💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 649
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 110
Много ме яд за Валери! Беше ми любимец, аз знаех, че отпада эа това не гледах днес, да не се ядосвам.

# 1 111
Четат ни тука

# 1 112
Битката от тази вечер е пример за това как не най-добре справилият се с трасето е крайният победител. В случая не можем и да твърдим, че е избрана тенденциозно в полза на Алекса, защото той значително се затрудни. Финалът е именно това - една битка, не е награда за цялостен принос, най-много победи или най-много номинации. Побеждава този, който се справи с последната битка, а за да отпаднат играчи като Валери и Стратимир, смятани за финалисти, е необходим един елемент, който да ги затрудни.

Понякога най-добрите отпадат точно преди финала или в последния момент на самия финал, не заради умения или затруднение при даден елемент, а поради огромното напрежение, което често те сами създават в главата си от собствените си големи очаквания и просто блокират.

# 1 113
Не знам защо е това подценяване на Зорница, тя се състезава в петобой,  само това с варелите не бе преценено спрямо килограмите й и бе в неин ущърб. Тя е добра плувкиня, много по-добра от Алекса, със стрелбата пък се справи по-добре от Валери, а на кокилите реално е до техника, а не до сила - тук Валери беше най-добър, отначало хвана цаката им. Алекса загря сигурно на третото или четвъртото преминаване как се прави. Милена миналата година успя да отвее Борис и Стоян. Браво на Алекса, че не украси победата си.
Тъкмо си мислех как все още няма някой, който да се е наранил сериозно, изключая Аспарух на елиминацията, което да доведе до нараняване и контузия, както в предните сезони вече към този момент се бе случило и то пък утре вероятно ще стане с Цецо. Хубаво е игрите да са атрактивни, ама се надявах да мине сезонът без подобни инциденти.

# 1 114
  • София
Стори ли ми се, че когато Алекса пита дали сега някой ще иска да е капитан, Гого вдигна ръка? 😃

И още нещо. При първото им идване в резиденцията, Гого ги спря да не се нахвърлят на определени храни, а да се захранват поетапно. Без апломб, без придаване на важност. Всички го с послушаха.

Сега Алекса предизвика заслужен присмех с тая лекция.

И аз видях Гого да вдига ръка..Grinning Ми човекът е отишъл да играе, не само до печката да стои...

И да, и аз още тогава коментирах, че сините бяха единствените, които не се нахвърлиха на майонезата и шоколада в резиденцията, а започнаха полека с плодове. Прав е Алекса, сам е усетил колко трудно се "плива" с пълен корем. Не му се получават много гладко лекциите, малко се е вживял в ролята на вожд, но и аз не мисля, че го прави за кефа да мачка слабите - напротив, за да.ги стимулира да се стегнат и да влязат във форма.
Много ме зарадва, като каза, че той не е дошъл в играта заради Елица. Grinning Тъй де, поне единият в двойката да гледа нормално на нещата! Добре, че тя не разбра от какво се е отказал.

Илиян пък вещият стратег, откога бил предположил, че ще има такава елиминация и хитро плъзнал Алекса към нея. Да, повярвах ти!

Зорница беше много ощетена в тази игра, миналата година теглото беше пропорционално. Поне плува прекрасно и успя да понавакса, а и добре, че Валери хич го няма в пъзелите. Тези "кокили" са като уред за мъчение, кой ги измисли.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 00:36 от лято!

# 1 115
О, добре че Лято ме подсети за Алекса и "плюването" Много се смях тази вечер като го повтаряше Joy

# 1 116
Според мен вметката на Алекса към Касим беше в съвсем друг смисъл - че не прави нищо, не помага, дори не се замисля, че не е добър на пъзелите и т.н. а Гого не стига, че е основен играч, Ами се трепе и в кухнята. В този смисъл беше съвсем прав. Не го харесвам, да подчертая. Предполагам и аз да бях, и аз щях да му се дразня. Тотално безполезен. Току виж и Зорито го била на пъзели.
Джафката е отврат! За човек, който основно подпира дебела кълка е доста нагла. Ще мине ли няколко пъти гладките като Фифо? Много искам да го видя това, честно!

# 1 117
О, добре че Лято ме подсети за Алекса и "плюването" Много се смях тази вечер като го повтаряше Joy

"Plivanje" е на сръбски.

# 1 118
  • Другата България
Точно за това беше “атаката“ на Алекса към Касим, но той си го е нарочил отдавна.
На племенния съвет за избор на капитан съвсем си дозатвърди позицията, а това днес беше лека, или не точно лека обработка и на останалите при съвет кого да посочат като един от номинираните. Нещо, което вероятно всички предполагаме, че ще стане. Другият беше Цецо, но сега ако отпадне заради контузия вече става интересно. Дано да е Илиян.

Приемам залози кога Джаферович ще играе индивидуална многокомпонентна игра. Сама, не в племе, а такава като на Зори тази вечер. Моят залог е на края на ноември, някъде към самия край на формата.

# 1 119
  • София
Гого сам каза, че той иска да готви и че бил готвач. Това си е негово решение. Не виждам какво общо има Касим с това. Много е тенденциозно това отношение към Касим, Цецо с нищо не е по-различен.

# 1 120
  • На морето!
Алекса е суууупер досаден и Виктория му се отразява много зле.
Жени наистина много противно се държи- изненадвам се, съвсем други впечатления имам от нея в реалния живот и не разбирах хейта ви до тази вечер. Коалицията ѝ два пъти изгодни ключови играчи, а Валери днес си плати за глупостта да играе като патерица на жените.

Гого започва да се самозабравя и това може да е проблем в битките.

# 1 121
Браво, бе Зори! Направо ми напълни душата. Толкова сърцато игра, не се отказа за миг и то в една толкова силова, толкова мъжка битка.
За мен тя е победителят в битката.
Признавам си, че не вярвах, че има шанс.Много се радвам, че ме опроверга! Това е моментът на Зори в ИВ

# 1 122
Алекса не е голям фен на модата. 🤣🤣🤣 Очаквам утре да погне шапката на Гого🤣🤣🤣

Каско се беше облякъл като Джеймс Бонд, но Алекса не е могъл да разпознае стила му. 🤣

# 1 123
  • Другата България
Мен обаче ме мъчи един екзистенциален въпрос.
Къде от утре Мирела ще си простира гащите? И дали ще се преориентира към тези на Лефтера, все пак следва да са ѝ познати малко или много?
Иииии, за лека нощ. Не е препратка или жокер за гащите.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 00:47 от Merri_An

# 1 124
Доста се писа че гласят Алекса за победител, ако се замислим в Сърбия няма "Игри на Волята" така че ще е доста добра реклама за формата ако сърбин го спечели.Сърбия нямат море ,което има голям шанс мястото за снимане и продуцентите да бъдат същите, което си е Moneybag Moneybag Moneybag Moneybag Moneybag

Общи условия

Активация на акаунт