💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 387
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 760
# 2 761
# 2 762
  • София
Хайде да спретнем една игра тук.
Не точно игра, а да приложим едни от най-задаваните въпроси в подкасотовете на Чакала и всички останали.

Изберете си отбор
Вие имате право да селектирате вашия отбор (нещо като Мениджър, хаха) от каста на настоящия сезон
4 мъже и 4 жени

==> 🙂

Моят отбор:
Гого, Фифо, Генчо и Лефтеров
Зорница, Елица, Мани и Жени

# 2 763
Хахахах Касимчо много добре имитира Димо и Ралица - https://www.tiktok.com/@kasim_kasimovv/video/7143655607961160965 … 43655607961160965

Не се знае участниците как ги напушва на смях като почнат да рецитират Grinning

Diavolo, добра идея. В моят отбор са Гого, Валери, Лефтеров, Фифо, Ралица, Елица, Жени и Фейгин.

Пак се редактирам за да питам как щяха да се казват отборите ви?

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:33 от mon day

# 2 764
  • София
Дано, защото за момента всичко се потвърждава от включванията на участниците след играта, нарочно не уточнявам.

# 2 765
Хайде от мене Пух вече не е "горкият". Иначе: Филип, Гого и Георги.
Валери е наредил танграма от кастинга, който Неделчо не е успял!
Мани още има белези на краката от последната номинационна.
Отбор:
Филип, Гого, Генчо и Георги;
Зорница, Мани, Михаела и... нямам пъзелист... Катя 🤪

# 2 766
Дяволо , добра идея Simple Smile

Гого , Фифо , Лефтеров и Алекса . Резерви - Валери и Генчо .
Елица , Зорница , Михаела и Мани . Резерви - Фейгин и Джаба .
Абе сякаш бих ги разместила , ако помисля повече 😁

# 2 767
В анкетата гласувах за Филип, Гого, Алекса и Чакалов. Според мен Чакалов щеше да продължи доста по-напред в играта, ако не беше на елиминация срещу Филип. Срещу когото и от другите му съотборници да го бяха пратили на елиминация, имаше шанс да се спаси.

Истинско удоволствие е да гледам този сезон на Игри на волята. Няма издънки, няма слаби играчи, правят всичко да изглежда толкова лесно. Изключително добре подготвени са. Също така всички са доста малки, масово са под 30 години. Показах на мъжа ми снимка на Пух и той предположи, че е на 40 години, бях много изненадана като разбрах, че е на 23. Другите по ги нацелих, изглеждат си на годините.

За Илиян и Мани се изненадах, че са двойка. Илиян го мислех за гей .

Фаворит ми е Филип, надявам се да стигне максимално напред. Играта му е удоволствие за очите, направо лети по терена.

# 2 768
Ето и цялостната класация за качеството на епизодите от 1 до 32.
Последната седмица отначало е имало растеж, после в четвъртък "падение" и после епизодът в петък е получил най-висока оценка за седмицата.

(за последната седмица най-висока е "избирателната активност" в понеделник, а  най-ниска в четвъртък).

# 2 769
Дяволче, може ли... в някакъв момент... и мечтания отбор от All Stars. 🙃😉

# 2 770
Мисля, че е подходящо за корица 🤣🤣🤣🤣

Някой може ли да ми каже зад Гого кой е? 🤣🤣🤣

# 2 771
  • София
Дяволо, а може ли да си сложим анкета и за нас?

1. В кое племе бихте искали да попаднете?- Жълти, Червени, Сини

2. Към коя коалиция бихте се присъединили?- На Елица, на Генчо, на жени, на Фифо, на Мани или на Вики

3. На колко години сте?- под 20, 20+, 30+, 40+

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:48 от Иля

# 2 772
И под дулото на пистолет не бих се присъединил към на Джаферович коалицията🕳👨‍🦼💨

# 2 773
https://vm.tiktok.com/ZMFM1Lj2h/
Да вземат пак да ходят на стопанството,та Цецо да брули.😂Червените да ходят в резиденцията,а жълтите на реката,та да се изравнят с престоя.Не мога да си кривя душата,жълтите не ги понасям,прекалено се възгордяха,присмиваха се на другите отбори при загубите,няма капка спортменство при тях и ще се радвам да си стоят на реката,за мен те си го заслужават.А и щом червени и сини се харесват и подкрепят срещу тях,това е достатъчно показателно.Ако бяха по-свестни хора,можеше и да имат контакт с тях.Но то не са едни "Пак ли ТИЯ спечелиха,бе!", "ТИЯ кога стигнаха до това ниво да ни бият!" и т.н.Аз не мога да харесвам тези хора,от тях има и силни,и слаби играчи,но са много надменни и не са моят тип хора.

Като отбор бих избрала Елица,Михаела,Зорница,Фейгин от жените,а от мъжете Георги,Гого,Генчо и Лефтеров,но да са в червен цвят.😏

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 01:35 от Дани1

# 2 774
Моят отбор Нинджи - Гого, Филип, Лефтеров и Генчо.
Мани, Фейгин, Елица и Михаела.
Срещу отбор Шамандури - Цецо, Касим, Аспарух и Георги (за да ги тегли).
Веси, Звезда, Илина и  Елина.

Общи условия

Активация на акаунт