Има ли вече бъдещи майки за Август 2007г

• 14 466
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
да не е 08.01 ?????

# 196
да нещо днес не мисля

# 197
  • UK
да нещо днес не мисля

е позволено ти е сега  Hug  bouquet

# 198
здравейте
iva_83_ последно 1,08,2007 ли е или аз нещо бъркам, добре дошла
и аз нямам симптоми, даже на моменти се улавям че забравям за състоянието си, даже дънките почнаха да ми падат, не че съм отслабнала но май доста се разпуснаха,
искате ли да си спретнем една предколедна срещичка, или януарска

# 199
да и на мене ми се гади,но не сутрин а вечер и следобед,в 5 гест.седмица съм,мен пък си ме гледаха в Шейново при доктор Чалманов на жагинален ехограф,мен не ми е гадно,общо взето нормална процедура и по сигурна,вижда се по добре ако има усложнения нещо плода.И  на мен ми е първа бременност и постоянно се притеснявам,а преди седмица бях прокървяла малко и се стреснах,но док каза че засега е наред всичко и ми изписа магне б 6 и папаверин,спомагат за подтискане на контрацкиите и са безвредни за плода,което е важно,споделям го да знаят и други.На 25 съм сега,живот и здраве ще се радвам на 11 август да се роди едно здраво бебенце.За гърдите мойте станаха огромни хахахахха като на Памела Андерсън и сега съм с малко коремче,макар че съм на един месец и половина,а винаги сум била слаба,бях 56 кила а сега май вече качих 7 вече:)))) за тесните и плитки дънки и аз нося такива,засега се набутвам в тях,но пък гледайте винаги кръста да ви е на топло,защото иначе може да има усложнения.Иначе да облеклото определено ще е проблем и то зимата сега:(
Пожелавам ви лека и благоприятна бременност и да си имате здрави сладки мънички слънчица на август.Simple Smile
успех и целувки.

# 200
Ей Жужке,не от априлки(аз се коригирах де),а от майските мами.Ама защото термина ми бешеза май,а родих април и си пиша в майската тема....та така!Сори! Wink

# 201
zdraveite ,i az sam nova. spored kalendara na bg-mamma termina mi e na 16.08. parva bremennost mi e i sam na 30 godini. sas sapruga mi se opitvahme ot edna godina da si napravim beb4e no 4ak sega se polu4i.
zatova pak ste mi doide to4no kato podarak na sobstvenia mi rozden den.

# 202
[

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 22:09 от сузи

# 203
добро утро
добре дошла сузи, не ми е ясно само защо цитираш списъка,
времето пак е много мъгливо, няма ли да се махне тази мъгла, да грейне едно слънчице, ех мечти
айде лек и весел ден

# 204
  • UK
 здравейте акгустинчета  Hug
 честита ви неделя, тук слънцето се е показало и е много приятно...  smile3521
 снощи бях на купона на бургаския подфорум ама си тръгнах рано, че много пушат тия жени и беше много задушно  smile3546  smokeuu... а тази сутрин се сабудих доста раничко, към 7:30 и сега кашлям от снощи и малко ме наболява коремчето но иначе съм добре... само за запека не знам аз си ходя нормално... е сега ходя по 1 път на ден а преди ходех по 2-3 пъти... така, че май и при мен има промяна  ooooh!

Хайде лек и спокоен ден от мен  newsm51
 Аз съм тук така, че няма да ви изпускам от поглед  newsm10 smile3521

Забравих да кажа още нещо  Embarassed
 Добре дошли на новите бременлийки... много се радвам, че се умножаваме   bouquet пожелавам ви лека и спокойна бременност и на финала да гушкаме по 1 или защо не по 2 малки мушморочета  stork-boy stork-girl newsm32 pacifier

# 205
Здравейте и от мен,а съжаление аз пък днес станах чак преди половин час,доста си поспах:)))))чак до 12 часа.За съжаление тук в София времето е ужасно гадно и студено:( и аз искам слънчице,така обичам лятото,но.......няма как:0).За запека и аз съм така всеки ден ми се ходи,но е ужасно,направо голям зор голямо  напъване(хихиихихи),а ям плодове и зеленчуци доста,дано по-нататък да се оправят нещата:0)Ще се радвам да споделите нещо за Шейново ако знаете как е там,понеже засега се очертава там да съм и някой ако знае за д-р Чалманов повече,ще съм му много благодарна за информацията....
Благодаря и лек ден!
усмивки!!!:Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 206
  • UK
крокодилчеееееееее хванах те ама да не избягаш сега  Mr. Green Heart Eyes

# 207
Здравейте и от мен!
bin, поздравления!!! Ти не трябваше ли да си на лекар на 21-ви?  smile3508
При мен симптомите....гърдите ми се втвърдяват яко, коремчето ми спадна /явно е било по други причини  Embarassed/, но гаденето става все по-силно. Взех да губя апетит и ми е леко криво. Колкото до килограмите - не са мръднали. Също и аз понякога получавам сърцебиене. Правиха ли ви кардиограма за това?
И още: най-голямата гадост е че долният ми мъдрец реши да направи пореден опит да се измъква навън и вече две вечери ме боли толкова, че чак сълзички пускам. Знам че не трябва да пия лекарства, а и упойки не могат да ми бият....въобще я втасах. В момента не ме боли и силно се надявам да не почне пак довечера.
Ох, и вчера бяхме на рожден ден на всичко отгоре. Така и не ми се доспа и стоях до 4 часа. Мноооого пушат обаче тия хора и днес се чувствам като препила въпреки че бях на сокче /вишна, че да не будя въпроси  newsm48 Днес обаче не можеш да ме изкъртиш от кревата. Само ми се спи и...спя  Laughing

# 208
  • UK
на мен не са ми правили ЕКГ но на прегледа ми прослушаха сърцето, измериха ми кръвното и пулса... сега всеки ден ми мерят кръвното...
 за дебелеенето аз си дебелея и то яко... хем не ям много дори гледам да се ограничавам но може би само ми се разширява таза ама пак не си ми стават дрехите де  tantrum
 снощи на купона бях с долница на спортен екип  Blush иначе няма с какво всичко ми опъва... няма да си купувам сега дрехи... чак януари месец Рожбето то Искам бебе ще идва към Бургас и ми снима няколко модела ( тя има магазин за бременни ) дънки и ще ми донесе да меря и тогава вече ще си взема  Joy... а за запека до колкото знам не е хубаво да се напъваш защото все пак като напъваш дупето напъваш и при бебето... нали като раждат жените казват да напъват все едно акат  Embarassed

# 209
inedica, трябваше, ама нали не мога да трая......... Laughing Laughing Laughing Ама ще си отида и на 21 да видя какво ще каже чичо доктор. Да има как ще си купя ехограф и ще си го гледам постоянно.  Crazy Поздравления на всички нови попълнения! Леки и безпроблемни бременеенета и сладки бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт