💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 716
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А добре защо Елица още след първото и падане можеше да я сменят , а Ралица след 20тия път сигурно позволиха смяна?! Да не говорим, че миналата година който не можеше да мине тия халки имаха някви 5мин наказание!

Защото искаха да направят всичко възможно жълтите да отидат на реката
Те можеха и въпреки това да се спасят, но при равни неща дребните детайли се оказват решаващи
Като не могат да мятат ласо... Но да, Елица никога нямаше да мине по халките (а пазеха Георги за плуването) и ако я бяха оставили щеше да загубят над 10 минути. Там се реши играта. Както и за това, че умишлено не се помогна на Ралица, а изчакаха чак когато Георги мина и червените поведоха с малко (иначе бяха много изостанали и без якото побутване на Елица).

# 556
  • София
Не ми се иска Валери да отпадне, но ми се иска да видя какво ще прави сивия кардинал. Фифо ще се окаже с по-голяма коалиция от нея.

# 557
Халките са за гъвкавост, не за сила. Затова Генчо и Рали страдат там, защото са тежкоатлети. Нужен е камшичен удар, цялото тяло трябва да е гъвкаво. Тежкоатлетите, обратно, се научават как да бъдат стабилни, да понасят тежък товар, с което естествено губят гъвкавост. Човешкият гръбнак и поясна мускулатура са така устроени, че гъвкавост и сила е трудно да се развиват едновременно на високо ниво - едното се развива за сметка на другото.

Халките са основно техника, като деца много сме се упражнявали. Има и капан - ако нямаш техниката се налага да висиш по-дълго от необходимото и тогава ръцете не издържат да носят тежестта на тялото. При това на по-тежките им е по-трудно.

# 558
В темата за спойлерите. Някъде под тази тема трябва да е.
Къде са тези спойлери?

# 559
  • София
Хайде спрете се с тези спойлери, де! Какво Ви носи да развалите удоволствието на непознати хора?

В темата за спойлерите. Някъде под тази тема трябва да е.
То вече няма нужда, nonnity го изпляска спойлера и тук.

# 560
И то благодарение на Гого. Уникален, както винаги.
Целият отбор на сините беше като добре смазана машина!

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 23:02 от Гарганела

# 561
  • Буркина Фасо
А има ли шанс никой да не отпадне? Примерно Алекса губи, но си купува място обратно в играта. Нали имаше грошове или бъркам?
грошовете се предлагат преди да започне гласуването за номинация.

# 562
Скрит текст:
Хм...
Реално жълтите се забавиха много при мятането на ринга, та халките не бяха решаващи.
Както и предположих миналата седмица капитанството не е това, което беше.
От Нова са правили много гафове, но така директно да покажат елиминираният не ми се вярва, което ме води към спасение на Зори. Ще бъде много жалко така рано да изгубим играчи като Алекса и Валери. Ако е Валери ще е голям удар по жълтите и Джаферович ще се изяде от яд заради избора си на капитан, ще бъде много нелепо.
Ако отпадне Алекса или Валери пък продукцията донякъде ще реабилитира себе си, защото уж всичко е нагласено, а губят ключов участник.
Не знам, абсурд да напусне Зори - това и монтажист първи курс няма да го направи. Единствено, което може да е да пробват обратна психология, да ни нахъсат за титаничен сблъсък между Алекса и Валери и после очаквано Зори  да напусне. (Не ми се вярва обаче).

Стига с коментирането на спойлера, защото без да искате се изпускате и то възможните избори намаляват. Аз споделих, че попаднах без да искам на него, но не се вгледах, така че все едно нищо не съм видяла.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 23:57 от Не се сърди, човече

# 563
В темата за спойлерите съм репостнала снимката, която отговаря на въпроса кой си тръгва утре. Хубаво е да не се коментира тук, защото не е просто теория, а гаф на Нова телевизия.

Много се изкефих на играта днес, точно както исках се подредиха племената. И да нямаше забавяне на халките при Безстрашните и Непобедимите, Супергероите щяха да ги отвеят на кулата - с двама великани и двама дребни, леки и пъргави играчи като Мани и Гого, нямаше и как да е иначе. Направо като за тях си беше мислен този компонент.

# 564
  • софия
Такаааа,  кратък поглед от моя страна на епизода. Първо да се похваля, че в анкетата уцелих нещата едно към едно. Само май Гого вместо Алекса сложих. За случките в сините, ок ми е това, което се случи. Нито Мани обвинявам, нито Алекса и сие. Илиян, ако беше разбрал, че започват да гонят едно към то гьоторе сам щеше да се дръпне. Подозирам, че му олекна, като видя какво се случва. С червените се смях много. Опит Георги да стане капитан. Ами, трябва си. Сега има само папкане,  след капитанската щеше да си спечели матрак и юрганче. Много се радвам как започна да се пропуква гладката, лъскава повърхност при жълтите. И отдолу лъхна страшна смрад. Чакам с нетърпение Джаф да се излага все повече. Играта беше разкошна. Сините - перфектната  ,смазани машина. Заслужена победа. Поклон и за това как надъхваха червените. Евалата и на червените, че не се предадоха. Ужасно начало и завоюваха второто място. Браво! Жълтите си намериха майстора. Лесно е, когато нямаш препятствия. Гледаха другите племена отгоре и бяха убедени, че са класи над всички. Сега, след съвети и на реката вече ще се види какъв отбор са и ще имат ли сила да издрапат. Ако успеят ще ми се изкачат леко в очите.

# 565
В понеделник мисля, че ще е сливането в двата отбора. Последните се разпадат, а 1 -вия избира първи.

# 566
Ето го Гого на родна земя и веднага на морето.

Това са спомени от лятото им, които Мирела днес пусна. Не е в момента.

# 567
Ако е Валери ще е голям удар по жълтите и Джаферович ще се изяде от яд заради избора си на капитан, ще бъде много нелепо.
Леле...верно! Голям майтап!

# 568
  • Бургас
Да не говорим, че одеве вече я публикуваха тази снимка.

# 569
И то благодарение на Гого. Уникален, както винаги.
Ето го Гого на родна земя и веднага на морето.

Така са облечени днес 10 Октомври !!

Общи условия

Активация на акаунт