💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 713
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 825
Мери, Касим също неведнъж е бил част от компанията, даже в някаква чалготека е бил и душата й. 🤪😁
Явно и това съм пропуснала. Ами, затова казах, че е възможно да пропускам, благодаря ти.
За Вики права ли съм?
Да. Нея май само на един пейнтбол я видях с другите.

# 826
  • София
Е, как се намират плувки току така? Джафката и от риболов разбира.

# 827
  • Другата България
Първо “случайно“ намерено нещо - плувка за въдица.
А още сме ден първи. Засега има мир в племето, но това е затишие пред буря преди капитанската битка.

# 828
Как пък от един ден са на тая река и си направиха магично въдица, а Сините три седмици не можаха ХД

# 829
Как пък от един ден са на тая река и си направиха магично въдица, а Сините три седмици не можаха ХД
При сините няма випаджии

# 830
  • Другата България
Абе тоя колец на Алекса за какво служи?

# 831
Дръж се, Зори!

# 832
Ако, дай Боже,другата година сменят водещите (лично на мен Сърчаджиева ми харесваше,но едва ли ще я върнат), кой бихте искали да видите на тяхно място ?

Та, интересно ми е да чуя мненията ви Simple Smile
Евгения и Алекса 😂😂😂
Представяш ли си да Джаферович, само че Ваня и Алекса. Никой нищо няма да им разбира. 🤣

# 833
  • София
Когато Валери и "Безстрашните" имаха седмица без нито една загуба, или "серия от победи", продукцията не го спомена нито веднъж, нито показа племето да говори за това. Сега, когато това може да се случи на "Супергероите" с капитан Алекса, се превръща в сюжетна линия. Според мен за пореден път Алекса има "winner's edit" момент.

# 834
  • Където морето целува небето...
Еми сетиха се, направиха си! Сините и без плувка не се сетиха да вържат нещо на един кол. Нали уж са умните? Колкото до намирането на плувката - за жалост около тези реки се намират повече боклуци, отколкото може да си представите. Тъжно, но факт!

# 835
Евгения Беър Грилс - Оцеляваща на предела. 🤪

# 836
Джанката роди и плувка и кенче. Нищо чудно утре да роди чувал с провизии.

# 837
  • Другата България
Евгения Беър Грилс - Оцеляваща на предела. 🤪

Добре, че не е “Голи и уплашени“.....

# 838
  • Sofia
Как варел 20 кг? Та тя Зорница е 40 кг с мокри дрехи!?!🙄

# 839
  • ❌❌❌
Гледах половин епизод в началото на сезона, винаги чакам да стане към края и тогава гледам финала.
Бях хванала Евгения Джаферович, не ми хареса, никога не съм знаела, че е такава гуцомецанка и на всичкото отгоре интригантка. Но може би е заради формата, все пак тр. да имаш неква стратегия 🤦♀

Общи условия

Активация на акаунт