💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 870
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 085
Ами наистина ще видим по-натам реалното ниво на Жени, особено ако иде на многокомпонентна капитанска или елиминация. За мен има много жени, които я превъзхождат този сезон. Зорница, Елица, Мани, Михаела, като на Мани голям минус и е липсата на физическа сила, иначе е много комплексна.

# 2 086
  • София
Мани не е показала досега да е глупава, въпреки че се остави силните да я сплашат при избора на капитан. Няма как сега да не се сети, че искат да ги метнат. То е очевидно, логично и елементарно. Особено Алекса както левашки го направи. А Мани би трябвало да си сподели прозренията с Фейгин, така че силно се надявам и двете да гласуват за Цецо.
Без да съм гледала промото и какви ще са игрите, в анкетата гласувах, че ще отпаднат Цецо и Касим. Цецо даже смятам, че ще отпадне първи. Не за друго, а защото е в калориен дефицит. Joy

# 2 087
  • София
Diavolo, по принцип съм съгласна с анализите ти, но нали не смяташ, че Ралица и Димо сами си измислят въпросите на съвета и разпределението на играчите? Simple Smile Те са кукли на конци, най-много Димо да импровизира някоя щуротия по време на битка.

# 2 088
аз нещо не разбрах - алекса иска да убеди булките да гласуват за касим, като твърди, че той ще гласува за цецо, а всъщност ще гласува за илиян?? сериозно ли ще падне толкова ниско??

# 2 089
аз нещо не разбрах - алекса иска да убеди булките да гласуват за касим, като твърди, че той ще гласува за цецо, а всъщност ще гласува за илиян?? сериозно ли ще падне толкова ниско??

😂😂😂
Аз го превъртам като говори и грам не желая да влизам в мисли за коалиции. На арената да се доказват кой колко струва

# 2 090
  • Другата България
Аз прочетох по диагонал, и не запомних кои състезатели и участници в лайфа снощи са били възмутени от идеята да се “излъже“ за гласовете за Цветан, а да се гласува за Илиян. Които и да са били, веднага бележат един минус в личната ми класация, защото това е абсолютен Сървайвърски ход и аз лично съм впечатлена от това, че Виктория се сети за него. Още снощи писах. Друг е въпросът дали изобщо би проработил след начинът на поднасянето му от Алекса, и с това вече Вики ме изгуби - като нещо си измислил, и си решил да спасиш, или да “спасиш“ твоя човек, довърши го докрай, изпращането на сърбина при Мани и Фейгин си беше  според мен признаване на неговата гледна точка за правилна и единствено приложима.

# 2 091
Merri_An,

абсолютно съм съгласна с теб. Това беше в сърцето си супер стратегия, в крайна сметка не е само до арената, гласува се, може да те изгонят хора, нормално е да искаш да запазиш своите. Изпълнението беше трагично, но пък аз също обичам да гледам и когато тези, които трябва да бъдат манипулирани да не са пълни джанки, че да е като на дете близалката да вземеш. Радвам се, че Мани и Фейгин не се вързаха.

# 2 092
ако направят подобно нещо и излъжат толкова грозно ми изпадат директно в дъното на класацията.

# 2 093
  • Другата България
Merri_An,

абсолютно съм съгласна с теб. Това беше в сърцето си супер стратегия, в крайна сметка не е само до арената, гласува се, може да те изгонят хора, нормално е да искаш да запазиш своите. Изпълнението беше трагично, но пък аз също обичам да гледам и когато тези, които трябва да бъдат манипулирани да не са пълни джанки, че да е като на дете близалката да вземеш. Радвам се, че Мани и Фейгин не се вързаха.
Това предстои да го видим, аз все още не мога да реша за себе си дали се вързаха или не, за Мани по-точно.

# 2 094
На мен ми е интересно откъде тръгна определението "добродушен" за Цецо?  Досега не лъга ли и той участници в опит да наложи позицията на своя лагер и да угажда на Виктория? Мисля че беше казал на Касим, че ще гласува за някого другиго, а после гласува за него на елиминация. После беше хванал Мани за пред камерите и й беше обещал да даде гласа си за един капитан, а гласува за друг. Това обаче, ако се прави от Алекса, веднага става мръсна игра.

# 2 095
  • София
Петък вечер. На топло на дивана с аперитив в ръка. Няма да си късам нервите с елиминационна битка на Филип.

Нека се насладим малко на сеира в синьо на съвета Grinning

# 2 096
ако направят подобно нещо и излъжат толкова грозно ми изпадат директно в дъното на класацията.

Защо? Реално те искат да защитят своето ядро, за да могат да са силни напред в играта и да спасят своя човек за сметка на Илиян. Стратегически е умен и адекватен ход, който да помогне и на племето и на всички, които участват в тази коалиция.

Merri_Ann,

аз по синхрона съдя, че не беше много очарована от предложението. Много много искам да не е тотална дупка, да не говорим, че колкото й другите да не харесват Илиян, на нея специално той й е бил абслютно верен. Вдигна я от кръста, подкрепя я нон-стоп, да го издъни два пъти за една седмица ще е твърде много...

# 2 097
Петък вечер. На топло на дивана с аперитив в ръка. Няма да си късам нервите с елиминационна битка на Филип.

Нека се насладим малко на сеира в синьо на съвета Grinning
Ами сеир ще има, щото много хора бъркат желаното с действителното си положение в играта. Виктория на първия съвет на сините изпадна в нервна криза, затова че е номинирана. Сега очакваме и Цецо да изпадне в нервна криза.

# 2 098
-

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 16:44 от DebSs

# 2 099
  • Другата България

Защо? Реално те искат да защитят своето ядро, за да могат да са силни напред в играта и да спасят своя човек за сметка на Илиян. Стратегически е умен и адекватен ход, който да помогне и на племето и на всички, които участват в тази коалиция.

Merri_Ann,
аз по синхрона съдя, че не беше много очарована от предложението. Много много искам да не е тотална дупка, да не говорим, че колкото й другите да не харесват Илиян, на нея специално той й е бил абслютно верен. Вдигна я от кръста, подкрепя я нон-стоп, да го издъни два пъти за една седмица ще е твърде много...
Аз на синхроните на продукцията не вярвам, затова си чакам епизода. От миналата седмица съм заложила на Цецо и Касим за отпадане, но продължавам да се надявам на мястото на Цецо да е Звезда. Или да е един отпаднал, не знам казаха ли със сигурност, че ще са двама? Като видях игрите обаче, съм песимист за Цветан, той е отпаднал пръв на първата игра, дано втората му даде шанс. Ако се влияя от промото, Цветан трябва да остане и следващата седмица. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт