💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 117 466
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Голям симпатяга е този Гого. Толкова му стискам палци за финала. И аз си мечтая за финал Гого - Фифо. Тогава ще съм спокойна, който и да спечели.

# 736
  • София

Много смешно я подхлъзнаха Мани с тая глава на змията. И какво, от глава на змия, стана опашка. Погали й егото Виктория, и Манито и на това се върза, че и си повярва, че е специална. Тц, тц. То главата трябва да може да мисли и да не действа под страх и натиск.

Между другото, Илиян е човекът, който ги пазеше и спасяваше двете с Фейгин от началото на играта. Те все бяха на пангара, и точно Виктория и сие ги слагаха там. Не че са му длъжни, но се вижда кой им пази гърба и кой не. Такъв съюзник бих търсила аз, а не подмолната Виктория.

Иначе това, че сините знаеха, че елиминацията е двойна, и на мен ми направи впечатление. Даже викам на моя, а той ми разправя, че може и да са разбрали в някой неизлъчен кадър. Което не се връзва с това, че после се правеха на изненадани, обаче. На продукцията никакво доверие й нямам, ама си го гледам като сериал отдавна това предаване. Голям минус е и че не снимат 24 часа, и предполагам това налага голяма част от актьорските изпълнения. Иначе можеха да имат съвсем друг пкраен продукт, но трябват парички. БГ е малък пазар и няма как да се конкурира със западните предавания.

# 737
Гого е голям сладур. Изглежда мил и добричък. Да се чуди човек защо се е навил да участва в тази глупост. Дано поне се възползва максимално и натрупа само позитиви.

# 738
  • София
Голям симпатяга е този Гого. Толкова му стискам палци за финала. И аз си мечтая за финал Гого - Фифо. Тогава ще съм спокойна, който и да спечели.

Всичко останало ще е пародия по ТЪпаревски

# 739
Предвид Тупарев и ко и техните силно ограничени възможности - на финал Евгения срещу Алекса 😃 Да се чуди човек кого да псува по-напред.

# 740
  • Другата България
Аз сега започвам да си обяснявам и близостта на участниците, коментирах мисля, че Виктория, Алекса и Елица винаги са “паралелна вселена“. Според мен тримата са се сближили именно по този начин - първо Вики и Алекса - както вече виждаме, после и Елица при тях. Това, че Гого не е при тях, а по-скоро при Чакалов и сие, ми подшушва нещичко, засега няма да го пиша тук, да видим дали ще изляза права. Само че не разбирам разпределението на Виктория, а и вече на Алекса, на силни и слаби в племето, и защо Цветан е при силните, а Мани при слабите. Че дори и Сашка. И двете са много по-комплексни от Цветан, с цялото си уважение към него го пиша, той е добродушко, но е тромав, тежък, полезен е само когато трябва да се носи или влачи тежко,  или като снощи - някой да се качи на него и да достигне някаква цел.

# 741
Гого е голям сладур. Изглежда мил и добричък. Да се чуди човек защо се е навил да участва в тази глупост. Дано поне се възползва максимално и натрупа само позитиви.

точно.
сладур е гого, като възмъжее ще стане супер. като качества наистина е впечатляващ, но за съжаление няма да се допусне единствено справедливото - той с фифо на финал.
за мен пък мани постъпи правилно и не от страх.

# 742
Само на мен ли гласът на Лефтеров ми звучи като от реклама на врачка 🤣 Бавен, провлачен, плътен, въздействащ 🤣 Още малко през екрана ще те изцери🤣🤣🤣

# 743
  • София
Алекса е упрекван, защото в случая показва двойни стандарти - той направи логичен и стратегически ход, а след това обвинява Илиян и останалите за също стратегически ходове, а дори стигна до определения, че се крият зад малките жени и зад полите им, което де факто може да се каже, че и той направи.
Смятам, че това дразни хората, а не толкова че е направил правилния избор и си е оставил лесен съперник.
Алекса беше масово упрекван във вечерта, в която отстрани Гайтанов, далеч преди да стане част от племето на "Супергероите" и да срещне "Непобедимите". Ако това са двойни стандарти, то ги има и при Филип и "Безстрашните" - той обвинява жените, че го номинират, а когато той ги номинира е в негова защита. За мен и двата избора са правилни от стратегическа гледна точка.

# 744
И бонбонът пуска срамежливата усмивка.

Тук аз си представям едно сладко тригодишно детенце Grinning

# 745

Ех, че сладичко детенце 🤣🤣🤣 Не ти ли се иска да се цопнете заедно в басейна? 🤣🤣🤣

# 746
  • София
На мен лично ми прави впечатление как все повече играчи четат форума, което е много хубаво, защото тук наистина се гледа много по-детайлно на нещата и ги няма простотиите и крайните хейтърски фейсбук мнения. А и разбираме много повече (не че си ви хваля, ама). Има поне 15 човека, които чета с интерес и внимание (много повече са, просто ей така изплесках това число).
Не че и тук няма хейт. Има. Самото предаване като замисъл така е направено, че той е търсен и идва по-естествен начин. Особено аз, който се опитвам да гледам от всички ъгли, често избеснявам като видя несправедливост или когато се мери с двоен аршин.
И преди години темите в Бг мама бяха четени и винаги са били, но забелязвам от Сървайвър насам и специално нашата тема тук за Сървайвър ни изстреля много напред в класациите. Не че нещо, но за мен лично темите за Сървайвър от тази пролет бяха най-стойностното нещо правено тук в тази секция 'телевизия и телевизионни предавания' Изключителни ревюта, аналитични мнения, над 90% от мненията без абсолютно никакъв хейт и много, много позитивни и забавни. За всичко това много помогнаха Туджаров и Неделчо, които ни четяха и споменаваха и продължават да ни четат и харесват. Иван (Ауткаста) също допринесе. Самите сървайвъри ни споменаваха често (Зоран, Бо, Ани и т.н. и т.н. абе почти всички) и всичко това се разчу и сега много участници от ИВ ни четат, докато преди се гледаше с едно пренебрежение на форума, важното е да има интерес в инстаграм и фейсбук. Ама там само се плюе (е, има и изключения разбира се), а ако искат да прочетат нещо наистина обективно за себе си, могат да го намерят тук. Ако има критика, то в повечето случаи е градивна и не сляпо крайна.
Така че се надявам, колкото и да е трудно за този формат на Витомир (реално той коли и беси, той е прекия началник, а не Нико Тупарев; бтв: Тупарев е биг боса, но Тушев си отговаря за Ергенът, а Фродо за ИВ и доколкото знам не им се меси в решенията, които те вземат ; а пък те съответно си имат редактори от които зависят много неща) да сме по-обективни и по-малко злобнички. В това число слагам и себе си. Не искам да се извинявам, но аз много мразя двойния аршин. И от продукцията и от играчите вътре. И захапвам веднага. Ако например играч 'А' играе ''мръсно'', но играе така от самото начало и го обяснява в синхрон на нас зрителите, аз лично никога няма да кажа нещо лошо за този състезател, напротив. По-кратко и ясно от това няма как да го напиша.

Simple Smile

# 747
Алекса беше масово упрекван във вечерта, в която отстрани Гайтанов, далеч преди да стане част от племето на "Супергероите" и да срещне "Непобедимите". Ако това са двойни стандарти, то ги има и при Филип и "Безстрашните" - той обвинява жените, че го номинират, а когато той ги номинира е в негова защита. За мен и двата избора са правилни от стратегическа гледна точка.
хахах ти наистина не харесваш Филип никак Smile
По принцип си права да, но това не оневинява и това, което Алекса прави. Той още от влизането си критикува първо Непобедимите, че не пазят пандичката, а играят стратегически, сега го прави и с Илиян, който е супер свежест със стратегията си в това племе. Ако той също не използваше стратегия (най-малкото мафиотския принцип ала Бостън Роб) нямаше да има проблем.

Разбирам все пак, че намекваш, че масово хората не са обективни - което може би е така. Но лично за мен това е проблемът при Алекса - твърде голямата острота в действията (ако си спомниш и в Winners at War тогава всички много се дразниха на Бостън Роб, че ги натиска така и директно си го елиминираха, та тук мен като зрител също ме дразни хаха)

# 748
Скрит текст:

Ех, че сладичко детенце 🤣🤣🤣 Не ти ли се иска да се цопнете заедно в басейна? 🤣🤣🤣

еййй, изядохте го този гого Wink ще падне, ако погледне тук. усмихнал се и бам в 100 поста в бгмама Joy

# 749

Не. Харесвам мъже. И имам невероятен мъж до себе си Smile

Общи условия

Активация на акаунт