💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 975
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 885
Обаче ми се струва, че Валери не си дава много зор на пъзела.

# 886
Зориииии, давай, ти си най-добрата, издухай ги!

# 887
Зори, колкото и присмех да имаше от мамите, мисля, че повечето са за теб сега! А дано!

# 888
  • Другата България
Валери просто може да препише от “сръбското чудо“.
Давай Зори, отвей го! За Алекса говоря!

# 889
Много тежка капитанска...И за тримата голямо Браво !!! Зори си личи ,че е петобойка.Браво момиче, дръж се! Миналата година тази игра я дадоха чак преди финала( Неделчо и Рабухчиев) ,защото е многокомпонентна и тежка.А тук горките рано рано ги харзулнаха...Добре ,че много добри играчи са капитаните тази седмица. Ако бяха други образци щяхме да гледаме Голямо чудоо.😁

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 21:54 от Joy 05

# 890
  • София
Добре, че е картинка, а не текст. 🙃

# 891
  • Брюксел / София
За мен номер 1 на пъзелите за всички сезони си остава Неделчо - колко игри обърна миналата година с пъзели. Страхотен беше, радост за окото!
Дано зори ги отвее на пъзела.
Мн ще съм доволна да победи зори!
Мн добро представяне на Валери във физическата част, Алекса е зле.

# 892
Генчо, Звездо, гледайте, не мигайте и пак гледайте, какъв играч имате в племето.

# 893
  • София
Не само за Алекса, май и за Димо Зори не съществува много-много. Някак между другото я споменава: Да видим кой от двамата - Валери или Алекса пръв ще нареди пъзела??!! Алоууу, опашатия водещ, Зори също е там, че и се справя отлично предвид това, че играта си е мъжка.

# 894
Всички сме за Зори, давай момиче, ти можеш. Нямам гласа на Цецо иначе викам здраво.

# 895
Е, значи за едни топчета и делви. За Зори варел със същото тегло, после кокилите. Стискам палци за Зори в тази игра. Алекса ще се окаже бог на пъзелите.

# 896
  • SF
A на пъзела как ли ще е? Thinking

Ами май добре върви и на пъзела.
От монтажа до момента не може да се разбере кой е по-напред. Май са наравно с Алекса.

# 897
  • Където морето целува небето...
Не знам какви игри трябва да му дават на Алекса за да се добута до финал (или ще си има грошове и мечове), но щом Зори го отвя, не виждам как ще победи Гого, Фифо, че дори и Жени и Мани, че и пандата си.

# 898
Оставам с чуството , че Зорница ги бие Wink а синко.мамин мускули има , но акъл нема..

# 899
не ми се видя зори да има някаква радост, просто голямо чудо, ако успее

Общи условия

Активация на акаунт