💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 433
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 190
  • софия
Хайде, приятно гледане, банда! Като ви знам, после ще имам да чета има-няма 30 страници 😃

# 2 191
Гледам,че Илиян е недолюбван тук, а аз го харесвам. Няма някакви издънки в физическата част.Дори е  побеждавал Лефтеров в индивидуални сблъсъци.Интересен играч е определено, поне за мен.Дано Алекс и Мани не се вържат на Алексовия план

# 2 192
Сега дали първо Алекса и Виктория ще номинират?:Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 193
Цецо започва да се излага след 3.2.1

# 2 194
Ама Цецо верно ли си вярва толкова? Чак гледам и не вярвам.

# 2 195
Какво вдигаш ръчички,  бе сръбче на вота на другите, тоталитаризъм ли искаш да налагаш, с едноличен лидер себе си?

Цветан има ужасно грешна представа за себе си. Добър човек е, но няма представа за нивото на възможностите си. Сам се излага.

# 2 196
Истината винаги боли и се приема трудно... Цецо се излага в момента.

# 2 197
Гледам,че Илиян е недолюбван тук, а аз го харесвам. Няма някакви издънки в физическата част.Дори е  побеждавал Лефтеров в индивидуални сблъсъци.Интересен играч е определено, поне за мен.Дано Алекс и Мани не се вържат на Алексовия план
А, не си само ти и аз намирам много положителни качества у него.
Ето дори и Цецо го номинира с нещо случило се преди няколко седмици.

# 2 198
  • София
Алекса се изложи
Падането от змейката бе заради него.

# 2 199
  • Другата България
Илиян е много нелицеприятен човек.

# 2 200
Ох, как Илиян го каза на Цецо за Вики, че играел нейната игра.

# 2 201
Цецо с вота си копае дъното.Илиян бил слаб играч ,а пък Цецо какъв е  -страничен наблюдател в игрите и само крещи с ужасния си глас .

# 2 202
  • София
Ох, хич не обичам съветите, като се почне едно каране и спорове... Отрицателни енергии се леят...

# 2 203
Ясно е, че Цецо не е кой знае колко велик /да не се бърка с висок!/, но Илиян е отвратителен като характер. Подъл е, изобщо не ми харесва визуално, а да не говорим, че в игрите не е нещо изключително. Е, по-добър е от Касим, признавам го!

# 2 204
Браво на Фейгин. Бях се притеснила къде ще отиде нейния глас. Алекса не успя да се наложи върху момичетата Wink

Общи условия

Активация на акаунт