💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 588
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 115
Ох, не смея да се изкажа за рибите, че има готини потребители риби, обаче аз с тази зодия брашно не меля. Явно земното, рационално козирожко у мен не разбира тази спокойна дзен натура, която често кара без план и повтаря как всичко е наред. Тотално се отказах от Гого. Мисля, че ще искам да го удуша на втория ден без да е направил нищо лошо Joy

# 2 116
Уау,значи заедно ще празнуваме!
Знаех си аз,че рибите са най-готината зодия!
Благодаря за комплемента Simple Smile

Черпя едно кафе
Скрит текст:

Ехе, само с кафенце ли ще минем?От мен едно хубаво вино винаги е добре дошло!

# 2 117
Тъй като съм сигурна, че има желаещи да знаят(особено за любимецът), Гого е роден на 10 март, също като Валери. Simple Smile
Да си жива и здрава. Но как за бога се докопвате до тази информация 🤣

# 2 118
  • София
Ехе, само с кафенце ли ще минем?От мен едно хубаво вино винаги е добре дошло!
14 часа в офиса. Нека държим ниво все пак Grinning

# 2 119
  • Пловдив
Тъй като съм сигурна, че има желаещи да знаят(особено за любимецът), Гого е роден на 10 март, също като Валери. Simple Smile
Валери го каза в подкаста на Туджаров и Неделчо.

# 2 120
  • Другата България
Аз преди две седмици си направих прогнозата за краен победител, на фона на едита на участниците до онзи момент. Цитирам се:

След две седмици, няма промяна, явно с основание не съм била сигурна за Валери. На негово място вече, след появата на Алекса, поставям него. Само заради едита, иначе за мен има много по-подходящи участници, и съм твърдо за Лефтеров от мъжете, и за Михаела от жените. Или Ралица.

# 2 121
Надкаст питат всеки участинк за зодята за Бг Мама специално Grinning

# 2 122
Ако питате мен, щеше да има логика в ляв-десен, ако се бяха наредили мъж-жена-мъж-жена, защото нали на жените лявото ни е наобратно 😅

# 2 123
  • Пловдив
Simple Smile
Ако питате мен, щеше да има логика в ляв-десен, ако се бяха наредили мъж-жена-мъж-жена, защото нали на жените лявото ни е наобратно 😅

При мен ляво и дясно са си добре Satisfied

В Надкаста -Валери даде поробна информация за изготвяне на натална карта. Smirk

# 2 124
  • София
Виктория е повече стратегически привързана към Цецо и много добре знае, че след него изхвърча тя.
А, след появата на Алекса надали си мисли, че това ще стане. За самата Виктория говоря, а и за мен. И аз не мисля така. Има и подкрепата на Гого все пак.

Вики е в коалиция със Цецо, Гого и Алекса, ако Цецо отпадне, кой ще е таргет номер 1 на другата коалиция? Няма как на този етап да искат да изгонят най- силните си мъже играчи- Гого и Алекса и остава Вики.

Същото го потвърди и Илиян вчера на лайфа, попитаха го, как така не са изгонили до сега Вики и той обясни, че Цецо бил толкова зле в игрите, всички били фиксирани в неговото изгонване и забравяли за Вики, а тя трябвало отдавна да отпадне.

# 2 125
Скрит текст:
EdelV,

ама аз наистина не мисля, че тя толкова се оплакваше. Просто коментираше, защото наистина беше естествено. Тя е видимо най-силната им и тежка жена, особено като се имат предвид Мани и Фейгин. Наистина е просто естествено в буквалния смисъл на думата, тук наистина не видях никаква задна мисъл у нея. Да, не беше супер щастлива от идеята за тва да му се съдерат ръцете, но не мисля, че някой ще е очарован без значение в каква позиция е.

Не виждам това как я оправдава? Фифо ако беше на нейно място и беше казал нещо, щеше да го изяде с парцалите. Виктория не я чух да се оплаква, че даже и държа срещу Ралица и Михаела, на фона на двете мушици Мани и Фейгин, които дърпаха Жени. Просто и е угодно да пази сили и само да решава пъзели, обаче винаги го има шубето, че ако не се справи, може да я номинират и да се наложи да иде на битка.

Ай сега, Мани мушица?! Smiley Момичето от Рецзиденцията идва, ехей...Налапала се е с леки орехови калории. Не видя ли снощи след битката и преди съвета, как тайно вечеряше омлет в хола, но Алекса я хвана. Smiley

# 2 126
Гого е зодия нинджа. Рибите не са нинджи. Да не говорим, че плуването му е най-слабата страна! Smile

Много е гадно да гледаш такава игра с толкова много спойлери в главата. Отива си целият чар от предвиждането на хода на събитията! Сега как да пиша за прогнози като моите прогнози са вече с две нива напред.

# 2 127

Нов подкаст с Валери! Беше ли с жените? Какво става с Мирела и много други в линка: https://youtu.be/vkLJ6Y6lwXo

Благодаря на хората, които гледате и коментирате, а на който не му е интересно просто да скролне надолу. Поздрави от Чакала!

# 2 128
  • Другата България
Скрит текст:
Виктория е повече стратегически привързана към Цецо и много добре знае, че след него изхвърча тя.
А, след появата на Алекса надали си мисли, че това ще стане. За самата Виктория говоря, а и за мен. И аз не мисля така. Има и подкрепата на Гого все пак.
Вики е в коалиция със Цецо, Гого и Алекса, ако Цецо отпадне, кой ще е таргет номер 1 на другата коалиция? Няма как на този етап да искат да изгонят най- силните си мъже играчи- Гого и Алекса и остава Вики.
Същото го потвърди и Илиян вчера на лайфа, попитаха го, как така не са изгонили до сега Вики и той обясни, че Цецо бил толкова зле в игрите, всички били фиксирани в неговото изгонване и забравяли за Вики, а тя трябвало отдавна да отпадне.
Да, да, така казано си права. Обаче, от другата коалиция пръв ще е Касим, така че и те са трима. Остават трима. И всичко зависи от капитана. Иначе Илиян е ясен, той не харесва Виктория още от влизането ѝ, нормално е да говори така за нея, само че, ако трябва да се гледа наистина според представяне в игри - само по този показател, Вики е в пъти по-полезна от него, защото играе за отбора, а Илиян го прави само за себе си. Не мисля, че точно Илиян може да коментира физическото представяне на Вики, след като една Мани е на светлинни години разлика от него като представяне в битки. Трябвало да отпадне според него, и пак значи Виктория да благодари на Цецо, че заради него не е била набелязана по-рано.
Иначе пак казвам - така казано си напълно права. Само че.....да не се бяха поизпуснали, че предстои карамбол с племената, и че “случайно“ знаят за него.
Както и да е, аз наистина харесвам Виктория, и ще се радвам да стигне максимално напред, поне по-напред от Илиян, който само заради стратегическата игра харесвам. Но от жените съм си за Мишето и Ралица, и мисля, че поне една от двете ще е на финал.

# 2 129
  • София
за Дамите

Общи условия

Активация на акаунт