💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 934
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 135
И аз изгледах Веселина при Гала .Хубава беше там .В момента не рисува ,а изработва бижута ,кутийки и тем подобни джаджи.Каза,че много я хейтят по соц.мрежи, че била възрастна и тем подобни и Гала и тя се изказа ,че и нея я хейтят за възрастта и Sweat Smile
Гената бил най-уравновесеният в племето им и всички го слушали в края на краищата ,защото вземал най-верните решения.Със Звезди били приятелки навън. Алекса бил душа ,но Елица неее.Стори ми се ,че се чуди Алекса как се е загаджил с Елица ,тя с такъв гаден характер била.Колко време ревала задето Веска влязла в тяхното племе ,а не Алекса.Абе готино беше интервюто .Hands Thumbsup

# 136
Каза,че много я хейтят по соц.мрежи, че била възрастна

Със Звезди били приятелки навън.

Проблема не е ,че е възрастна, а че се е направила на патока Доналд в лице, а пък самочувствието и злобата  и до небето. То като видиш с кой е приятел и ти е ясна .

Гала и тя - гузен негонен бяга Joy

# 137
  • Другата България
Единственото, което ме спира все още да повярвам в това Алекса да е победител е националността му. Доколкото знам, миналогодишния победител е бил руснак, да има дубъл със сърбин веднага си е гавра със зрителите дори и от Тупарев. Не, че му пука за тях, но все пак. При това Алекса не говори български, миналогодишния май го правеше. Иначе е идеалния победител - силен, смел, влюбен, честен, откровен, с чувство за хумор, справедлив, не мрънка....още да изреждам ли? Идеално вписващ се в слогана "Последен влиза - последен излиза". С две думи - преборил се с всичко. Blush А и Елица доста работи за него.
Но все още не го вярвам.
Иначе това да печелят "чужденци" си е патентовано у нас - Джаферович, Зоран, май и Ергенката беше рускиня? Сега ако и Мажена спечели "Фермата"....

# 138
  • София
За мен до този момент точно двама души имат winner's edit - Алекса и Гого, но Алекса в пъти повече - на база синхрони и монтаж, обръщат огромно внимание

Добата, Милен и Андрей имаха по-малко 'едит внимание' дори и от Гого...
Ако Алекса спечели ще е голяма излагция и дъно за продукицята. Има много по-добри от него във всяко едно отношение. Не го вярвам.

Веселина в На Кафе

# 139
За мен до този момент точно двама души имат winner's edit - Алекса и Гого, но Алекса в пъти повече - на база синхрони и монтаж, обръщат огромно внимание

Добата, Милен и Андрей имаха по-малко 'едит внимание' дори и от Гого...
Ако Алекса спечели ще е голяма излагция и дъно за продукицята. Има много по-добри от него във всяко едно отношение. Не го вярвам.
Истината е, че Продукцията не ни е показала практически нищо за Гого извън битките.
При Добата, Милен и Андрей не беше така. Не е така и при Алекса.

Рано е да говорим за победител, но от всички играчи най-много научихме за Алекса до момента. Имаше синхрони за историята му още когато беше част от племето на резервите.
Според мен друг играч с интересен едит към момента е Лефтеров - цялата тази история около него и любовта, която още не е преживял изцяло.

Има играчи като Жени и Фифо, на които едитите са много целенасочени - не ни ги разкриват като хора и играчи, а ги ползват да генерират конфликти и съответно трафик, базиран на хейт.

Едита на Елица е потресаващ до момента. Определено в двойката Алекса-Елица на нея е отредена подържаща роля.

Има и играчи, които не знаем, че са там. Такива са Ралица и Касим. И пак Касим е една идея по-чест гост в монтираните епизоди от Ралица, която е с изцяло purple едит.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 14:44 от Bengun

# 140
  • София
Ще е прекалено вече ако сърбина спечели на фона на прекалено многото подобни победи напоследък и като цяло в родните формати през годините.
Да сложат направо един слоган родните телевизии:
'Чужденци от всички краища на света - идвайте в България, ние тук не харесваме и подценяваме българите и подаряваме победите на всичко можещите и много по-кадърни от нас чужденци, които дори и да ни обиждат на национална черта, ние им даваме с охота чековете си'

* повръщащо човече *

п.п. Бенгън, айде да не връщаме мненията назад как Ла Катрала, Аз и Ти казвахме, че Елица е топ претендент именно заради едита. Сега пък едита вече станал потресаващ. Дайте да спрем с този 'едит' 100 пъти ви казах, че в това шоу това няма значение. И ние тук си меним мненията през седмици...

# 141
п.п. Бенгън, айде да не връщаме мненията назад как Ла Катрала, Аз и Ти казвахме, че Елица е топ претендент именно заради едита. Сега пък едита вече станал потресаващ. Дайте да спрем с този 'едит' 100 пъти ви казах, че в това шоу това няма значение. И ние тук си меним мненията през седмици...
Да, първите две седмици Елица беше обсебила Шоол-а. Така е.
Нормално е да има промяна в нагласите, вече сме видяли пет седмици от предаването.
От видяното до момента съм почти сигурен, че Елица има подържаща роля, а не както смятах в началото основна. Всеки греши, аз също Simple Smile А дали има или няма значение представянето на играчите пред публиката в линията на епизодите през сезона - трябва да кажа, че през втори и трети сезон имаше значение. Само за първи сезон беше по-скоро изненада, но тогава мистър Панчев сам се надигра Simple Smile

# 142
  • София
''сексистите'' са под жената... 🙄

от профила на Пух

'Алекса vs Аспарух:
На живо от Арената

🤣

# 143
За мен едит на победител в ИВ няма нито един, който е в епицентъра на конфликти и го показват твърде много. Поне това, което сме видели досега от продукцията е, че накрая печели някой, чийто образ не е бил очернен и някак се е губел даже между другите ярки персонажи - нито е бил най-комплексният и харесваният, нито пък е бил героят, печелещ битки наред. Добата, Милен, Андрей. За жалост нито Фифо, нито Гого ми се връзват там, но пък не и Алекса или Джаферович.

# 144
Жени и Фифо мога с двете ръце да се подпиша, че нямат шанс за победа през този сезон.

За Алекса и Гого все още вратите са отворени според мен.

# 145
  • София
Аз бих стрелял с Валери.
Не че бих бил щастлив ако позная, точно обратното (поне от видяното засега) но това е човека топ фаворит ако трябва да разгадаваме схемите и едитите на продукцията, но това на мен ми е много омразна част и никога не съм я харесвал. Разгадаването и тълкуването на т.нар. едити. Разваля ми 50% от удоволствието и никога не им обръщам внимание, никога.
Така че спирам по темата, че се нервирам излишно.

# 146
Продукцията няма ли да спечели много пари ако на финала останат Гого и Фифо и пуснат зрителски вот? Бая есемеси ще генерират.

# 147
Аз бих стрелял с Валери.
Не че бих бил щастлив ако позная, точно обратното (поне от видяното засега) но това е човека топ фаворит ако трябва да разгадаваме схемите и едитите на продукцията, но това на мен ми е много омразна част и никога не съм я харесвал. Разгадаването и тълкуването на т.нар. едити. Разваля ми 50% от удоволствието и никога не им обръщам внимание, никога.
Така че спирам по темата, че се нервирам излишно.

А при мен е обратното Simple Smile
Много ми е любопитно и част от удоволствието да се ровя в картинката, как са ни представени играчите. И в Игрите, и в Сървайвър.

Валери е добро предположение, но аз лично от него очаквам да си изпусне нервите и да покаже една неприятна страна на характера си, която подозирам, че има в себе си. Малко ми е като Борис от миналата година той. Сторилайна на Лефтеров е по-добър от неговия за момента.

Ще коментирам отново тази тема след края на седма седмица, дотогава ще се въздържа от повече коментари по въпроса с представянето на играчите от Продукцията в сценария на сезона.

# 148
Сторилайна на Лефтеров е по-добър от неговия за момента.

Някак ми се наби в очите втората част от англицизма и се притесних за  момент за Лефтеров Joy

# 149
Същият продуцент ли правеше и Биг Брадър?
Ако е така, Лефтеров е подходящ (горкият страда, а въртиопашката сваля негов приятел пред очите му). Иначе е много симпатично момче, чаровно, ако имаше и топки, щеше да ми е директно след Гого, Фифо и чакалчето.

Общи условия

Активация на акаунт