💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 649
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 570
Да не говорим, че одеве вече я публикуваха тази снимка.
Олеее, махам я! Satisfied

# 571
Малко ще им е студенко така облечени на морето 😃

# 572
  • София
Дано утре отпадне Алекса.
Няма как да подкрепям играчи, които заплашват със саморазправа останалите
На Алекса всяка втора дума му е заплаха към някого. Репчене, психоатаки. Но така е, дошъл е в страна в която си отваряше широко бузките пред такива нагли чужденци.
Заплашваше Чакала, после червените мъже, после Веселина, сега Мани, накрая и Касим. Илиян щеше и да го бие

Голям мъж, който го хвана шубето от друг мъж и избра да играе срещу най-слабата жена в сезона

Големец!

# 573
Помните ли Стоян миналата година как му се схванаха ръцете на утрешната битка? А Милена спечели.

# 574
Не ми се иска Валери да отпадне, но ми се иска да видя какво ще прави сивия кардинал. Фифо ще се окаже с по-голяма коалиция от нея.
Фифо няма алианс.
И ако отпадне мамин са 3-3, с неясно кой Капитан.

# 575
Ето го Гого на родна земя и веднага на морето.

Това са спомени от лятото им, които Мирела днес пусна. Не е в момента.
Бях сигурна в това Simple Smile

# 576
Не ми се иска Валери да отпадне, но ми се иска да видя какво ще прави сивия кардинал. Фифо ще се окаже с по-голяма коалиция от нея.
Фифо няма алианс.
Мислиш, че Михаела и Ралица ще продължат да играят с Джаферович след всичко, което се случи?

# 577
Ех сега утре да имаше директна елиминация на капитанската 😂
Трябва да пусна тото

# 578
След няколко дни ще има Надкаст с Веси, а сега за Чакалов:

Ако е можел да избира в кое племе да е - избира Сините.

Фаворити - Фифо от мъжете, Джаферович от жените.
Чакалът няма да стане вълк и това е. Не можа да му се обърне езика да каже, че и Гого му е фаворит.
А от жените фаворит му е тази дето го изкара от предаването. Какво да говорим повече.

И аз не проумявам това прехласване по Чакалов,толкова е невзрачен, поне мен няма с какво да ми грабни - нито като визия,нито като начин на мислене,камо ли на изразявяне.

Стоя зад мнението се,че се чуди как да се навре някъде в медийното пространство и се е закачил за който участник е могъл ( включително от предишни сезони ),та белким с нещо изпъкне и го забележат.

# 579
Аз последно бях на плаж на 1-ви октомври и беше разкош, но това бяха последните хубави дни у нас.

Интересен беше днешният епизод, наситен със ситуации, емоции и обрати.
Единственото, което не ми допада, но знам, че е нормално и в реалния живот - не винаги най-добрият печели. Обаче хора атлети като Чакала, Алекса, Валери да си тръгнат преди Звезди и Касим е мнаго несправедливо. Особено Звезди, нищо лошо не искам да казвам за момичето, обаче имам чувство, че и е безразлично, не виждам хъс, желание, а ми се гледат хора, които горят в играта.

П.п. Ехе, много са бързи Надкастът. Още с Наско не съм изгледала.

# 580
  • София
Фифо няма алианс.
Да, така е, Фифо все още е сам. Но някак не ми се вярва, Лефтеров да подкрепи напъните на "стратега" и да номинира отново Фифо и да се окаже пред перспективата да остане сам мъж в племето.

# 581
След днешното гласуване Джаферката загуби 2 съюзника (Ралица и Михаела). От тук нататък не вярвам да и вървят по гайдата. Вече ще е нарочена от 3- ма човека, което е много добре за Филип. Невероятен късмет за Илиян да се размине с директната елиминация. Но малко ме навява на мисълта, че участниците имат някаква представа за отпадане по 2 - ма и отпадане на капитан. Джеферович спомена, че е възможно да има битка с отпадане на капитан, а Виктория за отпадането на 2 - ма участника. Не вярвам да е било случайно, пак са им натирали, какво да коментират. Участниците загатват, какво с очаква да се случи през седмицата, ако се слуша внимателно.

# 582
Както някой каза сега джанката ще почне да ражда вафли😂
Или направо деликатесни колбаси "Орехите". 🤣

# 583
Особено Звезди, нищо лошо не искам да казвам за момичето, обаче имам чувство, че и е безразлично, не виждам хъс, желание, а ми се гледат хора, които горят в играта.
На нея корема й къркори, изпадват й вътрешностите, пере гащи, проска🤣 Ти искаш хъс да има 🤣🤣🤣

# 584
  • До сърцето...
И аз не проумявам това прехласване по Чакалов,... поне мен няма с какво да ми грабни - нито като визия, нито като начин на мислене, камо ли на изразявяне.
С характера си. Много малко хора могат да различат играта и реала и да не пренасят отношенията от едното място на другото. Говори много културно и премерено човека, какво толкова не ти харесва?

От неговото "чудене как да се навре някъде в медийното пространство" се получават доста смислени и интересни лайфове/постове/клипчета и виждаме участниците в друга светлина.

Общи условия

Активация на акаунт