💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 116 043
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 810
  • Другата България
Малиииии, верно!
Клекнал е, да, просто ми мина погледа през него, много се зарадвах за Веси, и много ми хареса Гошо, свети това момче, браво, любовта прави чудеса! Благодаря ти!
Значи, Вики тогава остана. Абе има нещо там, така си мисля.

# 811
Според мен на посрещането на Гого са отишли тези, които не са били ангажирани. Все пак в средата на седмицата сме, в средата на работния ден. Сега всички са много хепи и задружни. По-интересно ми е, колко от приятелствата ще се запазят, след излъчването и на последния епизод. Simple Smile Тя и Амелия-Мира ходи напред-назад със Славяните след приключване на снимките, но след излъчването на епизодите сякаш се разграничи.

# 812
  • Sofia
Глигани или не, тук наистина могат да прочетат и обективни мнения.
Гого да не се плаши. Някои имат млади и хубави дъщери. Не се знае.
Аз чакам Зорница с двата ножа. И Женя да чака маминчо под джанката с вафла в ръка или уста.
Имаме си, имаме си, че даже някои и по две (това за дъщерите). 😉

# 813
Звезда и мен ме дразни. Фифо и Гого Heart Eyes Ох, много са секси бе, че са и на една височина. Хубаво посрещане на Гогича. Много позитивна снимка.

П.с Ся да си кажа. Язе съм на 34 с дете на почти 2, 170см и 53кг. И съм модерна Бг мама. Joy Имам си сичко ИГ, тик-тоци, фейбуци, профили GrinningJoy Я ма ха. Да не се плашат момците ни. Няма да ги ядем. Grinning

Втори П.с: Всички в темичката ни са прекрасни! Първата тема за ИВ пълна с толкова позитивизъм и любов. Ама той и сезона такъв. Heart

# 814
  • Другата България
А, ама това от посрещането на Гого ли е? Не разбрах, мислех, че е някаква обичайна снимка, нали постоянно публикуват общи.
Аз говоря за всички досега, може аз да пропускам, че не винаги успявам да изчета всичко, а от нета се пазя, чета коментари във ФБ и ИГ, а и там гледам снимки понякога. Та Вики съм я мернала на една снимка с Алекса и Цветан, тримата, и на една с Куков. Не съм я виждала на други общи снимки. А и по лайфовете също, има някакво разделение, може да съм предубедена и много мнителна, то аз съм всъщност, но според мен има някаква отчужденост между Вики и Алекса/Елица, и останалите. Може и да греша де, възможно е.

# 815
Мери, Касим също неведнъж е бил част от компанията, даже в някаква чалготека е бил и душата й. 🤪😁

# 816
  • Другата България
Мери, Касим също неведнъж е бил част от компанията, даже в някаква чалготека е бил и душата й. 🤪😁
Явно и това съм пропуснала. Ами, затова казах, че е възможно да пропускам, благодаря ти.
За Вики права ли съм?

# 817
Вики и Цецо двойка ли са, т.е. гаджета ли са след предаването или са се разлюбили?

# 818
Радвам се, че и Гайтанов е на снимката. Готича има нужда от малко стайлинг. А Фейгин мие копирала тоалетчето от вчера и Гого може да ни е объркал…

# 819
Много ме разочарова вчера Мани. Не очаквах да постъпи толкова глупаво и наивно, да позволи така лесно да я уплашат и изманипулират. И въпреки, че Касим и Илиян й го казаха, пак не й дойде акълът. Жалко, защото я подкрепях като участник, но сега вече не мога да застана на нейна страна. Евала на Илиян, че не я нападна, аз нямаше да съм толкова умерена към постъпката й. Игра не се печели със страх.

Евгения много сбърка да сложи под ножа женската коалиция толкова бързо. Михаела не е надежден партньор, но малко или много зависеше от момичетата, защото всички й видяха игрите. Сега ако отпадне Валерко, на Джеферович много ще й отеснят опциите. Трябваше да знае, че на този етап капитаните са в риск, и Ралица щеше да й е доста удобна. Не съм я гледала в Сървайвър, но по показаното тук, не е играч. Иначе беше права, остави Михаела да си играе двойната игра и да си покаже картите, та Мишето няма какво да се сърди, че отиде под ножа. Просто Женя за мен много сбърка момента да къса с нея.

Очаквам Зори да отпадне, което ще е тъжно, защото ме кефеше в каква неизгодна позиция изпадна Генчо в червеното племе и как схемите му пропадаха една след друга. Положителното е, че усложнява положението на Елица, което е минус и за Алекса. Който ми става все по-противен с мутренските си "ша ма гледаш в очите, Касимее" похвати. Почвам да подкрепям Пух в желанието му да го ступа Joy
Абсолютно точен коментар покрива на 100 процента и моето виждане на ситуацията. Вчера доста народ ме разочарова до някъде с действията си. Особено ме е яд на Гого, че защитава все по-мутренските изяваи и На Алекса и на Виктория . Хем от самото начало , си мисля, че най-правилната развръзка в отбора на сините е да отпаднат и Касим , и Илиян и Цецо ..но не се получи добре. Илиян с реакцията си обаче изчисти специално за мен всичкия негатив , и подценяване което имах към него. Май доста точно момче ще се окаже

# 820
Ако, дай Боже,другата година сменят водещите (лично на мен Сърчаджиева ми харесваше,но едва ли ще я върнат), кой бихте искали да видите на тяхно място ?

Дали биха дали поле за изява на бивши участници ? С тези подкасти/надкасти/лайфове тази година,не бих си учудила да привлекат някого от the legacies, биха ударили в десетката и с нещо тип "Игри на волята - Off screen".

Та, интересно ми е да чуя мненията ви Simple Smile

# 821
Ако, дай Боже,другата година сменят водещите (лично на мен Сърчаджиева ми харесваше,но едва ли ще я върнат), кой бихте искали да видите на тяхно място ?

Та, интересно ми е да чуя мненията ви Simple Smile
Евгения и Алекса 😂😂😂

# 822
Аз не мога да разбера какво ме дразни във водещата Ралица. Нещо в интонацията й е сбъркано.
Димо пък ми е някак вял, с малко живец щеше да е перфектен.

# 823
Какви са тези вежди на Вики?

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 21:39 от victoria vassileva

# 824
  • София
За лоша участ на зложелателите - и сред нас, и сред участниците, "Безстрашните" най-лежерно приемат престоя си на реката от всички, пребивавали там. 😂 Дори са по-спокойни, защото са принудени да са на едно място и няма къде да се "коалират".

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 01:23 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт