Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 449
  • 821
  •   1
Отговори
# 660
Присъединих се. Пожелавам ти да се разрастне групичката. Надявам се само и ти да не се предадеш под напора на Мими. 😄 Шегувам се, но наистина не знам с какво толкова ги плаши или подкупва администраторите на другите групи. Не съм коментирала тук от известно време, но... Получих си клина с нюд колана с надпис. Материята не е лоша, кройката е добра, обаче този колан всъщност е ластик и на живо много евтинее. Ще снимам по - късни. Поръчах и роклята шампанско с черните лога и синджири на ръкавите. Материята е супер изкуствена, никаква еластичност и страшно запарява. Единствения плюс е, че наистина е красива и има много интересен блясък. Стои много добре, но едва издържах в нея 2 часа, интересни модели, хубави кройки, ама материя тип Aliexpress от намаление.
Аз поръчах в два цвята от style practice , но и за двата не ми се видя нещо особено .
В кои цветове ? Аз търся в небесно синьо.
Но, не съм сигурна дали цветат е същият.
Между другото направих група във фейсбук aless fashion . Все още се обработва , който иска може да се присъедини, няма цензура там .
Много ти благодаря.
Доста са полезни честните коментари . Аз поне така преценям какво да купя.
И аз поръчах белите дънки , бяха ужасни и една розова риза , която ми евтинее за 118 лв и ги върнах .
Но, новите блузки с логото много ми допадат , очаквам парка , надявам се , че ще ми хареса . Освен това доста неща са ми подменяли и поправяли, за това не мога да се оплача. Доволна съм като цяло , но цените много взеха да скачат и това не ми харесва .

# 661
Наистина евтинее този колан/ластика, а тъкмо го заглеждах панталона.
Скрит текст:
Средна работа, по-скоро ми идва като за пролет - есен.
ivelivave, клина с нюд колана каква материя е? Плътна ли е? 😻
Теди, прозират ли дънките? 🤩

# 662
Кристал, със светло бельо няма проблем, не прозират, с тъмно не съм ги пробвала, но ще направя експеримента и ще напиша.

Този колан направо ме фрапира 😬 на снимките с Мая ми изглежда някак по-мека, плътна материя, нещо като неопрен, а то...

# 663
И мен така ми изглеждаше, но то снимките са супер обработени. Все по-високи цени за все по-кофти материи. Сега си поръчах три рокли от olx, че не мога да чакам новогодишна колекция. Ще видя те как са. Имат и много яки попадения Аlessa , но започнаха да са 1 на 100
Кристал, със светло бельо няма проблем, не прозират, с тъмно не съм ги пробвала, но ще направя експеримента и ще напиша.

Този колан направо ме фрапира 😬 на снимките с Мая ми изглежда някак по-мека, плътна материя, нещо като неопрен, а то...

# 664
Здравейте! Има ли промо код за пазаруване или го пускат само в месеца, когато имат рожден ден. Благодаря

# 665
Аз получих парката.Не мога да ви излъжа - много ми харесва като изработка,цветове,модел.....Платът е много ефектен с леко преливане. Качеството е конкурентно с премиъм италиански брандове. С една дума: Страхотна е!

Но - поръчах я в р-р L(сгреших) ,предвид,че моделите са умалени,а пък тук става въпрос за връхна зимна дреха. При първото пробване се одобрих. Махнах етикетите.(ключов момент).
Облякох я с идеята да я разходя,погледнах се пак,но ....... за жалост,колкото и да не искам да призная.........НЕ Е моят р-р. Явно моят р-р е М .Малко ми е широка в раменете и ханша,не ми е комфортно.
 Вгледах се.....не се одобрих. Сега седи на закачалката. Красива.....,но в погрешен за мен р-р. Ще я обявявам на по-ниска цена. Не мога да я върна без етикети.
Та така.
Може ли да ми кажеш размер на бюста?Моят е 110 Ако е оголемена я искам.

# 666
  • Варна
Ау да, ужасно евтино изглежда тоя ластик :/

# 667
Аз получих кубинките и парката… и греда, връщам ги. Кубинките стоят много грубо. Наистина не съм носила такива обувки до сега, може в мен да е проблема, но не мога да се възприема. Кракът ми изглежда някак си голям и широк, а не е като да нося някакъв огромен номер, 38-ми е все пак. Парката… стои ми като чувал, нищо общо със снимките на сайта. Не е моят модел.

Освен това парката е доста по-тънка от зелената. А кубинките вътре нямат никакъв хастар/подплата. Не смятам, че ще топлят.

# 668
Снимката не се вижда, би ли я добавила пак?

# 669
Аз го получих този панталон с ластика, за съжаление скъсах етикета и на сл. Ден като погледнах материята - ами евтина е, навремето имах такова панталонче от пазара на Красно село…( преди много много години, когато нямаше молове)…

# 670

Честно да ви кажа, няколко пъти гледах… не мога да се възприема. Вярно е, че съм свикнала да нося по-скоро елегантни дрехи, ама се чувствам като клошар с парката и кубинките… чак ме е срам да кача снимка 🤦🏼♀

# 671
Пош, аз имам кубинките. В кутията с етикет са и няколко пъти го обувам, чудя се и пак ги прибирам. Не мога да реша просто... Вчера дойде зелената парка и въобще не съм впечатлена. Повече от 150лв не струва. Ще дадеш ли снимки на бежовата, много ми е интересна? п.п Сори за мръсното огледало, не знам кога съм го насвинила така 😅

# 672
Кой размер е парката? Явно и моята ще е голяма.Нося Хс,но чакам С.Нали все са умалени уж....

# 673
Сега след разговор с тях… установих за парката, че ми е твърде голяма. Нея съм я поръчала в М размер. Свих и от връзките, ама не. И надолу стои много широко, и в раменете. И в бюста даже имам място, като техните топове са ми в М… Та, доста е уголемена.

На тази втората снимка я прихванах да видя просто, ами има една излишна педя горе-долу… Та, доста уголемена е.
П.с. Не знам как се завъртя тази втората снимка и колко се добива представа, дано съм помогнала 🤷🏼♀

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 11:31 от posh95

# 674
Явно са уголемени,ако  не се изпълва в бюста,стои леко издута нагоре.И аз имам този проблем,моята L-ka първоначално като я видях,бях убедена,че си е моят р-р. Но впоследствие......

Общи условия

Активация на акаунт