната физиономия и ми иде да счупя тоз телевизор. Rage

# 358
Цецо вие като сирена, баси врякането.

# 359
Ох, омръзна ми постоянно да чувам викането на Цецо на всяка игра.. то вярно, че само това е играта му, ама все пак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт