Търся филм, сериал... Тема 12

• 72 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
https://m.imdb.com/title/tt0289800/https://
pticasprujina, да, високият рейтинг не е случаен. Доста социално ангажиран сериал е и повдига много теми за размисъл, включително и етични. Показва разликата в бразилската и мароканската култура. Мароканците всъщност са протестирали заради начина на представяне на обичаите и начина им на живот, казвали, че било изопачено.

Показва и различията в социалния статус. Няма да забравя сцената, в която дъщерята искаше да представи приятеля си (шофьор на семейството) на майка си и как реагира тя. Покрай дъщерята е представена и темата за вредата от дрогата. Хора, които действително са преминали през това, разказваха какво са преживели.

Актьорите, които изиграват главните роли Мурило Бенисио и Джована Антонели, имат дете. След това няколко години той е женен за Дебора Фалабела, която изиграва ролята на дъщеря му в сериала. Джована Антонели, която е екранната му съпруга, е женена няколко година за режисьора на Клонинг.

Наистина като зрители изпитвахме доста емоции с този сериал. Той е и един от последните латиноамерикански, които съм гледала. След това открих Хиляда и една нощ, даже като попаднах на него, мислех, че пак е от Южна Америка и покрай него имам на сметката си към 15 сериала от южната ни съседка.

# 361
Руски или украински филм : на гроба на годеника си млада жена се среща с неговата жена и дете и научава, че той бил нает, да шпионира баща и чрез нея (промишлен шпионаж).

Друг на английски : мъж не може да изтегли сума от банка, май служителката му симпатизира и пр.

Ще съм благодарна ако ме насочите.

# 362
  • София
Здравейте, издирвам сериала Готъм сезон 3 - не го намирам в замунда, нито никъде онлайн, а става много интересно и искам да проследя историята.. съответно и сезон 4 и 5...

# 363
https://m.imdb.com/title/tt0289800/https://
pticasprujina, да, високият рейтинг не е случаен. Доста социално ангажиран сериал е и повдига много теми за размисъл, включително и етични. Показва разликата в бразилската и мароканската култура. Мароканците всъщност са протестирали заради начина на представяне на обичаите и начина им на живот, казвали, че било изопачено.
Скрит текст:
Показва и различията в социалния статус. Няма да забравя сцената, в която дъщерята искаше да представи приятеля си (шофьор на семейството) на майка си и как реагира тя. Покрай дъщерята е представена и темата за вредата от дрогата. Хора, които действително са преминали през това, разказваха какво са преживели.

Актьорите, които изиграват главните роли Мурило Бенисио и Джована Антонели, имат дете. След това няколко години той е женен за Дебора Фалабела, която изиграва ролята на дъщеря му в сериала. Джована Антонели, която е екранната му съпруга, е женена няколко година за режисьора на Клонинг.

Наистина като зрители изпитвахме доста емоции с този сериал. Той е и един от последните латиноамерикански, които съм гледала. След това открих Хиляда и една нощ, даже като попаднах на него, мислех, че пак е от Южна Америка и покрай него имам на сметката си към 15 сериала от южната ни съседка.

Да, много хубав беше. После имаше и друг, римейк, но някак не можа да ме грабне така.

# 364
Здравейте, издирвам сериала Готъм сезон 3 - не го намирам в замунда, нито никъде онлайн, а става много интересно и искам да проследя историята.. съответно и сезон 4 и 5...

Има ги в зелката.

# 365
  • София
Някой гледал ли е филм във Filmisub след обновяването на сайта без да има регистрация? Нямам регистрация и не успявам да си пусна филми. При регистрация иска финансова подкрепа. Склонна съм да платя еднократно, но в момента не мога да си позволя да лиша семейния бюджет дори от тези 9.90 евро.
Освен, че тази финансова подкрепа спира рекламите , дава ли друго предимство? Например ако избера само еднократна подкрепа да имам достъп до по-малка част от заглавията?
 Не откривам общи условия или нещо подобно, затова си позволих да отправя питането си към вас, ако някой е запознат.

# 366
  • Bayern
Някой гледал ли е филм във Filmisub след обновяването на сайта без да има регистрация? Нямам регистрация и не успявам да си пусна филми. При регистрация иска финансова подкрепа. Склонна съм да платя еднократно, но в момента не мога да си позволя да лиша семейния бюджет дори от тези 9.90 евро.
Освен, че тази финансова подкрепа спира рекламите , дава ли друго предимство? Например ако избера само еднократна подкрепа да имам достъп до по-малка част от заглавията?
 Не откривам общи условия или нещо подобно, затова си позволих да отправя питането си към вас, ако някой е запознат.

Във filmisub.cc гледам рядко и без регистрация, във filmite.net  изискват рег. и заплащане .Пробвай да гледаш във filmi123.club  и  filmi9.com  .

# 367
  • София
Точно в filmisub.cc ми е драмата. Сега тръгна един филм без регистрация, но опитах с много други преди този да тръгне.
Ще проверя filmi123.club  и  filmi9.com, досега май не съм гледала в тях. Благодаря за препоръката!

# 368
  • Bayern
Точно в filmisub.cc ми е драмата. Сега тръгна един филм без регистрация, но опитах с много други преди този да тръгне.
Ще проверя filmi123.club  и  filmi9.com, досега май не съм гледала в тях. Благодаря за препоръката!

Моля  😊
Още 3 сайта за безплатно гледане -  film4e.com  ,  filmifen.com  ,  filmiplay.com

# 369
  • София
Момичета, ще ви гръмна сега с това търсене Joy

Филмът е стар. Преди 20-25 г да съм го гледала. Американски войник, който е женен за азиатка и до колкото помня я тормозеше. Накрая сам се гръмна, като налапа  дулото на автомат. Седеше на стол, постави автомата на земята, налапа дулото и се гръмна. Все си мислех, че актьорът е Долф Лундгрен, но не намирам такъв филм с него.  Но помня, че беше такъв висок, рус, як мъж. Останал ми  е някакъв спомен , че смисълът на филма е, че трябва да изтърпиш това, което ти се случва, а не да бягаш от него, иначе пак ще ти се случи нещо подобно.

# 370
ketito, би трябвало филмът да е Heaven & Earth на Оливър Стоун с Томи Лий Джоунс.
https://www.imdb.com/title/tt0107096/?ref_=nm_flmg_t_51_act
Бях забравила за този филм и аз съм го гледала отдавна, по истински случай е.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 22:30 от Ralik1

# 371
Тъкмо се зарадвах на filmi123.club, изгледах един епизод и бааам- поиска ми премиум абонамент. Много хубав сайт с богата видеотека.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 12:10 от Анонимен

# 372
  • Bayern
Тъкмо се зарадвах на filmi123.club, изгледах един епизод и бааам- поиска ми премиум абонамент. Много хубав сайт с богата видеобиблиотека.
Малко търпение  и след няколко часа пак ще е достъпен за гледане. Аз докато не ме допускат да си гледам сериала  наваксвам с филмите от същия сайт , досега за филмите не ми се е случвало да ми искат премиум абонамент .

# 373
  • София
И при мен така стана. Загледах се в един сериал, отпусна ми 4 епизода и половина преди да ми отреже квитанциите. Днес пак ще опитам.

Спомня ли си някой един сериал, който даваха 90-те години, май го превеждаха като "Огнената Грейс". За самотна майка , цапната през устата . Не го откривам, а ми се гледа.

Също и "Пътят към Авонлий" не откривам. Май и него даваха тогава, но в детския телевизионен "блок".

# 374
  • Варна
 Потвърждавам за  filmi123.  И много харесвах ,,Огнената Грейс"(,,Grace under fire")- наистина го издирвах преди месеци-тъц.

Общи условия

Активация на акаунт