Има ли вече бъдещи майки за Август 2007г

• 14 463
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Благодаря ви момичета!
В сряда съм на лекар, за да видим какво е положението. Стискайте палци всичко да е наред.

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  ще чакаме новини  Hug  bouquet

# 226
Гита Ог добре дошла, горе главата, кога ти е термина, да те запиша на първата страничка
за снимките, може да качвате по няколко, а тези които имат някое и друго детенце да се снимат с него и тогава на сайта,
тук май мъглата се разкара,  днес ме чака голямо обикаляне, трябва да избирам подарък, дано само малката да слуша да не ни се смеят хората по улиците
за сега от нищо не ми се гади, преди седмица много ми се ядеше дюнери, а аз по принцип ги мразя, иначе пия по 2-3кафенца, много ми се пие кафе, не знам каква е тази работа, с първата бременност не пиех въобще и всичко което беше забранено някак организма ми сам го отхвърли, но сега не е така,
айде лек ден на всички

# 227
Здравейте. Честито и добре дошли на всички нови мами, -лека бременност.   bouquet Laughing Laughing Laughing Като чета за вашите симптоми, че аз взех да се чудя дали съм бременна newsm78, като изключим гърдите ( за които мъжа ми е много щастлив) нищо друго ми няма, от време на време съм по гладна от друг път и това е. Единственното което ми е доста странно че не ми се пие кафе, а бях такъв кафепиец, сутрин като си отворя очите и се лепвам за копчето на машината, а сега си правя но изпивам две глътки и толкова. Иначе аз прочетох доста по въпроса дали е вредно, и по мое мнение стига да не се прекалява  не би трябвало да има отражение. За симките идеята също ми хареса още утре ще сложа своя, добре ще е да се познаваме нали ще сме заедно цели 9 месеца, а и след това ще се подкрепяме. Heart Eyes
Ментина за хемороиди един мой познат ползваше Хемороидал -крем за мазане е и казаваше че му помага.
Гига Ог стискам палци за теб и бебето. Надявам се всичко да е наред с вас. Praynig

# 228
  • UK
ама мами само аз ли съм си сложила снимка  ooooh!....
 а кога ще започнем да си снимаме и коремчетата, че то моето така се е подуло, че не знам  Mr. Green

# 229
Хей Мегита супер готина булка си била Simple Smile...Скоро и аз ще сложа снимчици..А за коремчетата има време..моето много се беше подуло преди седмица, ама сега си е  като преди  newsm78, може би мааааалко по-подутичко..

# 230
  • Пазарджик
Здравейте мили бремелинки, на новите мами добре дошли и лека и прекрасна бременност ви желая на всички   bouquet Hug

Аз днес съм като парцал направо, за пръв път се чувсвам толкова отпаднала и ми се гади  Sick няма да ви казвам. Едвам успях да дойда следобед малко на работа (добре че шефа ми се пада много роднина иначе ...  Rolling Eyes )

Идеята със снимките е супер, ще направя всичко възможно днес да кача някоя моя, може и със съкровището, че то повечето снимки са ни все заедно  Simple Smile

Гита Ог, стискам палци всичко да е наред при вас.  Hug

# 231
  • UK
beli4ka аз уж не ям а корем имам и то не малък  Sick надявам се да е моментно състояние и да се оправи ама то няма начин... от тук нататък все ще расте  Mr. Green Heart Eyes

и благодаря за комплимента...  Laughing радвам се, че съм ви харесала  Embarassed

# 232
Ами Мегита като гледам ти си 4 г.с и аз точно тогава бях изпънала едно тумбаче  Heart Eyes..и се чувствах мнооого бременна  preggo..ама сега наистина поспадна и се подува само вечер  Simple Smile..но си права  smile3521, няма мърдане ще си растем дружно за в бъдеще preggo  preggo preggo ...

# 233
  • София
Здравейте и хубава седмица и от мен  Hug
Някой пие ли Утрогестан като мен..няколко часа след приема му се чувствам като пияна и само търся легло..а съм на работа  ooooh!
Кафе пийвам само сутрин като се събудя..повече не.
В коя седмица ще чуем сърчица ?

# 234
Ами май точно в 5 трябва да ги чуем  Praynig...Аз в четвъртък съм на доки и дай боже  Praynig  Praynig  Praynig чуем мъничкото сърчице..

# 235
ех, и аз съм в сряда следобяд на доктор и се надявам да чуем и сърчицето. Още не съм виждала сакчеко даже  smile3516

И аз се чувствам като пиян парцал  cry а за яденето - не мога да погледна сладко, за разлика от преди. Ядат ми се само сирене, маслини и пиленце. Също ми се вие доста главата, но се боря с един грейпфрут от известно време и определено се чувствам по-добре. Лошото е че вода пия съвсем малко, защото ми се повдига  Sick Коремчето ми за моя изненада спадна и сега съм почти като преди. Само че пък гърдите ми са като камък. Вече мечтая да минават тези 2 дни по-бързо че да видя какво става вътре.

И аз качих една снимчица. Хайде да се запознаем!  Hug В търсене съм на свадбените и може да ви ги покажа по-натам.

За новата тема - в момента само смешки са ми в главата от сорта на "Август ще бъде май"

# 236
Момичета,не бързайте за сърчицата,че да не ви върнат.Може би 7-8г.с. е добре да се изчака.Аз специално ще отида към края на седмицата или след празниците,но на мамите първескини е разбираемо нетърпението! FlutterПожелавам ви успех!
Я да попитам мамите с малки дечица-вдигате ли ги ?Аз колкото и да се старая да не вдигам моя "мъж",просто няма как,а е цели 14кг. и е много як!Да ми е жив и здрав! Heart Eyes
Относно стомахчето ми-ами не е подуто,дори на моменти забравям,че съм бременна-може би ,защото съм улисана в грижите покрай дечко!Вече го научих да казва,че ще става "бати" Laughing
Ейсега ще се опитам да кача някоя снимчица,само да не се събуди Даката!Отивам!
п.с-не мога да си вляза в профила на снимка.бг-забравила съм си ника,ужас!

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 14:49 от Дидка-ръжената питка

# 237
  • UK
 лелееее момичета видях снимчицитееее.... много са сладки  Hug  Hug  Hug   bouquet

за коремчето мисля, че съм се подула както когато трябваше да ми идва и предполагам, че и на мен ще ми спадне коремчето ...  Mr. Green  Heart Eyes... но до кога не се знае  Mr. Green

ох аз вече взех да мисля заглавия на темички... ето 2
 1: Ето Коледа дойде, до Август все ще сме добре
 2: Чакаме си нашите подаръчета Августките майчета
 3: Бебо има си сърце, двойна радост на мама ще донесе - Август 2007г
 ако ми дойде нещо друго ще го добавя  Laughing

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 15:25 от Megita

# 238
Какво ще кажете за : Августовска мама сърчице ще види скоро на екрана..

# 239
  • София
Или да перефразираме "Августовска мама сърчице ще чуе скоро от екрана"

Общи условия

Активация на акаунт