💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 939
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 900
Аз назад гледам малко, ама браво на това момиче, дано ги сложи в малкия си джоб

# 901
Много добро представяне на Зори дотук Grinning Не мисля, че този сезон има жена, която точно на тези компоненти да е толкова добра, колкото нея.

# 902
Зори каза, че е крампирала, но продължава. Чуваш ли Пух Grinning

# 903
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Притеснявам се, че Алексата почти е наредил пъзела. Не искам да е първи, ако бие, ще навири нос още повече, а няма нужда - нищо особено не е като състезател, видяхме го. Само точността го спаси в тази игра. Валери е зле на пъзела очевидно, дано Зори го изпревари, въпреки че доста се забави на отварянето на торбичките.

# 904
Искам Джаферович да беше на мястото на Зори, сигурно щеше да вдигне във въздуха цялата продукция. Със сигурност щеше да се стигне до полицията, не ми се мисли направо какъв скандал щеше да им вдигне. Не ги е срам, дават тази тежка игра на това момиче срещу тези мъже!

# 905
  • София
И аз съм за Зори. Браво, момиче! Не се отказва, става ясно защо има спортни постижения.

На, Алекса пъзелът ми се видя почти готов преди рекламите.

# 906
Браво бе Алекса Nerd

# 907
  • SF
Не се и съмнявах!!!!

# 908
Сърбинът ще вземе сабите и грошове. И става непобедим

# 909
Валери е много назад.

# 910
  • Където морето целува небето...
Их значиии! Хич не исках сърбина да спечели. Няма да се трае сега, но се потвърди предположението ми, че го готвят за супер капитан без загуби и бавно го бутат за финала.

# 911
# 912
  • София
Аз също не се чувствам добре, Алекса...

# 913
Валери е загубен в пъзела. Алекса пак ще му дадат награда. А на толкова участници не дадоха…

# 914
Валери е яко зле. Няма мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт