Виена тема 13

• 43 529
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
САННЯ, ти откъде влизаш за картите?
Аз влизам през viennacitycard.at и веднага се появява предупреждение, че не могат да се извършват банкови трансфери. В поста ми от тази сутрин бях написала дословно какво се обясняват.

# 106
  • СОФИЯ

Дъщерята скоро ми го дръпна на телефона и е удобно.

# 107
  • София
Честно казано изобщо не зацепвам какво ми показваш. Някакво приложение ли е? Аз се опитвам през сайта им да купя.
Ориентирах се! Благодаря ти, свалих си го.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 16:16 от Тонка*

# 108
  • СОФИЯ

Приложение

# 109
  • София
САННЯ, в това приложение няма Виена Сити Тур и ме препраща към официалния сайт, който ми дава тъпото съобщение, че не извършва банкови преводи в момента.
За момента спирам, че ми гръмна главата. Уикенда преди да тръгнем ще пробвам пак.

# 110
  • СОФИЯ
Какво е Виена сити тур не знам,  в приложението има Виена сити карт. Единствено за САТ е по-добре през сайта им да се купува. Там трупам точки и няколко пъти съм пътувала с билети само от точките, без да плащам. Дете до 14 г е безплатно с САТ. Имат и сити чек за големите куфари ако летите с австрийците.

# 111
Как и откъде се предполага да закупим Виена кард, като не може да се осъществи банков трансфер?
Да, явно партньорът Кларна са се сдухали и не може - с кредитна или ПейПал?

ПП Имах предвид не може да се закупи с банков превод чрез приложението, защото то не работи с Кларна, а само с кредитни карти и ПейПал. Объркано го бях написала.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:17 от Анонимен

# 112
  • СОФИЯ
Не е ли това? Има я в приложението и пише какво включва. Ползвала съм я само веднъж, преди години когато дъщеря ми беше малка.

# 113
Точно тя е, горе го бях написала сбъркано. На мобилното приложение имам запаметена кредитна карта и не ми показва, че не мога да платя, но е възможно по банков път да има някакво пренасочване към сайта.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 17:17 от Анонимен

# 114
  • СОФИЯ
И аз пробвах в приложението, нямам запаметена карта никъде, никога не го правя по ред причини. Но в приложението в момента си може и с Виза и с Мастеркарт.

# 115
Именно - с кредитни карти може, но не по банков път. За банков превод партньорът се казва Кларна и явно има някакъв проблем в сайта, а приложението въобще не работи с тях. Тя иска да предплати с банкоматна карта (по банков път) и не може чрез приложението, ако съм разбрала правилно проблема.

# 116
  • СОФИЯ
Е, Тонка ще каже, но по мое мнение просто тя самата се е пренапрегнала с планове и резервета и изпушва. Всеки разполага с банкови карти. Сумата не е голяма като размер.

# 117
Тя не знае, че няма да я оставим без билети Grinning Hug

# 118
  • София
Боже, боже, ще се гръмна вече. Grin

Сання, картата, която искам не е тази, която ми показваш. Харесала съм комбинирана с The Big Bus. Това е разликата.

Лили, сега като ми обясняваш, ми се избистри положението и ти благодаря! Този плашещ надпис, който ми изкача постоянно, мислех, че важи за всякакъв вид плащане и се отказвах да продължа напред към покупка, тъй като си въобразих, че ще ми блокират сумата за 5 човека заради проблема, който имат, и че ще увисна без пари и без карти за транспорта. Joy
След твоето обяснение излиза, че спокойно мога да платя с кредитна карта, ако правилно съм разбрала.
Утре ще опитам, че за днес се чувствам изтощена от собственото си мрънкане.
Благодаря, че ме изтърпяхте! Hug

# 119
  • СОФИЯ
Утре на свежо всичко ще направиш успешно!

Общи условия

Активация на акаунт