Има ли вече бъдещи майки за Август 2007г

• 14 464
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
добро утро
добре дошла сузи, не ми е ясно само защо цитираш списъка,
времето пак е много мъгливо, няма ли да се махне тази мъгла, да грейне едно слънчице, ех мечти
айде лек и весел ден

zdravei mila Klara,ste me izvinite ako pravia gluposti zastoto sam savsem na4inaesta s komputrite i dori ne znaeh kak to4no da pisha v vashia forum,samo 4etiah.tsitata e greshno natisnato kop4e ot men,tova e.A ina4e vi pozelavam hubavo vreme s mnogo slance i bez magli.Az sam ot Sofia no sega ziveia v Atina i sam kasmetliika da se radvam na dosta hubavo vreme,pregradki na vsi4ki vi,badeshti mai4eta

# 211
  • София
  Сузи и аз съм го правила този номер  Simple Smile Все още може да си отидеш на този дългия пост и да го редактираш като изтриеш ненужното  Simple Smile Отделно може и да ползваш КРЕДОР горе за да пишеш на кирилица  Simple Smile
   Честита бременност на всички нови мами които са се появили от една бивша августинка  Simple Smile

# 212
  • UK
августинчета понеже нямах какво да правя и отворих регистрация в снимка.бг  потребителско име: avgustki парола: 2007
 надявам се скоро да започнем да си слагаме там нашите снимчици...

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 22:02 от Megita

# 213
Megitaр много добре си се сетиа, аз ще сложа линк към сайта със снимките на първата страничка, и там също можем да слагаме важната инфо, просто не ми е останало време,
сузи, тя Aila ти е обяснила как да го поправиш, а аз не се сърдя просто ми стана интересно дали пък аз нещо не съм разбрала  newsm78

пп Направих линк към снимките, хайде качвайте снимки да ви видим  smile3509 той е на първата страничка

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 21:02 от Клара

# 214
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми, освен и аз да се запиша.......Само че нещо имам кофти чувство, че не всичко ще е наред. Правиха ми микробиология и резултатите не бяха чудесни, пих лекарство, което не е препоръчително за бременни....абе, въобще не знам какво ще стане. Лекарката искаше да ида преди Нова година, ама аз мисля още тази седмица да се видя с нея и да си поговоря. Вчера на всичкото отгоре и кръвно вдигнах, та добре, че имам приятелка фармацефт с мъж хомеопат.......едно ми е притеснено, а ми е за 2-ри, т.е. 3-ти път, но 1-ят не завърши успешно, така че.....

# 215
  • UK
 аз си сложих 1 снимчица за сега... другата ще е живот и здраве с коремче  Mr. Green

Гита Ог миличка всичко е божа работа... ако е овредено бебето ще го изхвърлиш а ако нищо му няма всичко ще е наред... преди 3 месеца ми се наложи да пия антибиотик преди О и точно този месец забременях и малко след закъснението направих спонтанен... за кръвното и аз вдигам и имам сърцебиене и пия Допегит специално за бременни било и съм по- добре от него...
 Успех  bouquet

# 216
  • София
здравейте, мамчета
Аз 2 дни бях извън софия и все ми се струва като се прибера, че при нас е най-студено  Sad
Аз с дънките имам проблем, защото все тесни ги нося, а за жалост..едни модерни хипер тесни  си бях взела, които и преди едвам ги нахлузвах ама вече не мога да ги обуя..така че остават за след 15 год. като се върне модата Simple Smile А си ги пазех за по-специални случаи ..затова носете си новите дрехи докато е време  hahaha
Мегита, добре дошла, виждаш ли..не трябваше да се караш на бременните в искам бебе Simple Smile Сега и ти ще ги навестяваш..за стимул и надежда  Wink

# 217
  • Златна Добруджа
Добро утро! При нас събота и неделя времето беше прекрасно и не съм сядала на компютъра  Grinning и сутринта с радост виждам нови бъдещи майчета и много изписано  Laughing Трябва да вземем молбата на Клара присърце и да мислим заглавие за новата ни темичка, че тия дни ще изпишем тази.
Гита Ог , знам че ти е притеснено, но каквото е писано това ще стане. Мисли позитивно и стискам палци нещата да се подредят по най-добрия за теб начин  Hug
Мегита , добре си се сетила, трябва да накарам мъжа ми да ме снима, че нямам скорошни снимки - все детето снимаме Simple Smile
Хубав ден на всички ви   bouquet

# 218
Добро утро момичета  Hug!
Как са коремчетата? Аз искам да ви питам как се справяте с "жаждата" за кафенце  food010  morning  kaffeetrmker_2  ...От както знам че съм бременна не съм пила кафе, а днес вече ми се плаче за едно кафенцеее  Coffee....Дали не може да си пийвам по едно мъничко кафе на ден или на два дни  newsm03..Другото което искам да ви питам е, дали имате апетит към нещо по-специално за ядене  eat. Тези дни аз искам да ям само Макдоналдс, при положение че винаги ми е бил страшно гнусен  Sick...Вие какво си хапвате? А за сърцебиенето и аз получавам лекичко и за кратко и преминава бързичко.

# 219
  • UK
Добро утро момичета  Hug!
Как са коремчетата? Аз искам да ви питам как се справяте с "жаждата" за кафенце  food010  morning  kaffeetrmker_2  ...От както знам че съм бременна не съм пила кафе, а днес вече ми се плаче за едно кафенцеее  Coffee....Дали не може да си пийвам по едно мъничко кафе на ден или на два дни  newsm03..Другото което искам да ви питам е, дали имате апетит към нещо по-специално за ядене  eat. Тези дни аз искам да ям само Макдоналдс, при положение че винаги ми е бил страшно гнусен  Sick...Вие какво си хапвате? А за сърцебиенето и аз получавам лекичко и за кратко и преминава бързичко.

Моята приятелка когато забременя я заведох при моята гинеколожка да и останови бременност и тя и каза, че може да пие по едно кафенце на ден но да не прекалява... за Макдонълдс и аз много го ям сега... аз сега съм на вълна супи... много ми се ядат супи... пия ужасно много вода... много сокове ми изцеждат и пия и много ми е вкусно..

# 220
  • Златна Добруджа
За кафето - аз пия по едно сутрин с мнооого мляко  Peace Ао не пия /може и да е внушение или по-скоро навик/ ще има мосле мъъъка  smile3550 . Гледам поне в това да съм редовна  Mr. Green Въпреки всичко почнаха да ме мъчат хемороиди  Embarassed Знаете ли някакъв лек, моля. След първото раждане ми дадоха от болницата един крем направен при тях. Чудя се сега с какво да се мажа  newsm78  
Иначе нямам определени желания за храната - и да ям и да не ям на мен все ми се гади  Sick

# 221
Ментина, за хемороиди знам, че доста помага зеления чай, но за съжление четох много лоша статия за зеления чай и бременеенето  Confused...Аз също си мислех че след като спра кафето ще имам проблеми със  smile3550...но НЕ слава богу, пак си ходя по 2-3 пъти на ден  Blush...Но пък страхотно ми се пийва кафенце ама чисто и слино  ooooh!..нооо няма как и аз ще направя като теб..със млекце или сметанка..

# 222
Добро утро ,августинки!
Моят лекар ми каза да не пия повече от две чаши кафе на ден.Такава доза за мен е смъртоносна! Mr. GreenЯвно ,не е чак толкова опасно кафето!Аз пия по половин чаша на ден и ми е достатъчно! Grinning
А за странните вкусови предпочитания: преди дни комшийката ни даде малко БАХУР (свинско черво ,пълно със свински дреболии и ориз).Само като го видях ,ми стана лошо ,но вчера взех ,4е изядох половината от него  Mr. Green На какво ли не е способна една БРЕМЕННА! Laughing
Иначе нямам определени желания за храната - и да ям и да не ям на мен все ми се гади  Sick
  Peace
Вече не мога да отворя хладилника- повдига ми се от всичко ,което се намира в него. Sick
Добре ,че поне на обяд не ми се гади....
Добре дошли на Iva_83 , Suzi и Гита Ог!
  bouquet Hug  Grinning
Дано да си изкараме прекрасно заедно ,до заветния АВГУСТ!!!А сега,с нетърпение очаквам да споделяте повръщащи емоции с нас! Laughing Laughing LaughingИли каквото ви е на душата! Crazy
Гита Ог ,стискам палци ,всичко с беб4ето да е Ок! Praynig Вярвам ,4е ще е така!

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 09:40 от крокодил

# 223
Добро утро и от мен.  Grinning
Желая успешна седмица на всички. Дано да има още бъдещи майки, които да се включат, а за тези които вече са тук да има по-малко  Sick
Аз в четвъртък съм на доктор, за да чуя едно тупкащо сърчице  Two Hearts  Praynig Много се надявам да стане това, защото тогава вече ще споделя с родителите. Така се разбрахме с любимия да изчакаме този момент и тогава да бием тъпана smile3521
За радост досега нямам оплаквания като гадене или повишен апетити. Даже по-скоро апетита ми се поизгуби. Ама то това ще се навакса по-нататък Joy
Айде приятен ден на всички ви  Grinning

# 224
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви момичета!
В сряда съм на лекар, за да видим какво е положението. Стискайте палци всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт