Виена тема 13

• 43 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
за 350 евра, жената е уточнила 250 лв.
Това, което трябва да добавя е да следите специално какви са местата за спане според това какво желаете. Често примерно разтегателния диван в дневната е указан като място за спане и така е апартамент с 4-ма но двама спят в спалня а двама в дневната на дивана. За нас примерно е от значение понеже често тийнът, който е 190 няма как да спи на диван.

в центъра на пешеходно отстояние за май месец няма как да намерите нещо на тази цена за 4-ма. Хубаво е да сте до спирка на метро където и да е.
Вижда се преди резервация какво е настаняването дали спалня + диван или отделни легла.
Аз също държа на това. Много се дразня в основния профил на мястото за настаняване като са накачени снимки от 15 апартамента. После отнема време да се ориентираш кое точно ще получиш.

# 511
  • Варна
Ориентирах се. Полетът на връщане е чак вечерта и се чудя дали дали да не платя и 5та нощувка, друг начин не виждам с 2 деца , както и опция "късно освобождаване", за което съм съгласна да платим, разбира се.

# 512
ivka_smile, ние също бяхме с две малки деца и полета ни беше вечерта в 8:30, което значеше, че трябва да тръгнем към летището около 18:00. Няма нужда да плащаш още една нощувка. Може да си оставите багажа в шкафчета за багаж на Виенмитте. От там до центъра ви е десетина минути пеша. Ще седнете да хапнете някъде за обяд, ще се поразходите малко и то дошло време да тръгвате. До Виенмитте има сладкарница Оберлаа. Ще се отбиете за по една тортичка (шоколадовите им еклери са .... мммммм Yum) и после си хващате влака за летището.

# 513
  • СОФИЯ
До Вин Митте е и градският парк със златната статуя на Щраус. Има и на други композитори, има и езеро с патици.

# 514
Няма нужда да плащаш още една нощувка. Може да си оставите багажа в шкафчета за багаж на Виенмитте.

На пратера също има багажни. Зависи кога трябва да се освободи апартамента. Ние бяхме последния път в апартамент който трябваше да се освободи до 10 часа, което с малки деца си е предизвикателство.

# 515
Здравейте довечера летим за Виена с 2 деца на 4г и 9г.  Взели сме 72 часови карти за мен и мъжа ми. Въпросът е за зс детето на 9 какъв билет трябва да купим? За придвижване от летището и във Виена. Ще сме там до неделя

# 516
  • Варна
Кой от двата апартамента според вас е с по - добро местоположение с оглед използване на по - малко транспорт и смени от летище и до център :

# 517
  • София
Първият е по-удобен според мен. Пешеходно достъпен е до централната гара откъдето има директни влакове за летището и е съвсем близо до спирка на трамвай с който имаш директна връзка до централната част.

# 518
Здравейте, някой възползвал ли се е от VIENNA CITY CARD.
Пише, че има отстъпки за музеи и за градски транспорт.
Но дали си заслужава?

# 519
Aз бих предпочела второто. Там, около Дунав е страхотно за разходка и денем и вечер, както и покрай канала около спителау. Има си зеленина, площадки. Кварталът е хубав. Има си метро, на ханделски пък  минава S7 директно за летище.

# 520
  • СОФИЯ
Здравейте довечера летим за Виена с 2 деца на 4г и 9г.  Взели сме 72 часови карти за мен и мъжа ми. Въпросът е за зс детето на 9 какъв билет трябва да купим? За придвижване от летището и във Виена. Ще сме там до неделя
От летището зависи с какво ще се придвижвате. До границата на града е с шнелбана.
За градски транспорт това е единичен билет, но за детето на 9 г и за събота ще ви трябва. Може карта за 1 ден. 5.80 евро е, важи от нула часа до 1 след полунощ на следващия ден

# 521
От летището зависи с какво ще се придвижвате. До границата на града е с шнелбана.
За градски транспорт това е единичен билет, но за детето на 9 г и за събота ще ви трябва. Може карта за 1 ден. 5.80 евро е, важи от нула часа до 1 след полунощ на следващия ден

A за CAT нужен ли е билет за детето на 9?

# 522
  • СОФИЯ
За САТ не,  но за градски транспорт после трябва.
Не знам с коя авиокомпания летите, но ако сте с австрийските авио и ползвате  САТ може да чекирате багажа за обратния полет там,  на ландщрасе. И за други авиокомпании също, не и за ниско бюджетните. На сайта им има иф.
Шкафчета за багаж обаче може да ползвате без заплащане независимо от авиокомпания, щом ползвате САТ.
Последните две са много удобни, по мое лично мнение.

# 523
  • столицата
Да питам пак аз. Казват ми да не ходя в 10 бицирк, че било опасно. В същото време виждам, че бг магазините са там, тук се наемат апартаменти в този район. Какво значи опасно? През деня ли? Ако сме две жени, ако има мъж с нас?
Има ли други райони, които да избягваме?  Споменаха ми 20-ти.

# 524
  • Варна
как така опасно бе , ЛУДИ ЛИ СтЕ  ? Особено светлата част на деня кой ще ви закача ????

Общи условия

Активация на акаунт