Паническо разстройство - 55

• 43 283
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Странно е ,че до сега съм нямала проблеми...Ще спра хляба не ,че ям де но на 0.Интересното е че пия дуспаталин като болката е на макс и не повлиява
Хирурга ми каза че е повърхностна болка и аз вече се обърках нацяло и не ьнам явно ще си правя и ядрено магнитен резонанс
Само това не съм правила
Скенер с контраст и 10 ехограф имам

# 706
Гинекологично как си? Понякога такава болка може да е от ендометриоза, но само специалист гинеколог, който разбира от това, може да каже.

# 707
При мен паниката е на макс. Качих лексотана на 3 на ден. Иначе няма оправия.
Хората се залисват с нещо, дишат, при мен докато не пия хапче НЕ и НЕ.
Ша ставам наркоман. Спрях хлора, май ще трябва да го почна пак.
И при мен всичко го има, което при вас, вкл. косопад, гадене, тук болка, там болка. Ужас.

enyo, кога пиеш левид и по колко?

# 708
  • София
elinor7, пия сутрин и обед по 25мг, това е по-малко от минималната, но пък ми помага поне за храносмилането (да не чуе дявола). Може да прочетеш във фрамар и листовката, и коментарите, изписват го и на хора без психични проблеми, при проблеми с храносмилането.

# 709
Преди целия този ужас първо отидох на генеколог гледаме на ехограф вътре и вънка каза че нямам проблем
Цитонна маска 1

# 710
Какво ви навежда на мисълта ендометриоза
Какви са симптомите
Само това остана сега да ми има ужас

# 711
Нищо не ме навежда на мисълта, не искам да ви филмирам. Щом сте ходили на гинеколог, значи там са ви наред нещата. Явно трябва да обърнете внимание на червата, сигурно от там идва всичко. Пробвайте с диета, с пробиотик, без глутен. Много е гадно и трудно, но има светлина в тунела. Проблемите с корема са отврат, скапват целия ден.

# 712
Привет хораа 🙋🏻♀ как изплувате от апатията към всичко буквално? Опитвам се с всички сили да правя нещо каквото и да било, а стана ли от леглото не ми се ходи до банята дори да си измия лицето. И след това пък идва момента, в който колкото повече не правя нищо, толкова повече се обвинявам, че се чувствам по този начин.

# 713
Привет хораа 🙋🏻♀ как изплувате от апатията към всичко буквално? Опитвам се с всички сили да правя нещо каквото и да било, а стана ли от леглото не ми се ходи до банята дори да си измия лицето. И след това пък идва момента, в който колкото повече не правя нищо, толкова повече се обвинявам, че се чувствам по този начин.
За това говорих, това е момент, в който е нужна самомотивация и стимул вътрешен по команда. При професионалния спорт се изгражда. Обаче като няма такъв бекграунд, се иска воля.

# 714
Да така е
Аз съм с постоянни болки в дясно на корема и отива болката понякога под ребрата в дясно пак утре ще ходя на незнайно вече какъв доктор
Мисля си че е хроничен апандесит въпреки че ме гледаха 10 пъти на ехограф
Май ще си направя вече ядрено магнитен резонанс
Просто искам вече да се разбере какъв е шибания проблем за тази ужасна болка ,нямам нерви вече
Благодаря на вс много сте готини

# 715
Щом са те гледали, значи не е апендисит. Щом болката отива под дяснато ребро, значи е раздразнено дебело черво, то прави завои под ребрата. И това ще мине, иска се търпение и упоритост и много внимание с храната и трябва да има душевно спокойствие.

# 716
Спокойствие нямам
Със сърцебиене съм 24-7 вече от както прретърпях тази операция
Имам парене по цялото тяло за него знам ще е на психическа основа
Но корем да боли 24ч на психическа основа няма
Ще спра хляба месото и млечните
Ще видим дали има ефект
Но се чудя като ги спра какво ще ям
Аз ям сирене и месо цял живот

# 717
Аз спрях само глутена, ям си млечни и месо, иначе ако и тях изключа, не знам какво ще ям вече. Но всичко е на принципа проба-грешка, пробваш кое ти помага.

# 718
За това говорих, това е момент, в който е нужна самомотивация и стимул вътрешен по команда. При професионалния спорт се изгражда. Обаче като няма такъв бекграунд, се иска воля.

Разбирам всичко на думи и писане, но на моменти имам проблясъци и успявам да се съвзема, да стана, да си върша нещата, а след това по някое време пак ме смачква наново

# 719
Зсравейте, пия Дуксет втори месец, но се появи проблем вече две седмици ми закъснява цикъла. Не знам как да постъпя.

Общи условия

Активация на акаунт