Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 453
  • 821
  •   1
Отговори
# 630
Нали казват , че са качествени , а клиентите им не разбирали Grinning

# 631
Ами просто си изказвам мнението, и други мнения тук се повтарят нон-стоп.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 09:16 от Pavlina83

# 632
Алеса в началото работеха с платове от Италия. В Тоскана имаше голямо производство на платове, качествени платове, и Алеса винаги са шиели предимно с тях. В последствие фабриките там масово започнаха да затварят, причината не ми е съвсем ясна, но знам, че Италия започна внос на платове от Китай и вече дори италианските модни компании шият с китайски платове. Качествените италиански платове ги няма вече, това е положението.
Алеса са избрали турските пред китайските, доколкото знам.

От няколко години цената на стоките се определя предимно от дизайна и брандинга и не толкова от качеството на материалите. Не само в модата. Едно нещо не е важно какво е, а какво изглежда, че е.

В този ред на мисли направих скрийншот на едно яке, което загледах наскоро и останах wtf

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 10:11 от Tedi Angelova 702409

# 633
Изглежда много хубаво това яке .

# 634
Именно Теди, не са само Алеса, повечето произвеждат боклуци, ама по тях по-малко се плюе.

# 635
Ако не смогват - то тогава да наемат повече персонал или да си направят сметка колко готови бройки да имат преди пускане на колекция. Ако седя в ресторант и чакам 1 час да ми дойде храната, няма да съм доволна, независимо колко е пълно заведението, това не е мой проблем. Проблем е на мениджмънта, че не може да си направи калкулацията колко хора им трябват. Мен като клиент не ме интересува дали се пръска по шевовете заведението, аз не съм там да си правя снимка за инстата, аз съм там за да ям и си искам храната в нормален срок.
Моята първа поръчка беше преди бая години и пак така ми звъняха да ми кажат, че след 3 седмици ще е готово. Така че според мен не е от голямото “несмогване” а защото не искат фира и шият само като се поръча (за повечето модели) и когато видят кое се търси най-много.

# 636
Lidiya92 абсолютно съм съгласна с теб и много добре си го обяснила.Разбирам да чакаш за нова колекция ,да пускат teasers и  coming soon ,но да я бавят това е друго .При положение ,че си си платил в уеб магазин артикул и трябва да чакаш повече от месец е абсурдно .Аз живея в чужбина от много години и тук такова нещо не съм виждала ,а и не може да се случи ,абсурдно е просто ,чакаш само ако поръчваш дреха направена лично по твои размери с проби и т.н.т.Също съм съгласна с Lidiya92 ,че всичко е защото чакат за поръчки и после шият зада няма излишък

# 637
Едно е, че така няма фира, второ, че според мен хората отговарящи за маркетинга им го насърчават. Правят го като LV и подобните, дето се записваш и чакаш по няколко месеца. Така интереса се засилва. А и много от клиентите им не мислят, това си е елементарен психологически подход. И парката същата работа, нарочно не я преиздават. Между другото, и на вас не ви харесват новите цветове, нали?!

# 638
Харесват ми , само че пуловер няма да си поръчам . От блузката с логата не се впечатлявам , поръчах два цвята и не са нещо особено . Иначе пуловерите ми допадат . Поръчах си полото със синджира под гърдите в черно , чудно че белия цвят е по-скъп .

# 639
Ефектни са тия блузи със синджира, ама много лимбизе ми се виждат, ще се съсипе за няколко носения и пранета. Плюс, че са много тънки и ако ги закачиш с гривна или нещо, отиде. И писаха, че са тесни и се обличат трудно.

# 640
Аз си поръчах черната блуза с късото ръкавче със синджира, много ми хареса как стои, комбинирах я с една чанта на зарена от черния петък и се получи много добре. Но ХС ми се оказа тясна, и сега чакам С, заедно с черния панталон Piece of me с декоративните джобчета. Между другото някой има ли този модел, да сподели дали джобчетата се отличават много. Аз исках изчистен черен, но докато се наканя и преиздадения свърши. Блузката трудничко се съблича, но за мен си струва ефекта. Не е за всеки ден, но стои супер.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 12:55 от Pavlina83

# 641
  • Варна
Рядко ми се случва да кажа, че съм влюбена в дреха, ама зеленият пола-панталон е жесток. Има подплата и на полата и на панталонките, плътен е, стои супер и цветът също много ме кефи. Припомниха ми най-накрая защо харесвах Алеса.
Скрит текст:

# 642
Някоя от вас дали получи парка в Хс- С? Отказах едното яке,сега е ред и на парката.Просто чакането ми омръзна, а гледам  бая дами вече я носят...
Гледам,че Мими започна да трие публикации  в групата  Алеска принцеска.Имаше 2 негативни  от вчера и преди малко изчезнаха за черен бомбър и пуловер/блузки.  Яка цензура...

# 643
Какво не са харесали на дрехите ,,?

# 644
Някоя от вас дали получи парка в Хс- С? Отказах едното яке,сега е ред и на парката.Просто чакането ми омръзна, а гледам  бая дами вече я носят...
Гледам,че Мими започна да трие публикации  в групата  Алеска принцеска.Имаше 2 негативни  от вчера и преди малко изчезнаха за черен бомбър и пуловер/блузки.  Яка цензура...

Аз уж за утре чакам да ми доставят парката… ще изчакам до 4 да видя дали ще се появи номер на товарителница в профила ми в сайта, ако няма, най-вероятно няма да я получа, макар че така ми казаха.

Общи условия

Активация на акаунт