Евровизия (Тема 29) Kъм Ливърпул

• 29 997
  • 593
  •   1
Отговори
# 420
Аз също много харесах Geolier. За съжаление, голям хейт се изсипа върху него, защото е от Неапол и песента му е на неаполитански език. Той спечели телевота с 60%, Анджелина беше само с 16,1% там.

# 421
Точно че е на неаполитански ми хареса. Първата вечер като го чух много ме накефи, нещо между албански и италиански, с много Ш и много Ъ. Вчера я чух два пъти и по радиото. Направо си става хитче.

# 422
Германия избра Isaak

Много забравима песен, но поне е слушаема. Не е някакво извращение. Виждам ги отново сред последните места тази година

# 423
Напълно забравима е немската песен. Пак ще се изгуби във финала и ще бъде част от последните места.
Аз все още понякога си пускам Malik Harris - Rockstars
Скрит текст:

По  местно радиото почнаха да пускат много често една песен.ОК,повече от една, но тази конкретно се оказа Loreen - Is It Love

# 424
  • Немция
Германия избра Isaak

Много забравима песен, но поне е слушаема. Не е някакво извращение. Виждам ги отново сред последните места тази година
Много от песните на Евровизия са забравими според моя вкус, но не им пречи да се изкачат нагоре в класацията.
Зависи и от коя държава е изпълнението, това влияе за съжаление и ме губи като зрител.

# 425
На мен ми харесва песента на Германия. Не е нещо нечувано, но засега селекцията не впечатлява така или иначе.

# 426
С тия лакирани нокти... Чуден "мъж".
Германия ще е на последните позиции отново.

# 427
На мен ми харесва песента на Германия. Не е нещо нечувано, но засега селекцията не впечатлява така или иначе.
И на мен така!

# 428
  • в сърцето на един мъж...
И на мен ми хареса Германия. В сравнение с извращенията, които сме слушали, това направо е добро Simple Smile

# 429
Дания
Скрит текст:

Не беше моят фаворит.  Има нужда да работи над вокалите
Естония
Скрит текст:

Ужасно викане.  Не е моето
Литва
Скрит текст:

Най-накрая фаворитът ми от преселекция, да спечели.  12 точки от мен. Радвам се, че избегнахме The Roop
Молдова
Скрит текст:

Не, че избора им беше богат, но все пак ми е много
Наталия вече е била на Евровизия, през 2007 година. Молдова продължават с традицията да повтарят участници 🤣

# 430
Литва е много добре. По принцип те са единствената балтийска държава, която не е печелила, а в последните години са най-стабилни от трите.
Аз съм 0/2 с фаворитите в националните селекции, даже мисля изобщо да не слушам следващите. Поне италианската песен ми харесва, даже засега ми е номер 1 от всички, а дори не ми* беше в топ 3 в Санремо. Това май говори за високото качество на фестивала и ниското на избраните досега песни за Евровизия...

Чакам да изскочи "заека" и да си намеря тоталния фаворит, дано не си остана с чакането.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 16:09 от Clouded

# 431
Поне италианската песен ми харесва, даже засега ми е номер 1 от всички, а дори не беше в топ 3 в Санремо.
Италианската тази година е ужас. Всъщност изгледах цялото Санремо и от 30-те песни.. поне половината бяха по-добри от тази. На мен фаворити ми бяха Geolier, Mahmood, Annalisa и Ghali.. и то още от първата вечер. Накрая се класираха все около челната петорка. Не очаквах този безумен регетон да спечели.

# 432
Полша

Приятна за слушане, но не ми е много competitive. Ще видим

# 433
Имаха песен като " Oh, boy ", а избраха някаква средна песен с пренавит изпълнител, подобна на онези, с които UK бършат дъното. Пак ще има " Sorry, Germany, zero points ".

# 434
В Сан Марино по традиция, след края на фестивала в Санремо се провежда и конкурс с част от участниците на Санремо и не само.. Той ще определи отново кой да представи Сан Марино на Евровизия. 

Лоредана Берте, Марчела Бела, Жалис и др. участват:
https://www.eurofestivalnews.com/2024/02/19/eurovision-2024-ecco … 8-big-san-marino/

Общи условия

Активация на акаунт