Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 417
  • 821
  •   1
Отговори
# 750
На мен така веднъж не ми върнаха парите повече от две седмици. Написах им един имейл дали всичко е наред с върнатата пратка, тъй като не съм получила парите в срока, който са обявили и на другия ден ми ги възстановиха и извиниха за забавянето. 😁

# 751
Ужас , значи ако не гледаш може нищо да не получиш , поне да ти бяха пратили някакъв код за отстъпка .Grinning

# 752
Здравейте, момичета. Някоя поръчвала ли е Pull me closer рокля от плетиво в късия вариант? Чета в сайта коментари, че е по-дълга от на снимките (дори и до коляното), което мен ме устройва. Интересува ме, ако някоя я има, в кой размер е и колко е висока, за да преценя на мен докъде ще ми бъде 😂 Също така дали е много стегната и дали има разтегливост. Слагам снимка на роклята в скрит текст.

Скрит текст:

# 753
Аз пък да попитам malinka15 материята шушляк ли е или промазка или неопрен....че не ми е много ясно Rolling Eyes

# 754
Получих парката в С. Вече стои както на снимките, доволна съм много 😇. Ще пусна по-късно снимки. Явно просто наистина ми е била доста голяма в М размер. Получих и pleasure to wear блузките в розово и милитъри, изглеждат ми доста добре откъм материя, само че са доста тънки. Sweater weather пуловера е хубав 🤗 Pull me closer роклята е доста плътна, като малко по-надолу под бюста е по-стегнато плетиво, надолу има разтегливост, също съм доста доволна, като пуловера е като кройка. На мен ми е също малко над коляното, като съм 167см. Пуловера bear hug и шала ги чакам на 10-ти, трябваше и тях да ги получа, но не били минали качествен контрол, та за тях допълнително ще се изкажа 😅.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 13:15 от posh95

# 755
Супер ти е якето , а може ли пуловера да снимаш как седи , отдолу разтеглив ли е ?

# 756
Супер ти е якето , а може ли пуловера да снимаш как седи , отдолу разтеглив ли е ?

По-късно довечера ще ви го снимам облечен, има еластичност и в бюста, и надолу, като надолу е повече - там откъдето започва леко “набрания” елемент,  не съм сигурна точно как се казваше 😅

# 757
Малинка, видях че си пуснала парката в олх Grinning хора, не помня кога върнах блузката, не ми се връща назад да си търся коментара, но още не са ми върнали парите. Знам, че Алеса са точни в това отношение, но все пак…
Да продадох я ,не ми се връщаше отново , понеже много време се чака за тоя отк отдел и после връщането на парите , замяната също бавно става . И освен това от новата колекция доста неща върнах или замених 😂. Тааа малко и срам ме хвана вече 🤣
Материята май е непромокаема не шушлякова , но не мога да я определя точно .
Някой няма ли да снимка дънките ?
На posh95 много хубаво й седи парката, не мен хс ми беше широка , не се харесах с нея .

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 19:36 от malinka15

# 758
Сега получих и пуловера bear hug и шала. Може би това ми е любимия пуловер, като изключим мечето и на ръкава (можеше да мине с 1 само) 😁 Много е мекичък и топъл, в комбинация с парката и шала стои много сладко. Шалът е достатъчно дълъг и широк да се носи по всякакъв начин, също ми харесва.

# 759
Има нови неща , гледам и декор с мечета .

# 760
Ботите май ще ги има и в цвят милитъри, виждат се такива на снимката с новото палто.

# 761
Кой ги мисли тея модели с бяло точно на яката, така че всяка точица от грим да личи. Това на новото палто. На парката забелязах, че точно на края на ръкавите  е бяло. Ами малоумно е това, трябва всяка седмица да се пере.

# 762
Палтото и в двата цвята ми е ужасно. А ботите са добри, цвета никак не е лош, но това пухеното да не го бяха слагали, първо е грозно, второ ще стане мръсно за 0 време, няма чистене....просто си мислят дрехите не за реалния живот, и за бг пътищата, а за снимки. Тука 1 път да стъпя на някоя клатеща се плочка и това бялото е заминало.

# 763
Определено в мокро и кишаво време ще е много весело с тези кубинки с бялото. Аз с черните палта имах проблем с яките, като ги закопчаех особено, винаги яката гледах да не ми се търка по лицето, че и на черното много добре личи най-малкия допир грим… Със зелената и бежовата парка няма този проблем, още повече че ципа на бежовата не е до горе, което за мен е голям плюс, а и не обичам около врата да се увивам много. За сега по бялото на ръкавите не се е изцапало. Розовото палто мен ме грабна, честно казано. И най-вече, че яката може да легне, а не е като на другите ми техни..

# 764
Почнаха продажбите на бежовата парка по олх.. иначе върнаха ми парите, все едно ме чуха Grinning аз не съм се съмнявала де, Алеса са си коректни, просто е дразнещо да се бави.
ПП: аз не виждам за кои боти говорите, някой ако може да пусне линк?

Общи условия

Активация на акаунт