Паническо разстройство - 55

• 43 537
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте отново. След като ходих при трима нвврохирури и всички казват, че нямам киста, а цистерна магна отново се връщам на нервите за моите състояния. Днес пак едно вътрешно чувство за треперене и нервност много неприятно. Пия от 4 дни Дуксет и флуанксол дано помогнат. Някой има ли впечатления от Дуксет?

# 181
Здравейте отново. След като ходих при трима нвврохирури и всички казват, че нямам киста, а цистерна магна отново се връщам на нервите за моите състояния. Днес пак едно вътрешно чувство за треперене и нервност много неприятно. Пия от 4 дни Дуксет и флуанксол дано помогнат. Някой има ли впечатления от Дуксет?
Аз съм на Аритави (същата активна съставка) и флуанксол. Смея да кажа, че това е доста добра комбинация (след несполуките с Бифлокс и Бринтеликс).

# 182
След колко време усетихте ефект?

# 183
Здравейте, от една седмица приемам бифлокс през ден. От вчера ми е лошо, отпаднало, гади ми се, а днес кръвното ми играеше от 96 до 172 горна граница, а долната 80-95. Дори в един момент кръвното беше 97 на 26 долна. Отделно апарата отчете аритмия. Това странични реакции ли са на бифлокса ? Кога ще отминат? Някой пие ли бифлокс и как го е понесъл в началото ?
И аз имах подобна симптоматика от бифлокса. Изчакайте още седмица-две, и ако няма подобрение, се консултирайте с лекар за евентуална смяна.

Здравей, след колко време ти подейства бифлокса. Аз вече го пия 17 дни, като първите 15 дни го пиех през ден. Кога се очаква да отшумят страничните и да подейства.

# 184
За Аритавито- може би след 3 седмици.
Бифлокс не ми понесе добре и ми го смениха.

# 185

Колко дни пи бифлокса и за какво ? Аз го пия за тревожност и лека депресия, но засега нямам подобрение, дори леко се влоших.

# 186

Колко дни пи бифлокса и за какво ? Аз го пия за тревожност и лека депресия, но засега нямам подобрение, дори леко се влоших.
Около 2м. за тревожност, но имах странични ефекти, които не отминаха, и ми смениха АД.

# 187
Здравейте!Някой с тревожно и паническо разтройство,който в даден момент да е развил ужасни киселини,болки и тежест в хранопровода,дори при минимално количество храна,2,3 хапки(сухар,ориз,солети,супа)и ужасен горчив вкус в устата дори при глътка вода и това всичко да е било на психична основа.

# 188
Здравейте!Някой с тревожно и паническо разтройство,който в даден момент да е развил ужасни киселини,болки и тежест в хранопровода,дори при минимално количество храна,2,3 хапки(сухар,ориз,солети,супа)и ужасен горчив вкус в устата дори при глътка вода и това всичко да е било на психична основа.
Мда, аз- киселини. Отминаха с натрупването на лекарствата.

# 189
Искам са попитам и хората,които като мен с месеци се борят със замайване, гадене, вълни, потене има ли сличай на припаднали и изобщо как св справяте с ежедневното неразположение. Пишем си доста засимптоми, но малко за начини за справяне с тях.

# 190
Аз казах вече, че опитах какви ли не начини, добавки, билки и т.н. И стигнах до хапчета. Те закрепиха положението засега.

# 191
Здравейте, с удоволствие чета всичко, което пишете, и съветите, които ми дадохте. Макар, че се чувствам малко като в група на анонимни алкохолици, може би, защото след толкова години отказвам все още да приема, че имам проблем.
Аз закрепих положението, пия Деанксит + вечер ако не мога да заспя едни билкови.
Не съм ходила на доктор взех ги отново на своя глава, първите дни имах леконзамаяност, защото съм с ниско кръвно, но определено се чувствам доста по-добре и най-вече спокойна. Имам и сутрин леко главоболие понякога, изсъхване на устата и няколко пъти киселини. Колко време ще ме посъветва те да ги пия. Определено не искам да е дълго.

# 192
и аз съм имала същите симптоми, дори парене в устата, леко подуване.  Можеш да си вземеш вода за уста-червена, на мен много ми помогна. А може и някой вирус да си лепнала. Като бях болна от Ковид сега август месец ми беше така горчиво в устата.  И каквото и да хапна и горчеше.

# 193
Заради многото симптоми постоянно се притеснявам, че може да е множествена склероза. Нали ако беше това на ЯМР трябваше да се види. Извинявам се за глупавия въпрос, но ме гложди от доста време.

# 194
Естествено, че ще се види.

Общи условия

Активация на акаунт