Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 458
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
Да и аз мисля ,че младите момичета не държат толкова на качеството ,а искат дрехата да е актуална ,докато жените 30+ са доста по-стабилни финансово ,но искат качество за дадените  пари .Относно естествените пухове ,абсолютно проява на лош вкус да и за съжаление май само в България остана това от 90-тте ли незнам ….,но абсолютно задължително е да има произход на използвания естествен пух в продукта .Недопустимо е да не знаеш от къде идва.Черния пазар от Китай на пух от кучета и котки е толкова разпространен ,пристигат в Турция и там се разпространяват.Иначе Алеса имат доста некачествени платове .Моя сет от плетиво черен панталон и блуза на Алеса religion на второто обличане имам отбелязани колена ,лакти и изобщо е като една раздърпана безформена торба на това се превърна .Много разочароващо наистина.

# 601
Някой поръча ли си от wild полото и другия модел , да каже мнение ?
Гледам някаква яка мадама са сложили с полото , но като я гледам на нея всичко ще и е добре , но пък за този бюст , дали се разтяга толкова много , че да стане .

# 602
Умалено е, но тя със сигурност не е в ХС. Аз като видя нещо на снимките, че на Мими й стои много лепнало.. поръчвам размер нагоре. На снимките изглежда нормално слаба, ама на живо е направо… кльощава. Аз имам проблем с панталоните им пък с висока талия. С размер съм, стават ми в дупето и краката, но в талията… трябва да спра да дишам, или да си махна някое друго ребро, че да мога да ти закопчавам и да дишам спокойно седнала с тях…. А, и в началото правеха дрехи до ХЛ, а сега само до М.. и като се има напредвид колко умалени са някои… все едно правят само ХС и С размер 🤦🏼♀

# 603
Lidiya, как хубаво си го казала ❤

# 604
Ако има нещо, което не бих си позволила, то е да давам ъкъл на Алесите как се прави бизнес. Grinning

# 605
Със сигурност добавянето на Хл размер ще им е печалба , дори си мисля , че в Хл ще има повече поръчки , но според мен искат само по-слаби жени да ги взимат , но то Хл не е кой знае каква разлика с Л размер . Само да не вземат до М да правят Grinning

# 606
Еми ...както казва една онлайн треньорка, която следя: "Като свърши тренировката, който е слаб отива да се разтяга, който е дебел, отива да бяга" ...

# 607
Голяма част от дрехите са им даже до М.  Аз лично преди поръчвах само Хс и  С тук -там.Напоследък имам и М размер (само блузи и тесни рокли). Общо взето няма голяма  разлика с Хс.Леко по-свободно ми седят.Тези М размер са ми ,защото са били последни бройки  и съм си поръчала някои хубави дрешки.
 Дала съм ти срок до утре,ако не ми изпратят връхните  ги отказвам. Тъпото е ,че чаках 50дни и накрая  ще се радва друга Алеса наготово  🤣 Ама нищо де.Нека поне някой се радва,че аз съм огорчена много с това безумие.

# 608
Тази година има малко якета , за какво чака 50 дни ?Аз почти нищо нямам от новата колекция , много от нещата не ми допадат .

# 609
Тази година има малко якета , за какво чака 50 дни ?Аз почти нищо нямам от новата колекция , много от нещата не ми допадат .
Чакам за доставка   бомбър  и парка  ,да бъдем точни са около 48дни от 12.10 🤣😅

# 610
Прави ми впечатление, че има отлив на клиенти над 30(35-40г)Пък може и това да е целта ..
Но е факт, че каквото и да пусна за продажба не се задържа. Докато например на Луци фешън миналата зима си купих две парки, които съм обличала по един два пъти буквално и тази зима не ми се носят, но няма на кой да продам.

# 611
Аз пък си мисля , че имат по -малко поръчки Алеса , преди все имаше от новите модели в последни бройки , сега сякаш си седят неизчерпаеми . Палтата дето пуснаха преди това се разграбиха , синия модел си седи .
Но на тях всяка година им се увеличава клиентелата .

# 612
С това вдигаме на цените и гадните материи не вярвам, че са им се увеличили клиентите, а и няма логика да целят да отблъснат клиентките си над 30, защото именно те имат пари.

# 613
Незнам, но аз един панталон си бях харесала, този, който го преиздадоха, буквално за два дни се изчерпиха почти всички размери и не можах да се вредя... Сега наблюдавам още две три неща, и от тях малките размери свършват. Една парка пуснаха и ще се избият за нея, представям си ако пуснат 10. Според мен е точно обратното, могат да продадат много повече, просто не могат да насмогнат да произведат. А за 30-35+, дето само само мрънкат и целия свят им е крив е съвсем друга тема. И аз съм в това число... P.S а и незнам защо битува мнението, че младите хора нямат пари. По елитните гимназии трудно можеш да намериш дете с маратонки под 300 лв. Преди няколко дни говорих с една   позната, на която дъщеря и учи в една такава гимназия в града. Ами всички са облечени с маркови дрехи от глава до пети, само докато те погледнат те сканират и могат да кажат за колко пари си облечен. Ако мататонките ти не са последен модел найк ейр незнам си какво си, си едва ли не последния бедняк на училището...

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 19:02 от Pavlina83

# 614
Ами ако учениците от елитните гимназии са облечени в “маркови “ дрехи означава ,че родителите са платили ,които едва ли са под 35 .Отново стигаме до извода ,че болшинството от хора с финансови възможности са 30+ .Плюс аз не бих казала че air max-овете са нещо много супер скъпо ,като Alexander McQueen или Fendi сникърси  например .

Общи условия

Активация на акаунт