💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 900
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 90
В лайфа се шегуваха кой да стане Ергенът .. и за това кой бил свободен.
Споменаха само Лефтеров. Open Mouth Според Мирела, Фифо скоро ще бъде женен.. а Чакалов допълни, че на много сватби бил ходил през последния месец Grinning

Фифо си има приятелка и сякаш е от доста време. Също така тай беше пускал сторита , когато беше обвинен от Женя , че щял да чака жената да му прави салата, да го пере и т.н. Тогава той обесняваше, че когато преди е живеел сам не е имал никакъв проблем да си върши тези задължения, както че и ги прави и сега,  но звучеше така , че в момента живее с някой друг.

# 91
Прегледах ИГ на Гого. Приятелите му в СА се сбогува с него, което значи, че скоро каза в Бг.

Точно това гледах и аз. Напуска залата, в която работи и се изпращат с него. Скоро ще се появява по събиранията с други участници.

# 92
  • София
Гого се връща да живее в България.

Алекса и Елица също съвсем скоро идват да живеят в София, за постоянно.

Всичко това е много хубаво.

# 93
  • Другата България
Споменаха само Лефтеров. Open Mouth Според Мирела, Фифо скоро ще бъде женен.. а Чакалов допълни, че на много сватби бил ходил през последния месец Grinning

Фифо си има приятелка и сякаш е от доста време. Също така тай беше пускал сторита , когато беше обвинен от Женя , че щял да чака жената да му прави салата, да го пере и т.н. Тогава той обесняваше, че когато преди е живеел сам не е имал никакъв проблем да си върши тези задължения, както че и ги прави и сега,  но звучеше така , че в момента живее с някой друг.
Наистина ли ѝ се е обяснявал на Женя? Тоест, заради внушенията на Женя и последователите ѝ?
Стига бе, мислех го за над нещата, кой вярва на тези манипулации за сексизъм и всякакви подобни?

Хммм, това за Алекса и Елица и постоянното им връщане нещо започва да ми намирисва.

# 94

Фифо си има приятелка и сякаш е от доста време. Също така тай беше пускал сторита , когато беше обвинен от Женя , че щял да чака жената да му прави салата, да го пере и т.н. Тогава той обесняваше, че когато преди е живеел сам не е имал никакъв проблем да си върши тези задължения, както че и ги прави и сега,  но звучеше така , че в момента живее с някой друг.
Наистина ли ѝ се е обяснявал на Женя? Тоест, заради внушенията на Женя и последователите ѝ?
Стига бе, мислех го за над нещата, кой вярва на тези манипулации за сексизъм и всякакви подобни?
Ами специално след тези епизоди беше пуснал няколко сторита в инстаграм и коментираше това. То колкото да не му пука на човек, след такива обвинения и продукцията също доста спомага хората да си изградят подобно мнение… не знам, искал е да се защити предполагам.

# 95
  • софия
Изгледах лайфа на Мани с Вальо, Фейгин и Илиян. Много ми хареса. Читави деца са, само Илиянката продължава да злобее и да обяснява колко е як и как другите нищо не разбирали. Страшни комплекси има това момче. Не мога и не мога да го харесам. Отговаряха на въпроси, разискваха миналата седмица. Общо взето от техния кратък лайф научих повече, отколкото от три тричасови на жълтата група.

# 96
  • София
Благодаря, La Vikinga. А  тези лайфове как ги намирате в ИГ? Има ли ги на запис?
Преди можеха да се гледат без регистарция в Instagram, ако са запазени от потребителя, но сега вече има нужда от регистрация. А ако имаш регистрация и следваш някои от участниците, да речем, тези, които обичайно започват Live-а, можеш много често да ги хванеш на живо. Чакалов, Лефтеров, Виктория, Мирела са хора, които много често започват IG Lives, и останалите участници се включват в тях, максимум IG позвоялва на четирима да участват едновременно.

# 97
Скрит текст:

Изгледах лайфа на Мани с Вальо, Фейгин и Илиян. Много ми хареса. Читави деца са, само Илиянката продължава да злобее и да обяснява колко е як и как другите нищо не разбирали. Страшни комплекси има това момче. Не мога и не мога да го харесам. Отговаряха на въпроси, разискваха миналата седмица. Общо взето от техния кратък лайф научих повече, отколкото от три тричасови на жълтата група.

И аз го изгледах. Пуснаха лек спойлер, обаче ако не слушаш много внимателно не се усеща. Обсъдиха всички от племето на Супергероите с изключение на Гого, но го споменаваха с уважение. Така и не разбрах защо нищо не казаха за него.. Още веднъж се потвърди, че Мани и Илиян са заедно и живеят под един покрив. При въпрос от фенове дали ще се върнат в България, Мани се замисли, а Илиян се изцепва, че не я дава и да не му я вземат. Иначе Мани и Фейгин са готини хлапета (за моите 34г са си деца на по 20 Grinning). Само не разбирам какъв го дървят с тоя Гринч... Ама това е.

# 98
  • София
Лайф с Мани, Фейгин, Илиян и Вальо от сезон 3

Лайф от 09.10 (Мани, Фейгин, Илиян и Вальо)

Изгледах лайфа с Чакала, Мирела, Мишето и Ралица (първи лайфове за Мишето и Рали)
Най-интересното: Когато са на резиденцията спят най-малко, защото ги снимат много, за да имат много материал за епизодите. Ако имат и съвет спят максимум 4 часа.
Няма спойлери. По едно време аха кралицата на спойлерите, Мирела да се изпусне и Чакала я спря. Чакала е голяма работа. Най-добрия водещ и координатор на лайфовете... 😀

# 99
  • Sunshine state
Тези не мога да ги изтърпя в тази комбинация, навяват ми на Вальо, Туджаров и Семира от предния сезон. 😆

# 100
  • София
Хммм, това за Алекса и Елица и постоянното им връщане нещо започва да ми намирисва.

Спокс, може да има хиляди други причини... Той Алекса си намекна, че къса с борбата, обиден на местните перуки и явно без нея няма какво да прави в Сърбия, а при нас се отварят възможности след риалитото, което в Сърбия никой няма да седне да го гледа.
Той и Гого си се връща в България и може да се изтълкува така (дано), ама според мен нито едното, нито другото имат някакво отношение с формата... 🙂

# 101
  • София
Той и Гого си се връща в България и може да се изтълкува така (дано), ама според мен нито едното, нито другото имат някакво отношение с формата... 🙂
По принцип всички участници имат някакви медийни ангажименти, свързани с формата дори да не са победители - обикалят студиото на NOVA, дават интервюта и участват в разни динамики във vbox7 (който пак е на същите собственици). Т.е. не е задължително да е спойлър за победител "таймингът". Отделно, и тримата са споделяли желанието си да живеят в България.

# 102
  • Другата България
Дано да сте прави.
Ще видим след два месеца. Казано честно, сега ми се иска аз да греша.

# 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледам лайфа на Мани,Фейгин, Илиян и Вальо.

Гого и Алекса били по 58-60 кг в седмицата,която отмина. 58 кг за мъж..не мога да си го представя. Open Mouth Дано утре отидат на Резиденцията,та да си хапнат малко.

# 104
Аа, онзи ден направо забравих да го напиша тук 😅. Гледах малка част от лайф на Мира и тя включи Елица, като и Алекса беше при нея. Споделиха, че скоро се местят е България, като ще живеят под наем. Каза, че ако хората искат може да споделят защо и как са решили да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт