Ревността...

• 10 758
  • 249
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Ми то всичко е възможно след време...
Можеш ли да стоиш да премисляш, ами ако..., ами ако не..., ма какво ще стане...?! Аз не мога, квото стане.

# 196
Няма бе, тя ще го промени с любовта си. И той ще стане прекрасен съпруг и баща на общите им бъдещи деца. И никога, ама никога няма да загледа чуждо.
Някои също вярват и в дядо Коледа.

# 197
  • София
Една изневяра не гарантира следващи.
Може да няма никаква потребност да изневерява след това.

# 198
Всяка връзка и ситуация са за себе си.
Да се съди щом така с единия, така и с другия, е доста опростенческо и детинско.

# 199
Абе такъв гьонсуратлък да си бесен, че те ревнуват, докато наистина кръшкаш, си е част от личността на този мъж и той ще си отнесе това безочие и в новата връзка.

# 200
Абе който си е кръшкач, ще си кръшка и в друга връзка. Тва си е начин на мислене и реакция в определени ситуации.  Щото проблеми винаги ще се намерят и в нова връзка, в един момент ще стане скучно или изнервено покрай бебе ако имат и най лесно е да си намери ново забавление. Просто така действат този тип хора, не че няма изключения, ама са рядкост.

# 201
Това не е баш "кръшкач", а вид балък, че се вкарва в паралелни връзки с матримониални обещания. Колко е вярно 50:50.

# 202
Моят съвет е да бягаш с 200. Обсебването и ревността са състояния, които не се оправят. Може временно да затихнат, но след това се връщат с още по-голяма сила. По-зле ще става, по-добре - не.

# 203
  • Най-красивата страна
Когато единия партньор е ревнив и обсебващ ,той с поведението си сам подтиква другия да започне да изневерява.

# 204
Когато единия партньор е ревнив и обсебващ ,той с поведението си сам подтиква другия да започне да изневерява.

По-често самият той почва да изневерява да не се мине случайно.

# 205

Или този който изневерява вече получава измиващо съвестта оправдание - ами то като ме ревнуват поне да има за кво....

# 206
То не че и тва го няма, ама аз поне бих си направил шоуто с такава ревнивка, след като съм решил да и разпиша пътния лист.

# 207
  • SF
Точно така. Ако си зависим от ревнивецът/ревнивката - дом, кредити, деца, бизнес и т.н., стоиш и търпиш, кефейки се, че другият те ревнува, защото те обича и държи на теб.

Има разлика от ревност и обсебване. Ако флиртуват пред мене с друга, ще ревнувам. Но ще отпусна края и ще разхлабя връзката.
 И отношението си.

# 208
То не че и тва го няма, ама аз поне бих си направил шоуто с такава ревнивка, след като съм решил да и разпиша пътния лист.
Ей ма ти си страшен, браво, играч ... трябва да си праиме шоуто с на хората, които "обичаме" чувствата.

# 209
Чувал съм че ежедневните разпити, проверки, драми и скандали без повод действат доста зле на любовта. Така че е нормално в даден момент да ти писне и след като така и така понасяш всичко, поне да има реален повод за което. В крайна сметка тия патологии са си проблем на притежателя им, не на отсрещния.

Общи условия

Активация на акаунт