💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 116 066
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 330
Добър дизайн на играта отново.
Изобщо, битките за Територия са най-добри, многокомпонентни и интересни и през този сезон.

# 331
Те хубаво искат да направят жена победител  този сезон, ама сумарното IQ на дамите този сезон е двуцифрено число, а единствената по наясно с играта е супер трътлеста и физическият и пик отдавна е зад нея и няма как да спечели чисто физически.

# 332
Мани постъпи правилно. За какво и докога да влачат Касим. Той ще е единият номиниран, ако се наложи. Вторият може и да е Цецо, ако се издъни в нещо на битките, а не Илиян

# 333
Ами аз не знам, как определиха Зорница за тъпа, като в последните епизоди тя е най-адекватна, включително и на съвета. Пък вие си хвалете Генчо. Той абсолютно играе за себе си, но го натяква за другите.

# 334
  • София
Валери е капитан
но не каза нищо
Михаела, Фифо и Жени говореха

# 335
Генчо тъкмо да ги отнесе с каяка, ама добре, че е Продукцията да запази интригата Simple Smile

# 336
Аз се провалих с Капитаните напълно Simple Smile

И аз.

# 337
  • Където морето целува небето...
Гого за Алекса ли гласува днес, че изтървах?

# 338
Много добър Гого ,отново се отличава от всички .

# 339
Хм, Валери не беше по-бавен от Гого на халките според мен.
Генчо го закъса.

# 340
Да, да, дрън-дрън, знаем, че само по нова телевизия можем да видим продукция да насърчава участниците да си чупят вратовете. Нищо ново, някой сега ще си изкашля парче от гръбнака.

# 341
  • София
Генчо нямаше късмет, не мисля, че продукцията е виновна
Бяха близо с Валери и при допира им се счупи греблото.

# 342
Е за кой да гласува Гого. За Илиан дето ходи след него и го дебне сакън да не  изяде наденицата.
А и всеки има право да гласува както прецени. Това че Мани и  Фейгин се поддадоха е друга тема.
Не харесвам поведението на Алекса. В никакъв случай

# 343
Генчо нямаше късмет, не мисля, че продукцията е виновна
Шегувам се аз, случва се, част от играта е.

# 344
Не чух има ли пъзел накрая, но ако има сините затова са затворили очи и се молят Касим да го реши и да идат на резиденция.
Надявам се Гого с тази заявка да стигне финалната седмица, а не да се окаже ракета носител за Алекса, който стана рицарят на ИВ - така взеха да му лъскат образа, че се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт