💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 535
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 535
А той Цецо в коалиция с Алекса и после с Елица евентуално , как ли ще му върне жеста Joy

# 2 536
  • София
Плюсчета и минуси при мен след седмица 6:

++
Фифо и Гого

+
Лефтеров (Безстрашни)
Мани, Фейгин и Илиян (Супергерои)
Генчо (Непобедими)

=
Георги, Мирослава и Зорница (Непобедими)
Ралица, Михаела, Мирела и Жени (Безстрашни)
Цецо (Супергерои)

-
Елица (Непобедими)
Алекса и Вики (Супергерои)

Нещо доста оредяха играчите. 7+6+5 => 18
Обединението трябва да е по-следващия понеделник, в началото на седмица 8
Т.е. следващата седмица ни чакат нови двама отпаднали (дано да няма отпаднали заради контузии), за да останат 16 човека и после да имаме две племена от 8 човека и така да започне втората фаза от сезона.

При мен няма кой знае какви промени. Махнах двата минуса, вече нямам такава графа, което е лек напредък.
Жълтите дами ги бях пратил за една седмица на поправителен. Не са го издържали съвсем, но все пак си харесвам това племе, мисля че всички в него играят най-добре играта на всички фронтове и за това от тях в графа минус няма никой.

Плюсовете са ми вече бетон така да се каже и оттук-нататък много трудно ще станат някакви размествания.
Все пак тези, които са на равното имат не малък шанс да се изкачат по-нагоре, с изключение може би на Цецо. Харесвам го (въпреки всичко), но чак в зоната на плюсовете да отиде, не мисля, че е възможно тепърва да се случи.

# 2 537
  • София
Чудя се, дали ако дискриминираният  Цецо и Вики са семейство,…. ще бъде и малтретиран? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 538
Като им гледах физиономиите на играта с брадвата, още преди Генчо да се откаже, си мислех, че Цецо ще победи, защото беше най-малко напрегнат. Затова и не считам победата на Цецо за съвсем подарена.

# 2 539
  • София
Жени е с не една или две рани от битките досега, най-вече от "силовите", но на въпрос в Instagram преди време, относно това дали има белези от игрите, беше показала, че единствено са ѝ останали белези от битката с дърпането на дървения кол по-рано през сезона. Не казвам, че контузия, която не е оставила белег, не може да е значителна, но се надявам тази от предстоящата битка да не ѝ коства продължаването във формата. Съдя и по отношенията ѝ с всички останали участници, според мен, за да се сприятели с всички, би трябвало да е останала по-дълго време. Освен това нейното племе  ѝ подари пъзел за рождения ден, Неделчо включи пъзел в колажа си, посветен на Жени, смятам, че този елемент е белязал участието ѝ, а на този етап не сме видели достатъчно от това.

# 2 540
La Vikinga,

и аз се надявам. Тя все пак и с ръцете си работи, наистина не виждам смисъл от толкова опасни игри. Това, че Ники  Мартинов му се живее на ръба не означава, че трябва да се рискува здравето на хората. И пак е по-добре от ония бали със сено, където си изпочупиха краката хората...

# 2 541
  • SF
Стратегии, наговаряния, схеми... това са си елементи на играта и са позволени, и се правят. Само да се правят кротко, без  претенцията за чест, мъжкарство и достойнство.
Ако Джаферович беше направила същото с Мирелка, форумът да е подпален. "Дай да взема аз 100 гроша, пък ти си ходи!" Или на номинации, като вижда, че е номинирана, да си избере Мирела за опонент на елиминационната. Лелеее, представям си!
Но Генчо е супер! Аз нали вече го поздравих за победата над Касим след предполагаемата уговорка със Звезделина. Ако не са имали уговорка, поздравявам го и с победата над Звезделина. Да спи спокойно!
Другия път му пожелавам Мирела. И Цецо.

# 2 542
А може би подаръкът на Жени е благодарност, че се е махнала навреме Grinning

# 2 543
  • София
Не разбирам защо Генчо го обвиняват, че не влязъл Алекса при червените. Ами той имаше своя шанс, пътят към обятията на любимата беше открит и Генчо нямаше как да го спре, но Алекса тръгна по друга пътека. Само той носи отговорност за отложеното единение на сърцата!

Между другото аз също не съм 100% убедена, че Генчо щеше да победи в първия тур. Цецо също държеше стабилно, а и както се беше мотивирал... Simple Smile

Касим ме изненада искрено, не очаквах така добре да се справя, макар и битката да не беше влачене на тежести и други непосилни за него дисциплини.

Звезда тъкмо взе да ми става симпатична, и хвана влака. Харесвам хора, които имат нещо в главата, а тя не е глупава. Надявам се, че е била доволна от развоя на събитията.

# 2 544
Леля Гена нямаше да е леля Гена, ако не беше влязла в любимата си роля на лукава и пресметлива тетка, маскирана зад високопарните изрази за чест и достойнство. Оставете племето, ами заби нож на най-вярната си коалиция заради 100 кирливи гроша. Голям герой! Тези, които му ръкопляскат - и те същите...

# 2 545
La Vikinga,

и аз се надявам. Тя все пак и с ръцете си работи, наистина не виждам смисъл от толкова опасни игри. Това, че Ники  Мартинов му се живее на ръба не означава, че трябва да се рискува здравето на хората. И пак е по-добре от ония бали със сено, където си изпочупиха краката хората...
Ех, Ники Мартинов 🤣 Забравих, че той прави игрите. Сега всичко ми се изясни 🤣 Явно е фен на Игрите на глада 🤣и краде идеи от там 🤣
Дано не е фен и на Тексаско клане, че електрическите резачки в игрите не им мърдат🤣🤣🤣
Вече си представям Цецо с каска и резачка в ръце 🤣 тръгнал заплашително да реже дънер, но тъй като е непохватен изпуска резачката и…. спирам🤣 Който иска да гледа филма🤣

# 2 546
  • España
Гледам сега….стори ми се, че след съвета и номинацията на Цецко, Виктория изглеждаше някак облекчено-примирена !

# 2 547
  • София
Ако Джаферович беше направила същото с Мирелка, форумът да е подпален. "Дай да взема аз 100 гроша, пък ти си ходи!" Или на номинации, като вижда, че е номинирана, да си избере Мирела за опонент на елиминационната. Лелеее, представям си!
Но Генчо е супер!
Тя и чаша вода да си налее, Facebook, та дори и форумът, горят. 😄 Не е нужно да прави нещо особено, за да генерира трафик в Интернет.

Аз подкрепям и на двамата ходовете стратегически, както и тези на Алекса и Филип да си изберат по-слаби противници, когато имаха възможност. Bowtie А това, че предизвикват различни реакции, е очаквано.

# 2 548
  • До сърцето...
Голям герой! Тези, които му ръкопляскат - и те същите...
А тези, които не следят внимателно играта са най-гръмогласни Grinning

# 2 549
За мен тази вечер великанът беше Касим! Браво на него 🙌

Общи условия

Активация на акаунт