💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 411
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 540
Май вече няма да се натискат да са капитани.

На мен ми се стори, че Зори кимна при думите на водещия ("това си ти")

Кимна, но те винаги подвеждат в тези кадри.
Ще съм доволна да отпадне жълт, това ще ги отслаби още.

Който е видял снимката от едно от бъдещите племена, може да се сети кой си тръгва утре. Sad

Така е .Тези който сме видяли гафа на Нова и Тъпарев знаем края на битката утре  No Mouth

Дайте я тази снимка, моля. Може и на ЛС, ако другите не искат да знаят. Аз съм любопитка. Simple Smile

# 541
Май вече няма да се натискат да са капитани.

На мен ми се стори, че Зори кимна при думите на водещия ("това си ти")

Кимна, но те винаги подвеждат в тези кадри.
Ще съм доволна да отпадне жълт, това ще ги отслаби още.

Който е видял снимката от едно от бъдещите племена, може да се сети кой си тръгва утре. Sad

Така е .Тези който сме видяли гафа на Нова и Тъпарев знаем края на битката утре  No Mouth

Дайте я тази снимка, моля. Може и на ЛС, ако другите не искат да знаят. Аз съм любопитка. Simple Smile

Има я в спойлерите .

# 542
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Зорито утре май ще е чао. Което е гадно за племето, защото макар и глупава, е най-комплексната жена там. Иначе съм много доволна, че желанието ми се сбъдна - жълтите на реката. Радвам се за червените, че са на стопанството. Мира нареди пъзела пет пъти по-бързо от царя на пъзелите Касим. То всъщност май всеки реди пъзели по-бързо от Касим. Следващият път да му дадат някой с две части, да не рискуваме излишно.

# 543
  • Бургас
В другата тема тъкмо я пуснаха.

# 544
  • Пловдив
Цецо много се надяваше да спи в една стая с Вики, ама не...
Горкият, мисля че едва издържа вече 😂😂😂

Утре се надявам Зорка да е аут.

# 545
  • София
Не бяха съобразили височината на ключа.
Просто Цецо е много висок и за това минаха лесно там сините
Другите два отбора нямаха никакъв шанс и се наложи Димо да импровизира.
Напротив само сините успяха да направят кула на три етажа. Другите не успяха. Височината беше 5 метра, което средно е по 1.70

Цветан е 2.15 Вики е 1.90 (1.88 по-точно, закръглям)
Останалите са лекички, няма какво да добавя повече.

# 546
Много успешна седмица за Мира! Стабилна жена.

# 547
Къде са тези спойлери?

# 548
Мисля, че Алекса утре ще съжали, че така се бори Илиян да не е капитан Joy Лицето му е един път като разбира, че е елиминация. А и Джаферович и Мирела биха предпочели да са пратили Ралица. Само Генчо ще е доволен!

# 549
  • Буркина Фасо
Напротив само сините успяха да направят кула на три етажа. Другите не успяха. Височината беше 5 метра, което средно е по 1.70

Цветан е 2.15 Вики е 1.90 (1.88 по-точно, закръглям)
Останалите са лекички, няма какво да добавя повече.
лекички ама нисички Smiley

# 550
  • Където морето целува небето...
Не знам кой ще отпадне, надявам се да е Зори, но знам кой ще спечели капитанската. Няма да пропуснат този шанс да ни покажат силата Алексова. Не е спойлер, мои разсъждения са, но ще му направят топ капитанска седмица.

# 551
Промо обикновено е подвеждащо. Така, че Зори остава според мен. Или Елица ще рИве, което ми съмнява или Мирела.

# 552
  • София
Присъединявам се към всеобщото задоволство от развоя днес.

В допълнение, рЕзко ми се 'дигна самочувствието, защото съм я правила тая човешка пирамида. Много трудно ми се видя тогава. Бях върхът заради килограмите си. Но впепатляващото е, че беше пирамида от шест броя държавни служители без никаква физическа подготовка. Толкова бяхме зле, че направихме пирамидата както се редят чашки, в една редичка, а не на триъгълник в основата. Организаторите на тиймбилдинга после споделиха, че не са вярвали, че ще се получи изобщо по тоя цирков непрактичен начин, ама стана. 😃
За разлика от ИВ обаче, за мен, като за връх на пирамидата, имаше осигурително въже.

Утре, който и да отпадне, няма да ми е мъчно.

# 553
  • Сред мелниците
Именно!
И то благодарение на Гого. Уникален, както винаги.
Жълтите опитаха да ги копират, но не успяха.

# 554
А има ли шанс никой да не отпадне? Примерно Алекса губи, но си купува място обратно в играта. Нали имаше грошове или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт