💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 118 078
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Другата България
Да подгреем малко в синьо преди да ни залее вълната от сълзи и хейт в жълт цвят.

# 1 351
Вижте ме колко съм красив 😊😍😍

Междудругото му трябват някои съвети от стилист (не от Касим 🤣)
Друг с толкова сладка усмивка е Елица😍 За мен нейната е много обезоръжаваща и й помага след като преди това яко ни е вдигнала кръвното от екрана 🤣 Сигурно и при Алекса действа🤣🤣🤣

# 1 352
Такова слънчице е Гого! Heart Eyes
Покрай него и Цецо, и чакала са сладурчета!
Много искам да видя Джаба и Алекса в едно племе! Ще й свие сърмите, той е бабаит, няма жена, няма мъж, дъвче ги наред! Grinning

# 1 353
Жени вчера каза на няколко пъти, че ще повърне. Възможно ли е да е от рибата стояла в буса на предаването, хвърлена в реката и закачена на куката 🤣🤣🤣 Все пак бая път е извървяла тая риба докато я “уловят”🤣🤣🤣

# 1 354
На Джаферович за никой не й дреме. Реакцията й при отпадането на Валери го доказа - пълно равнодушие и схеми как да додрапа тя до финала. Не видях изобщо да се е трогнала.
Алекса за Златен Икар ли играе? Давам му тиквен медал за актьорско майсторство. Пандичката сигурно би си изгризала ноктите от яд като видя колко лесно я прежали в името на племето. Дори не се замисли от кумова срама.
И голямо тюхкане и скръбни физиономии изимитира големият мислител и лидер.
Сега, да си призная честно, и мен Касим и Илиян ме дразнят с недорасло поведение, лакомия и леко наглеене, но не бих скочила на Касимчо по такъв брутален начин за едното преобличане. Като коварна жена бих използвала някакъв по-сериозен повод да му покажа какво мисля за него. А именно, че уменията му са силно раздути от продукцията .
Ох, днес Цецо пак ще се контузва. На тоя голям човек прощапулник дали са му правили като малък?

# 1 355
Очаквах да предложат сабите на Алекса, за да има повече избор.
Отказа вечерята с Елица, за да опита вземе 100 бона.
Поне застана зад думите си.
Сега очаквам да излиза на номинации вместо жените от племето. Щото и това заяви.
Сини печелят.
Жълти на номинация.
Фаворит Гого.

# 1 356
Джаба като каза, че ще повърне беше заради думите на Фифо. Той коментираше с Лефтеров как ще компенсират липсата на чакалчето, а оная: "ще повърна"...
Ама защо си е заключила профилите? Да се пусне да я залее всенародната любов! Интересно ми е очаквала ли е чак такъв хейт от хората? Или си е мислела, че е велик стратег и ще й се възхищаваме?

# 1 357
Мислила.... С какво?
По-скоро е била убедена. Ама....
Дано не й се вържат отново двете жени.

# 1 358
Според мен скоро и Мирела ще се отдръпне от Жени. Реално загубата на Валери я оставя сама.
Мирела си беше близка с Валери, а Жени я прати на пангара.
Фифо е ясно.
Лефтеров е където е Мирела.
Михаела и Ралица вече са наточили зъбите.
Та Жени може да гони само стратегията на Елица - да драпа към обединение на племената, иначе шанс няма...

# 1 359
Приготвихте ли кърпичките?

# 1 360
Догледах от вчера.
Не мога, разбирате ли, не мога да понасям агресивната и злобна Жени. Агресирам и аз, докато я гледам. Ако го няма Фифо, да я видя тя колко пъти може да мине на халките? Не е случайна случката с агресията на пътя.
А другата пък глупава и проста Мирела циври за Валери, а Лефтеров я гледа. Да, не са заедно, ама прояви малко емпатия, човекът му тежи. Съобрази се, не показвай колко си лапнала.
Откачам с жените в това племе..

# 1 361
Аз наистина не мога да разбера Георги как има очите така да яде. Нямам проблем с избора му, но наглостта и коментарите и шегите...

# 1 362
Голямо оплакване, голямо чудо:) нели вие наредихте схемите, па да бяхте помислили малко повечко:)

# 1 363
  • София
Ох... Мирелка ще детронира Ревлата на сезона... Sob

"- Идвайте да гледаме!
 - Изчакай да се успокоят.
 - Еми няма да се успокоят..." Grinning

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 21:15 от лято!

# 1 364
Божеее Джафа риве ли. Чудо на чудесата. Мирела пък реве за единия на рамото на другия.

Общи условия

Активация на акаунт