Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 457
  • 821
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас/София
Получих си ризата They say OMG!, но е прекалено прозрачна, за да я сложа в офиса, дори и под сако, така че ще я връщам. Иначе не изглежда зле, не се мачка.

# 646
Поправка, до края на седмицата се очаква парката… Уж 🥲

# 647
Голямо чакане за тази парка .

# 648
Аз получих парката.Не мога да ви излъжа - много ми харесва като изработка,цветове,модел.....Платът е много ефектен с леко преливане. Качеството е конкурентно с премиъм италиански брандове. С една дума: Страхотна е!

Но - поръчах я в р-р L(сгреших) ,предвид,че моделите са умалени,а пък тук става въпрос за връхна зимна дреха. При първото пробване се одобрих. Махнах етикетите.(ключов момент).
Облякох я с идеята да я разходя,погледнах се пак,но ....... за жалост,колкото и да не искам да призная.........НЕ Е моят р-р. Явно моят р-р е М .Малко ми е широка в раменете и ханша,не ми е комфортно.
 Вгледах се.....не се одобрих. Сега седи на закачалката. Красива.....,но в погрешен за мен р-р. Ще я обявявам на по-ниска цена. Не мога да я върна без етикети.
Та така.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:02 от Berussa

# 649
Аз се притеснявах да не е умалена…

# 650
Пристигна ми Style Practice блузата в цвят Soft Beige, както и дънките. Дънките ми допадат, малко са стегнати в талията, чудя се дали да ги връщам, но блузата я връщам със сигурност. Цветът не ми допада на живо - като мръсно бяло към сивкаво е, и прозира.

# 651
Аз поръчах в два цвята от style practice , но и за двата не ми се видя нещо особено .

# 652
Аз поръчах в два цвята от style practice , но и за двата не ми се видя нещо особено .
В кои цветове ? Аз търся в небесно синьо.
Но, не съм сигурна дали цветат е същият.
Между другото направих група във фейсбук aless fashion . Все още се обработва , който иска може да се присъедини, няма цензура там .

# 653
Аз чакам утре да получа парката с кубинките, поне те вече са готови… А да попитам тези от вас, които поръчаха worth the wait жилетките, как са? Доволни ли сте? И колко къси са точно?

# 654
Pleasure to wear де , сега видя нещо съм объркала имената .

# 655
Присъединих се. Пожелавам ти да се разрастне групичката. Надявам се само и ти да не се предадеш под напора на Мими. 😄 Шегувам се, но наистина не знам с какво толкова ги плаши или подкупва администраторите на другите групи. Не съм коментирала тук от известно време, но... Получих си клина с нюд колана с надпис. Материята не е лоша, кройката е добра, обаче този колан всъщност е ластик и на живо много евтинее. Ще снимам по - късни. Поръчах и роклята шампанско с черните лога и синджири на ръкавите. Материята е супер изкуствена, никаква еластичност и страшно запарява. Единствения плюс е, че наистина е красива и има много интересен блясък. Стои много добре, но едва издържах в нея 2 часа, интересни модели, хубави кройки, ама материя тип Aliexpress от намаление.
В кои цветове ? Аз търся в небесно синьо.
Но, не съм сигурна дали цветат е същият.
Между другото направих група във фейсбук aless fashion . Все още се обработва , който иска може да се присъедини, няма цензура там .

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 17:18 от ivelivave

# 656
Тези групи във фб вече се и създават с целта   да наберат бързо популярност и Мими да ги забележи и да ги откупи с някоя сериозна сума във ваучер за Алеса.
Единственото място, което съществува с целта да няма цензура и без други мотиви, е тук, тази тема.

Worth the wait жилетката я имам в екрю цвят, не е твърде къса, на мен ми идва доста под пъпа, в предвид, че съм висока 173см. Харесва ми и си я нося с дънките soft beige. Все не стигам да ги снимам и да кача тук как изглеждат, но дънките са страхотни. Еластични са, прилепват и извайват тялото като клин, не се набират никъде, кройката е чудесна, няма емблеми и пътни знаци на дупето, не жълтеят, както някой беше писал в групите, в много нежен светло екрю цвят са, с две думи скоро не съм се влюбвала така в Алеса дреха, както се случваше преди доста години.Simple Smile

# 657
ivelivave, клина с нюд колана каква материя е? Плътна ли е? 😻
Теди, прозират ли дънките? 🤩

# 658

Този клин не беше ли по-евтин и блузата и един панталон са вдигнали ?

# 659
Средна работа, по-скоро ми идва като за пролет - есен.
ivelivave, клина с нюд колана каква материя е? Плътна ли е? 😻
Теди, прозират ли дънките? 🤩

Общи условия

Активация на акаунт