Великобритания - тема 93 Есенно Хелуинска....

• 34 350
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
При нас и на работа, и в училището на малкото, имаше затворени по няколко класа само, чиито учители са членове на този конкретен синдикат, дъщерята беше много щастлива, че днес имали физическо два пъти, аз пък бях много щастлива, че нейният клас си беше на училище.

# 616
  • някъде в орбита...
Всички стачкуват при нас. Децата вкъщи, ние работим от домашния офис, и така.

# 617
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нашето училище работеше нормално и детето беше на училище. Много студен вятър днес.

# 618
  • До хладилника, който обичам
Още малко и идва пролет. Нарцисите в градината ми цъфтят, лалета и минзухари са подали нос.

# 619
  • UK
Имам 3 минзухарчета вече Blush някой знае ли откъде мога да си взема български кокиченца за догодина?

# 620
  • UK
Защо пък български, има ли разлика ?

Денят е по-дълъг вече, не е тъмно когато голямата се прибира от училище. Само да избутам февруари и вече ще ми се оправи настроението. Въпреки, че сега когато работя по друг начин гледам даже на тъмните, зимни месеци.

Аз да се похваля, вече направихме пълен месец със соларните панели и има дни ,в които потреблението ни през деня е нула.

# 621
  • Bristol
Аз да се похваля, вече направихме пълен месец със соларните панели и има дни ,в които потреблението ни през деня е нула.
И ние сме така. Денят го планирам според слънцето, видя ли че е светнало и бързам да пусна пералня и миялна Simple Smile Плюс, че нямам сушилня и използвам да суша на простора в двора.

Моята ски почивка мина, така че нямам нищо против пролетта да идва Simple Smile
Вече планирам лятната си почивка. Купила съм билетите и резервирала настаняването, но сега търся забавления, кану, каяк, колела, малки походи из планината, малко забележителности и мнооого храна Simple Smile Аз затова не мога да отслабна...
Преоткрих полентата тази зима и сега се чудя, какво да сготвя с гарнитура полента, за да пробва и дъщерята. Мъжът обаче не я хареса Sad

# 622
  • Великобритания
аз пък чак сега се сетих , че имам много луковички на кокичета и нарциси , дето трябваше отдавна да съм засяла .. Ма на , пак блея някъде , сега ще ходя да ги набуча , все нещо ще излезе
Моя мъж почна на ново место и вчера му казали, че ако иска отпуска ще е след лятото.. демек тва лято май ще пропуснем Sad
Някой наскоро да е подновявал лични документи в посолството , не онлайн , че съм изтървала срока от 45 дни  ?

# 623
Посади ги, пак ще поникнат, макар по-късно тая година, а догодина ще са навреме.

# 624
  • някъде в орбита...
И аз изтървах тази година, но както Бу писа, ще ги нацвъкам по саксиите, и каквото излезе, поне за следващата пролет ще са готови вече Grin

# 625
  • Великобритания
ще ги засядя след малко , дано кучето или съседските котки не ги изровят

# 626
  • Манчестър
Очаква се  Beast from East, прибирайте цветята.
11 дена студ и сняг.

Мери, полента в Италия съм хапвала като гарнитура на печени меса. Същото практикувам и в къщи.

# 627
  • Великобритания
eeee стига де .. омръзна ми от студ, искам пролет , цветя и хубаво време

# 628
Очаква се  Beast from East, прибирайте цветята.
11 дена студ и сняг.
O, нееее. Няма край тоя студ. На предния леден полъх ми измръзна абсолютно всичко, нищо, че беше добре завито, покрито и какво ли не, даже цикламите измръзнаха, а уж са устойчиви на измръзване и студ. Това лято ще трябва да подновявам всички цветя от нулата, а имах чудесни мушкати. Тук докъм средата на месеца го дават устойчиво с температури над нулата и дневни до 8-9, дано така продължи.

# 629
  • Bristol
Кукуряка ми цъфти, кокичетата също. И аз май едни грудки на нарциси забравих да ги сложа есента.

Мъжът пробва да си поднови ЛК онлайн, не му е изтекла, но не можа. Пишело, че нямал биометрични данни 🤔 Преди почти 10 години е издавана и паспорт май скоро български не е вадил. Аз имах планове на дъщерята ЛК да я подновя онлайн, като направи 18, но сега вече не съм сигурна дали ще се получи 🤔 Бях останала с впечатление, че за ЛК не трябват биометрични данни.

Общи условия

Активация на акаунт