Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 455
  • 821
  •   1
Отговори
# 615
Ами честно да ви кажа, все ми е тая какъв им е таргетът, какви клиентки търсят и прочие.. Интересува ме като си поръчам и като ми дадът срок за доставка 1 месец, да си го спазят. Като поръчам парка за 300 лева, да изкара поне 2 сезона, не да не мяза на дреха след 5 обличания. Размерите поне малко да се доближат до международните стандарти за такива, не да ми пращат някаква рокля, правена по хърбавата Мими.. М размерът им не отговаря дори на международния стандарт за С размер…. В крайна сметка, те имат интерес да задържат клиент като мен, сами могат да си направят сметката още 10 клиентки като мен като спрат да поръчват, кой губи. В началото наистина много се стараеха, не ми се беше случвало такова чудо и такова чакане. С всяка следваща колекция става все по-зле. Качеството надолу, цените яко нагоре. Вместо да окупират групи и да трият коментари само, не е лошо да се вслушат в някои от тях ☺

# 616
Е, ако критерият за успех е, че дрехите се изчерпват, значи Авин са топа на тапа. Там като се появи нещо, докато вляза в сайта се е изчерпало. До S размер никога не мога да се докопам. Според мен се шие в малко бройки.

# 617
Найк не се ли водят маркови, а и масово ходене с фенди по училищата звучи малко ту мач, дори за широкоскроена личност като мен Grinning Posh, аз не казвам, че не си им важна като клиентка, или че има изобщо клиентка, която не им е важна, просто казвам, че не смогват.

# 618
Да, разбирам, напълно съм съгласна с всичко написано. Мисълта ми е, че преди всякаш държаха наистина на “морано” клиентите, а сега май гледат първо да изпратят на нови клиентки. Няма лошо, ама така не си ли губят старите лоялни такива?

# 619
Амо не съм напълно наясно, какво и защо правят, имам мнение за себе си, но вече ставам и банална... Накратко, убедена съм, че знаят много добре какво правят, държат на клиентките си и дават максимума, на който са способни, просто търсенето надвишава предлагането. На теотия има логика това да отблъсне някои клиентки, но на практика става точно обратното.

# 620
Мими наистина е много слаба, на някои снимки изглежда много добре, но реално на клипчето с камбаната, дето циркулира из фб, си личи колко е кльощава, и с тези огромни силиконови бомби, като балони, нещата изглеждат гротескно.

# 621
Не мисля , че има много силикон , просто е слаба .
Като не смогват , ще пускат по- малко неща или ще увеличат производството . Месец чакане е прекалено .

# 622
Да бе, персонал ли не им стига, какво става...или с това чакане увеличават интереса?!

# 623
А и на фона на всички останали бутици… въпрос на време е да им секнат поръчките. Вижте само авин, евис, клише, кристин, никса… да не доизброявам още колко еди-си-как-фешън бутици бълват подобни модели. за сравнение -рокля на един от гореизброените, купена за 149 лв, плетиво - адски добра изработка, топла, стои уникално;?прах в пералня, центрофуга 1400 и не мръдна. Няма бобчета, няма следа от носене…. Ей за това говоря. Имаше я в два цвята - поръчах съответно и другия цвят после. И това е вече така с няколко техни рокли. Така се печелят клиенти. Така ме спечелиха и алесите в началото.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:24 от posh95

# 624
Забавянето е откакто го има бутикът.Почти всички артикули се шият след поръчка. И преди 6години съм чакала за зимни якета над месец,а сега гонят 2..

# 625
Честно казано ,аз за  първи път виждам да си поръчаш конфекция и да чакаш като за модел ,който се шие по твои лични размери .Странно ,навсякъде където излиза нова конфекционнa колекция може преди анонсирането да пуснат highlights или някакъв teaser  и “coming soon “ ,и веднъж като влезе в онлайн магазина със снимки си я има налична .Тук месеци чакане все едно чакаме колаборацията на Dolce&Gabbana x Kim  Kardashian 😂

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 00:14 от Наталия 83

# 626
Алесите имат топ маркетинг и докато го имат ще имат и доста поръчки. Но като цяло качеството им доста падна. Аз все по рядко поръчвам от тях, а и някак си ми писнаха моделите им.

# 627
Да , те са все еднакви почти .

# 628
Момичета, тия новите ботуши ми се виждат същите като старите им със синджира, като височина. Ако някоя от вас ги има, може ли да ми каже колко са високи? Изглеждат ми не повече от 7см.

# 629
  • Варна
Амо не съм напълно наясно, какво и защо правят, имам мнение за себе си, но вече ставам и банална...
Малко да . Особено коментарът, че 30+ само сме мрънкали. Всеки, който е фен на марката от повечко години ще ти каже, че качеството е паднало, цените са се вдигнали. Може би трябва да сме във възторг? Може би критериите ни трябва да се простират до това  на дрехата да пише Алеса и да струва N на брой лева? Материя, качество, такива неща нямат значение.

Общи условия

Активация на акаунт