Има ли вече бъдещи майки за Август 2007г

• 14 661
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ми ще помоля да ме изтърпите и мен EmbarassedИ аз съм от миналогидишните августинки и влизам,аз да ви кажа,че бебета с термин АВГУСТ са най-прекраснире малки слънчица.Моята Ина беше планувана за 13.08,ама любопитната принцеса се появи на 30.07.Радвайте се на тези месеци,защото сигурно ще ви прозвучи странно,но на мен ми липсват.Вярно е,че жегите ще ви потормозят,но пък е прекрасно да родиш през лятото,защото после като погледнеш към небето,то ти се струва още по-синьо,а слънцето още по-ярко.Ще се радваме,ако има с какво да сме ви полезни в Родени 2006 Hug
П.П.И да издам съфорумките си-хич не надничахме тайно,ами съвсем явно си ви чакахме Joy

# 91
Мили мами, августинки 2006, не се притеснявайте да влизате, когато пожелаете, вероятно и ние ще сме така след 1 година!   bouquet  bouquet  bouquet

inedica , и аз преди малко се върнах от аптеката с нов тест! Joy Joy Joy
Пак са си две чертички, което и мен ме поуспокои!

Момичета, вие имате ли някакво предположение за датата на зачеване? За себе си знам, че е било или на 24 или 25 ноември!

# 92
Аз мерех БТ за първи път и буквално дебнех овулацията  Laughing така че съм сигурна, че е станало на 16-ти ноември, което всъщност е 28-мия ден от цикъла ми. По тази причина ми е трудно да определя термина си. Голяма радост беше - говореха ми за Клостил, за лапароскопия и т.н. пък то.....станало  newsm51 Стъкмистиката спрямо датата на зачеване показва 9-ти август.
Августовски майчета, радваме се на присъствието ви, защото ви чака отговаряне на МНОГО въпроси!  newsm03

# 93
  • Златна Добруджа
Въобще нямам идея кога е станало, защото активно бебеправихме  Crazy , а аз никога не съм си следила БТ и т.н. Затова се доверявам на лекаря си, който каза термин 10.08.2007, като уточни че мога и да не дочакам дотогава и живот и здраве родя края на юли. Но това може би е валидно за всички майчета с дати началото на месец август. Peace
Да ви се оплача - вчера давах съвети как да подтискаме глада си, а днес от 10 часа сааамо ям  Embarassed и то тестяно  #Cussing out Отгоре на всичко нещо не ми е вред, чувствам се като парцал. Много рано,бе. Направо не мога да повярвам, аз мислех че ще карам бременност като първата - пей сърце. Добре,че детето ми е по-голямо и само се оправя, а в момента е на училище.  Grinning

# 94
  • София
   Хайде и аз да поздравя бъдещите августинки. И аз като другите мами с нетърпение очаквах появата ви. Simple Smile Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и накрая най-сладкото бебче или две на света  Simple Smile

# 95
  • София
t-nestorova: Значи аз като теб ходех усилено на аеробика 3 пъти седмично. Но я спрях преди седмица. Специално говорих вчера с гинеколожката ми и тя ЗАБРАНИ всякакво скачане. Каза че сега е най-опасно. И забрани джакузита, вибрации и такива наподобяващи контракции.  Та каза никаква аеробика, може леко каланетика, йога и такива бавни движения. Може и плуване. Но мен от гъбички ме е страх. Иначе още горещ душ ми забрани. Обаче смятам да ходя на някакъв спорт за бременни, гледах в нета има.

Gera: аз съм също като теб, 24 или 25 ноември.

# 96
здравейте
и аз не съм ходила на лекър още, признавам си мързи ме, а и може би защото знам че още е рано, с първата бременност бързах да ходя и да видя една точка която не беше ясно дали е бебе или не, и за това сега не бързам, и съм правила само един тест  Embarassed , дали да не взема да направя още един,
за храните, аз мисля че не трябва да се пият сокове с консерванти, както и свежи салами и други не добре обработени меса и сирена не са препоръчителни за хапване, пастети също не,
бебето сме го работили на 20-ти, но мисля че овуто ми е на 22ри, и сигурно плувците са чакали там да им дойде реда

# 97
Ей,че се радвам,ставаме все по-вече и все по-вече!Добре дошли на всички мами! Heart Eyes
Симптоми имам някакви-болезнени гърди,особено малкия като ме види гола , казва" цици" и започва да ги мачка,тогава болят здраво! Crazy,гади ми се отвреме на време,главоболие,сприхавост и нервност!(ужас,детето го отнася....)
А е нормално при втора бременност по-рано да изпъкне коремчето,и при мен е така,но си влизам в дрехите-далече съм още за бременните си премени! Stop

# 98
  • Златна Добруджа
Сега ще се изложа сигурно, но ще питам /нали ви казах,че тази бременност ми е все едно първа  Grinning/
Та защо наистина при втора бременност коремчето проличава по-рано. И при мен го забелязвам това, но са минали цели 6 години  Rolling Eyes Е, и аз ходя със старите си дрехи, но видимо  коремът ми е надут. Та който има предположения - моля да ми каже, плийз  newsm78

# 99
При нас има усилен спор за датата на зачеване Laughing Laughing Laughing Нали съм след инсе, аз си знам точната дата - 22.11, но мъжа ми пък се надява той да си го е направил, а не доктора  Praynig На августинките 2006 благодаря, че са при нас  bouquet

# 100
  • София
Здравейте!

Аз съм заченала около 15.11.
И аз май не бързам да ходя на диктор, а и не съм се ориентирала още къде да отида. Иска ми се да си избера един и за следене и за раждане. Първия път ходих при една, на друго място за изследвания..., на трето място раждах...  Тоя път ме тресе едно шубе.... още от сега  ooooh!

# 101
  • София
Ау недей да ни плашиш така Simple Smile Ние, на които ни е за първи път какво да кажем Simple Smile Дето се вика не знаем утре какво ни очаква..друго е да си минал по пътя Simple Smile А от какво точно те е шубе - раждане, кг ?

# 102
тези на които им е за първи път, тръпката е голяма,
мен не ме е шубе, първата бременност бързах да раждам, а сега ще се насладя на пупата и ще си я нося дълго, много ми е гот че ще е лято, моя корем още не се беше прибрал като хората и може би за това така бързо се наду,

# 103
здравейте май4ета Simple Smile
след всички премеждия , които преживях около зачеването, след това приемането на бременността ми от таткото и всички останали, ве4е малко по-спокойна мога да се впиша тука Simple Smile и моя бебо се о4ертава да бъде лъв4е- определиха ми терминът за 9 август  Heart Eyesи на мен ми е първа бременност, но още не са ме завладяли типи4ните въпроси които вълнуват май4етата- за раждане, килограми , усещания и т.н., защото сега трябва да мислим кога да заживеем заедно и т.н., но се моля вси4ко да се нареди бързо.
на вси4ки пожелавам много лека и много безпроблемна бременност и най-ве4е- наслаждаване на абсолютно всеки момент от нея- от не4овешкия апетит, до бурните сменящи се странни 4увства Simple Smile  Hug Hug Hug

# 104
  • София
Шубе ме е от всичките "екстри" на бременността. От гаденето, от киселините, от тежкия корем.... От самото раждане най- много ме е шубе. Защото първия път реших да се правя на герой и си отидох да раждам без уговорки, без упойки.... Ама тоя път мисля всичко да си подсигуря, абсолютно всички глезотийки. Защото така или иначе безболезнено няма да мине, поне да е мааалко по-леко. Не, че съжалявам за първото раждане. Напротив. Горда съм, че се справих и го преживях. Но... тоя път ще пробвам по друг начин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт